Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 917924bf5ca9637db21b07b78c88d579

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Blue energy band er et forholdsvis nytt band. Gutta har naturligvis lang erfaring hver for seg, men har bare spilt sammen et par års tid. Jan Erik Hennum har stemme ikke ulik Joe Cockers. Sønnen Lasse er kjempedyktig og høres ofte ut som Hendrix. Pål Hennum og Karl Renaas utgjør et utmerket batteri. Arne Henrik Røed fyller på med sax og fløyte, og Rune Eriksen spiller keyboard. Et keyboard som høres ut som et Hammon- orgel er fortsatt bare et hvilket som helst keyboard, men hvem bryr seg?

Nok om det, bandet spiller blues. Det jeg mener er at de ikke dunker en tung puls og legger på noen skjemasoloer. Alle spiller, heldigvis passer det sammen. Det er slik jeg ser det stor forskjell på å spille trommer og det å slå på et slagverk. Dette er et band som setter rytme over puls.

Repertoaret er variert, og de har valgt låter jeg tror de fleste vil like. Musikken er svært dansbar, noe flere av de fremmøtte opplevde i går kveld, noen bare måtte danse. Blue energy band har god kontakt med publikum. Lasse tok flere ganger med seg gitaren og gikk seg en tur ut blant tilhørerne, mens han spilte solo og koste seg.

Jan Erik sier de har godt med spillejobber og spiller så mye de føler for. Det er viktig å ikke spille seg lei, da er det bedre å spille sjeldnere og ha det desto morsommere.

Vil du lese mer om bandet, eller høre på musikken? La meg anbefale hjemmesida http://www.blueenergy.tk/ Takk for en hyggelig og morsom kveld på Tranby pub. PS! Husk Tranby blues og rock på Kværner neste lørdag.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode