Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f3e6b8f654be6b446b79eb551ea2719c

Innenfor målsettingen

Jørn Huseby fra Lier var Norges beste poengplukker under EM for ATV i Nederland i helgen.

Målsettingen for Norges lag var å komme til finalen og bli blant de beste. - En niendeplass i finalen er godt innenfor den, og vi var bare tre poeng fra en sjuendeplass. Det tilsvarer bare èn plassering bedre i tre heat, sier trener Tommy Nordstø også fra Lier. - Jørn har spesielt god grunn til å være fornøyd med to 12. plasser individuelt. Men også treningskamerat, Tor -Erik Wam, gjorde  det bra med en 11. plass som beste plassering. Det ble kjørt tre løp på lørdag og tre løp på søndag.

Tor- Erik var svært uheldig i 1. heat i kvalifiseringen på lørdag, da ham kolliderte med lagkamerat Jørn Akere Thorvaldsen og en belgier. Men han kjørte seg opp igjen og fulgte teten inn til mål, èn runde bak, med 5. beste rundetid.
Trener  Nordstø fremhever jobben som mekanikerne gjorde. - Uten liungene Rune Owsinski (sjefsmekaniker), Tom Huseby (Jørns far), Torbjørn Wam (Tor-Eriks far) , samt  Svein Holmen  fra Jevnaker hadde ikke resultatene blitt på langt nær så gode, fastslår treneren.

- Både Tor-Erik og Jørn kan hevde seg blant de beste internasjonalt på gode dager, sier trener Nordstø. - Men skal de hevde seg i fremtiden, trengs det forbedringer både på økonomi og på treningsiden.  Konkurrentene har sterkere sykler, så vi blir gjerne frakjørt i motbakker, sier Nordstø.

Frankrike var klart best under lagkjøringen i Oss i Nederland.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode