Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 85b1725a53ec6813a97200195bbb9f7b

”SMD” storspilte!

Det var en stor mengde ungdommer som tirsdag kveld ble igjen etter "åpen dag" på Lier Videregående for å høre på konsert med blant andre det lokale lierbandet, ”SMD” Av: Johannes Von Scheiftesweik

Og det var det få som angret på! For ”SMD” slo til for fullt med sine egenkomponerte sanger - mange nye for anledningen. I løpet av den ene timen bandet hadde til rådighet gjennomførte de 8 låter med påfølgende stor applaus. Først ut var "Help me now", deretter "Maybe dreams is the best reality has to offer", så "Water over wine", "Decomposing soul", "Live your own life", "Yeah-sangen", "Idyllic illusion" og guttene avrundet det hele med den vakre og rolige, "The mirror".


3 av bandets 4 medlemmer: John Erik Laug (trommer), Magnus Buer (gitar/vokal og Bjørn Harald Bjerknes (gitar)

Gjennom konserten fikk vi se et ”SMD” vi aldri før har opplevd. Samspillet satt presist, og bandmedlemmene fremførte låtene med sin egen stilige vri! Bjørn Harald "BH" Bjerknes briljerte til tider slik på gitaren at jeg fikk flashbacks fra uttallige musikktimer med Bent Bredesen! Solo på solo satt som et skudd, og undertegnede spår blant annet sangen "Maybe dreams is the best reality has to offer" en stor framtid. Kanskje på lik linje med den tidligere slageren, "Suicidal"? Også sanger som, "Water over wine" og ”Live your own life” hadde partier hvor det var få som ikke kjente høyre fot vippe opp og ned i takt til musikken.


Dette var imponerende, ”SMD”! Når kommer demoen?

I tillegg til Bjørn Harald, har også de andre medlemmene av bandet utviklet seg enormt. Frontfigur, vokalist/gitarist Magnus Buer, viste fram et stort talent på den blå gitaren sin. Blant annet i ”Water over wine” fremførte han et fett gitarriff jeg aldri har hørt maken til! Og John Erik Laug på trommer fikk minner om tiden da Dave Grohl (nå vokalist/gitarist i Foo Fighters) viste ferdigheter som trommis i Nirvana til å komme tilbake. Også Fredrik Mortensen, bassisten, gjorde seg bemerket med sine dype, dystre toner, og høstet oppmerksomhet etter en stilig bass-solo mot slutten av repertoaret!

Forrige artikkel:Lierposten logrer seg inn i politisk pølsevev!Neste artikkel:Sylling sangkor drar til Drammen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode