Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6116f8aec521d6430f5eea3dd44a73ad

Joakim Tinderholt Express

Tranby Pub<br> Lørdag 24. sept.<br> På scenen kl. 22.00

Joakim Tinderholt Express er siste utspring fra miljøet rundt Muddy Waters Blues Club i Oslo og er en kombinasjon av mangeårig rutine og ungt talent. Bandet spiller West Coast shuffle krydret med swing, rhumba, funky beats og noveltyinstrumentaler. JTE satser på det tradisjonelle bluesa uttrykket kombinert med godt gammeldags showmanship.

Frontman og vokalist Joakim Tinderholt følger i sin fetter, Chris Kid Andersens fotspor og går for hemningsløst publikumsfrieri fra første låt. Trass i sine kun 21 år fremstår han som en erfaren entertainer, og paralleller til storheter som Kim Wilson, Lynwood Slim og James Harman er ikke til å unngå.

Foruten Tinderholt selv, består bandet av: Per Tobro: Bass (Bassist i Amund Maarud Band) Henrik Maarud: Trommer (Trommis i Amund Maarud Band) Ian Magic Freddie” Johannessen: Gitar (RC Finnegan, Big Truck og MW Husband) Håkon Høye: Gitar/vokal (tidl. bl.a. Amund Maarud Band)

Dette bandet har så langt vært forbeholdt Oslopublikumet, men etter utallige suksessfulle opptredener på Muddy Waters er de klare til å ta hele blues-Norge med på en musikalsk rundtur på den amerikanske vestkysten.

Fasten your seatbelts and get ready to catch the West Coast vibe!


www.home.no.net/jtexp/


www.tranbybluesklubb.no

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode