Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1d98e445999309066f583df6a1e087cc

Tocksick Dandruff – Norges beste funkband på Skuret i dag

På lørdag spiller Norges beste funkband konsert på Skuret i Oslo. Lier/Drammensbandet har med seg Eiker-gruppa Shoot The Breeze og lover helt sjuke tilstander når de gyver løs på funk og rock slik ingen andre kan! Det blir umulig å holde seg i ro når gjengen sprer etterlengtet varme og glede midt i den lange høsten.

Tocksick Dandruff er meget sannsynlig Norges råeste liveband – uten at de tør å innrømme det selv. Våren 2007 deltok de i Emergenzafestivalen, kjent i Norge som VM i rock. Etter å ha vunnet både innledende runde og semifinale var de klare til dyst i den Norske finalen. Der fikk de en meget sterk femteplass, og vant dessuten prisen for beste trommis! Siden det ikke var noen funkband foran dem, kan man godt kalle dem Norges beste funkband! De sprer en energi og en musikkglede som ikke ligner grisen. Besatt av funk sprer de deilige vibber gjennom pulserende og aggressive rytmer i ulike taktarter og stemninger, men med ett mål: å ha sinnsvakt mye moro!


Bandet MÅ sees live: i tillegg til Daniels vannvittige rapping, Emils syke gitar og Jonas sin übergroovy slap-bass har Erik og David et prisbelønnet samspill mellom trommer og perkusjon. Mens den ene sitter og slår seg løs på trommesettet står den andre og danser med kubjeller, risteegg, bongotrommer og triangler. Humor er tydligvis svært viktig i musikken for disse gærningene.
Bandet består av hallingen Emil Brattested på gitar, dansken fra Nøste Jonas Wøien Olsen på bass, trommeduoen Erik Fossen Nilsen (Syllings store sønn) og David Christian Smith (Englishman in Drammen), samt halvt filipinske Daniel Ytterdahl, bosatt i Sjåstad, som leder an med sin imponerende raske vokale tungevridning.


Tocksick Dandruff og Shoot The Breeze
Lørdag 3. november
Dørene åpner 22:00
Cover: 50 kr

Forrige artikkel:Må vinne i dagNeste artikkel:SV og veisystemet i ytre Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode