Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

BLUE ENERGY & BLUESKARUSELLEN

Tranby Pub
Lørdag 25. September
NB: På scenen kl. 21.00

TBKL har gleden av å presentere ikke mindre enn to band denne kvelden, begge sterke representanter for ovennevnte musikksjargong og velkjente ”partyfixers”…………


Blue Energy band.

Pressemelding

Med Bamse Hennum i spissen har Blue Energy opparbeidet seg rykte som en meget potent eksponent for 98 oktan Chicago-blues, bla. etter flere jobber på Muddy Waters og andre bluesklubber. “One to watch, one to hear!”


Blueskarusellen

Blueskarusellen…..! Nye låter, vellykket Nord-Norge turné, suksess på Fjordfestivalen pluss det samme trøkket og gnisten gutta er kjent for. Denne gjengen kommer garantert til å forvandle dansegølvet til et kokende ormebol av transpirasjonsutvekslende syndere!


Blueskarusellen

Glem dårlig såpe på TV’n og kulørte paraplydrinker på by’n, brune omgivelser og 2 x tøff blues på pub’n er rett medisin denne kvelden!

Pris medl. 100,- / Pris ikke medl. 150,-

Flere saker fra arkivet

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

TRANBY BLUES & ROCK 2003!

Høstens største og mest eksklusive musikalske arrangement i regi av Tranby Bluesklubb, Lier i samarbeid med festkomiteen for Lierskogen dagen!

Vetrhus Bluesband

Tranby Pub Lørdag 20. Mars På scenen kl. 22.00

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Ensom blues på Valstadhaug.

Om fjorårets konsert med Blueskarusellen var en suksess, må vi kunne kalle denne en fiasko. Vel 50 mennesker hadde møtt fram på Valstadhaug for å høre Blueskarusellen.

Tranby blues og rock 2003

Ikke vet jeg hvor mange som hadde møtt fram i kantina på Kværner, men noen hundre var det. Anledningen var Tranby blues og rock 2003. En gang i året flytter bluesklubben ut av Tranby pub, og inn i kantina på Kværner. Kantina rommer ganske mange, men så vidt jeg kan forstå var det rimelig fullt i går kveld.

Tranby bluesklubb får kulturprisen.

- Overraskende men svært hyggelig, sier en leder i bluesklubben Robert Blåhella. Tranby bluesklubb stakk av med årets kulturpris samt 10 000 kroner.

Blueskonsert, Steven Future band

Tranby Pub Lørdag 15. mai På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

DR. BEKKEN & the BOOKERIZERS, Tranby Pub Lørdag 24. April På scenen kl. 22.00

JB & the Delta Jukes

Tranby Blues Klubb, Lier, har gleden av å presentere en sprelsk mikstur av spilleglede og dårlig humor, blandet med forkjærlighet for blues, ragtime, hillbilly, dixieland og annen american music!

Allen´s Pit - Union Blues Band 2003

Allen’s Pit fra Grenlandsområdet gikk imponerende av med seieren under fjoråretsårets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og er således Union Blues Band 2003. Bandet imponerte både publikum og dommere med gode instrumentalister, tett samspill, en dyktig vokalist og et imponerende sceneshow. Bandet skal i løpet av året besøke at stort antall bluesklubber som en del av prosjektet Union Blues Band i regi av Norsk Blues Union.

Blueskonsert - Vibrokings

En drivende tett bluestrio bestående av tre rutinerte karer med flere tusen mil på veien. Er i disse dager ute på release-turne for sin nye London–produserte CD og Tranby Bluesklubb er ett av stoppe-stedene (se helside-annonse i siste Blues News!)

Romjulsblues

Margit Bakken, Rita Engedalen og Remme Brothers band

BLUESKONSERT!

“Tiger City Jukes”

BLUESKONSERT!

Tiger City Jukes Tiger City Jukes har satt vårt publikum i ekstase en rekke ganger tidligere. Med sitt tette og gentlemans-stilige blues-show er disse gutta alltid en sikker vinner! Bandet er høyt profilert både i inn- og utland og spilles til og med på ”vanlige” radiostasjoner…..

BLUESKONSERT!

Kontrastenes aften - 2 band inntar Tranby pub.

BLUESKONSERT!

DESERT BREEZE Bluesrock og amerikansk sørstatsrock er det som gjelder når ”Desert Breeze” går på scenen. Bandet fremfører musikken tett, ryddig og kompromissløst. Låter fra artister som ZZ-Top, Eric Clapton/Cream, Ry Cooder, Bad Company og Lynyrd Skynyrd er eksempler på hva som er på repertoaret. Dette borger for en variert konsertopplevelse og et spennende lydbilde.

Blueskonsert - Triplet

"Triple T" er en erfaren trio som består av: Tore Slåttsveen, gitar og vokal, Terje Kjeldsberg, trommer og Tom Erik Sveum, bass - tre scenevante gutter stiller opp, med erfaring fra mange forskjellige band og stilarter, bla. "Little Andrew & The Bluemasters".

Joakim Tinderholt Express

Tranby Pub Lørdag 24. sept. På scenen kl. 22.00

Blueskonsert - Eirik Bergene band

Tranby Pub Lørdag 24. januar På scenen kl. 22.00

Pressemelding

“Seasick Steve and the Level Devils” Tranby Pub Lørdag 27. September På scenen kl. 22.00

UKM 2005 - bilder

Flere bilder fra Ungdommens kulturmønstring 2005.

CD SLIPP fra Remme Brothers Band

Vi har den glede å presentere Remme Brothers band’s nye cd”

Konsert og CD fra Remme Brothers

Remme Brothers band spiller på Valstadhaug i Sylling 15/10. Ei snau uke senere kommer de med cd.

Publikumsrekord nede på stasjonen

Musikkfestivalen «Nede på stasjonen» i Lierbyen en suksess

KONSERT TIL INNTEKT FOR FLOMOFRENE

De ca 350 publikummere som tok turen til Tranby på fredag fikk en konsertopplevelse som sikkert vil site i hjerterota ei god stund.Kun 350 liunger støttet opp under dete arrangementet, her burde det vært helt fullt.

The Shakin’ Night Cats

The Shakin’ Night Cats har stor sans for rock’n’roll slik den var på 50-tallet.De fleste gutta i bandet er født på den tida, så smaken på musikken kom vel inn med morsmelka…

STØTTEKONSERT

STØTTEKONSERT FLOMOFRENE I SØRØST-ASIA Tranbyhallen (Rusfritt ) Fredag 7.Januar kl.18:00

Liunger på Norsktoppen.

Erland Evjen fra Modum innehar i disse dager førsteplassen på Norsktoppen (NRK). Det kanskje ikke alle vet, er at plata med hiten ”Fredag” er spilt inn på Kamerina musikkverksted på Lierskogen. Flere Liunger medvirker også på plata.

Superplate fra Remme Brothers Band

Lierbandet RBB setter seg selv på kartet med fantastisk plateprosjekt.

Åpen scene på rockeverkstedet.

Fredag 6/12 ble det arrangert åpen scene på rockeverkstedet i Lierbyen. Flere lokale band, pluss gjestene Scholastica fra Asker, og Harkaar fra Slemmestad entret scenen. Spesielt morsomt i kveld, var for meg et nytt bekjentskap ”Abstinens” fra Lierbyen skole.

1.mai arrangement i Lierbyen

Lier Arbeiderparti inviterer til 1. mai arrangement på Toget i Lierbyen.

Lierdagene: Ti uker igjen

Hittil har rundt 50 utstillere meldt seg på. Ved de siste Lierdagene var det 150, men det er fremdeles fire uker igjen til påmeldingsfristen utløper. Les mer om årets arrangement og se bilder og artikler fra tidligere Lierdager!

Remme Brothers Band spilte på Sjåstad

130 møtte opp for å høre bluesbandet Remme Brothers band på Sjåstad Samfunnshus

Vibrokings på Tranby bluesklubb.

Vibrokings underholdt i går kveld de litt for få fremmøtte på Tranby pub. Med tradisjonstro cityblues og mye nyskapende, egenprodusert materiale var de en suksess blant de etter hvert bortskjemte Liungene.

Flott konsert i Sylling

Magnolia Jazzband med Lillian Bouttè i Sylling kirke

The Battle of the Bands 09

Den Store Scenekampen på Lier Musikkverksted fredag kl. 18.30

Mix av band og sjangre

Lier musikkverkstedet presenterer høstens store konsertopplevelse på Hegg gamle skole fredag kveld.

Big Bull Band fylte Sjåstad samfunnshus

Vellykket countryfest på Sjåstad.

FREDAG 5 NOVEMBER KL 18.30

Dette er 4 sesongen ”Åpen Scene” på Hegg gml. Skole -et konsept som har slått an blant et yngre konsertpublikum i Lier. Denne gangen er det i tillegg til fullt trøkk fra scenen med musikkverkstedets egne band, Også mulighet for å være stjerne for en kveld i en stor KARAOKE avdeling…

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

22. mai i Pigbeatens tegn

Lørdag 22 mai besøker verdens nest største Pigbeat- Band Tranby. Stedet er Tranby Pub og bandet er The Mighty Humburgers. Bandet som har som hovedmål å gjøre denne verdens jammerdal til en vesentlig mye bedre plass å være. Det gjør de med litt skitten, rå, partyrock med masse humør og spilleglede., eller pigbeat som de kaller det.

Åpen scene fredag 3. desember

Førstkommende fredag er det igjen ”Åpen scene” på Hegg gamle skole. Denne gangen er det julaften – spillelista ser svært lovende ut. Konserten starter 18.30

Knallkonsert av Liunggjengen

Liunggjengen er blant Liers beste liveband!

Remme Brothers Band på musikkverkstedet

Henning Remme tok med seg bandet og oppsøkte gamle stier i kveld. Ungdommen på musikkverkstedet fikk servert skikkelig blues - muligens for første gang.

Elverockfestivalen på Tronstad

Festival med store muligheter

Martine Bekken vant på Kongsvinger

Seier til Martine Bekken på Blue Spirit i 1,20, DnB Nor Mini Prix under landsstevne på Kongsvinger i helgen.

TRANBY PUB LØRDAG 15.November

LØRDAG 15.November Sorry, folkens!

Kulturnatt

Lørdag blir det kulturarrangementer på 6 gårder i Lier.

Remme brothers band til Notodden

Lierbandet hyret inn til bluesfestivalen.

Cafè i Lierbyen

"CAFE LMV" IGJEN PÅ HEGG Gamle skole

Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze

Ukjentfestivalen og Buddy presenterer ukentlig dyktige uetablerte artister på scenen. Først ut er Shoot the Breeze.

Julekonsert i Tranby kirke

Repertoaret for Hennummusikkens julekonsert søndag 18. desember omfatter ikke bare julemusikk, men også rock og barokk, klassisk musikk og populærmusikk.

Null musikk for den yngre garde

Leserinnlegg av Lars Einar Johansen

Tranby all stars er i gang igjen.

Tradisjon tro startet Tranby all stars helga før påska. I kveld var det ungdommen som skulle tevle om 30 timer i studio, en ganske ettertraktet premie vil jeg tro. Som vanlig var rammen rundt arrangementet flott.

Novemberrock på gamle Hegg

– Fjorten band skal på scenen i kveld, og konserten blir en opplevelse som varmer i høstmørket.

Rappet seg til Sandvika

Eirik (9) fra Sjåstad storkoste seg på scenen da han deltok på Lyd og fryd-festivalen i helgen.

Nødhjelp for nyskilte.

Drømmere & Drankere spiller på Tranby pub førstkommende lørdag (13/3). For dere som ikke må ha blues en lørdagskveld, kan dette bli en hyggelig og humoristisk kveld. Drømmere og Drankere er et morsomt hverdagslig og dyktig Lierband med lang historie, mye livsvisdom, mye humor og litt alvor.

Feirer med nytt kulturverksted

Kunstnerparet Signe Eira (bildet) og Knut Nyheim, bosatt på Lierskogen, feirer Kamerinas 10 års jubileum ved å presentere et rikt program på Hovin i Telemark

Bilder fra Lierdagene - Søndag

Værgudene var snillere med Lierdagskomiteen i dag. Varmt vær og stort sett opphold gjorde dagen til en suksess.

Pressekonferanse med Alice Cooper

lørdag 10/6

- En suksess ved fjorden

Vestre Sylling og Øverskogen JFF var fornøyd med både været og oppmøtet da de feiret sine 75 år lørdag ettermiddag og kveld

Pressekonferanse med Doro Pesch

torsdag 8/6

Vårkonsert

Sylling sangkor med gjester holder søndag vårkonsert i Sylling skoles aula.

Elverock 30. august

Alt er klart for en alternativ festival på Tronstad på tampen av sommeren

ATV i Danmarks Cup

Liunger gjorde det sterkt på ATV i Danmarks Cup 2. runde

Førjulsfryd

Hennummusikken holdt sine julekonserter i Tranby kirke 2. søndag i advent. Det forventningsfulle publikummet som fylte kirken to ganger, ble ikke skuffet.

Remme Brothers Band til Sjåstad

Endelig blir det fest på Sjåstad Samfunnshus. Sett av Lørdag den 12 mai. Da kommer Remme Brothers Band.

Fyrverkeri av lys og lyd

I anledning 50-års jubileet til Tranby skolekorps var alle skolene på Tranby og Lierskogen invitert til en storslått Blues Brothers konsert i Tranbyhallen. Og skolekorpset leverte - igjen.

UKM 2005 - bilder

Flere bilder fra Undommens kulturmønstring 2005

Amerika-suksess for Tranby skolekorps

En fullsatt kirke ga stående applaus da Tranby skolekorps spilte i Wind Lake i Wisconsin i går. Wind Lake er stedet der familien Heg slo seg ned etter utvandringen fra Lier.

Fin stemning

Midlewood (bildet) var blant flere band som sørget for full trøkk og god publikumsoppslutning på Gamle Stasjon på lørdag

25 år med rock på Hegg gamle skole

Det var i 1984 det hele startet og rockeverkstedet ble etablert.

Battle of the bands

Stor konsert på Lier musikkverksted fredag 18:30

Eventyrlig i Sylling

Daglig leder Jordbæreventyret, Trond Lossius Hellum, lover mange flotte opplevelser i morgen.

Det urørte Lier

Vi snakker ikke om grønne Lier nei. Mange liunger rocker på NRK om dagen.

Sjåbagos og julegrantenning på Meren

Sjåbagos sang så tårene rant på flere som var på Sanitetshuset lørdag

Samkjøring med Konnerud

Konnerud skal hjelpe Roger Johansens Liungen-lag til å komme tilbake til Toppserien.

Remme Brothers på Notodden bluesfestival?

Du kan være med å stemme Lierbandet til Notodden

BABYLOTION nominert til Smuget Prisen 2006

Babylotion ble nylig nominert til “Smuget Prisen 2006” for deres konsert i mars tidligere i år.

Konserten som ikke vil dø

Tradjazzen har solid rotfeste i Sylling. Slik var konklusjonen etter at Magnolia Jazzband i år besøkte bygda for 15. gang. Først med en svingende kirkekonsert for en mer enn fullsatt kirke, så profankonsert på plenen til Turid og Simen Myhrene.

Valstad Gård og Sylling Rideklubb med klubbstevne og juleavslutning

Lørdag 02.12 arrangerte Sylling Rideklubb klubbstevne på Valstad gård fulgt av juleavslutning på Søndag.

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

Åpen scene

På åpen scene sist fredag var det mange bra band – det klart beste var Dead Sheriff fra Drammen. Over hundre tilskuere hadde kommet seg på konsert.

Tranby School Band's sunshine tour

Mens et fortsatt opplagt og velspillende Tranby skolekorps og deres medreisende fullfører sin solskinnsreise i Midtvesten, tar vi med enda noen inntrykk fra den begivenhetsrike jubileumsturen. OPPDATERT: 6. juli 09.48.

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Dr Feelgood på Union scene

Jubilanten Tranby Bluesklubb holder koken og inviterer til nye konsertopplevelser

Magnolia i solid harmoni

Den årvisse jazzkonserten i Sylling kirke ble igjen en suksess. Magnolia Jazzband og vokaltrioen Solid Harmony blåste liv i ihuga jazzhjerter mandag kveld.

Høsthilsen fra Bergsjøstølen

Sommermånedene er definitivt over for denne gang og høsten har allerede gjort et godt inntog her på 1084 moh. Jakt og fiske er på hell, og multer og bær har fått sin dødsdom av nattefrosten. Nå hviler roen over fjellheimen og skarvet har fått sitt første melisdryss. Vi på Bergsjøstølen vil gjerne ønske dere velkommen til en god opplevelse i en flott fjellheim som enda bærer høstens vakre farger.

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Søndag - friske lopper

Stort trøkk på Tranby skolekorps loppemarked lørdag. Søndag åpner dørene igjen klokka tolv på Tranby skole med nye lopper av alle slag og for enhver smak

Klarinett duo går videre

Agnes Skogmo og Jan Ivar Ugelstad imponerte med "Blues in b"

Klarinettduo

Agnes Skogmo (13) klarinett jan Ivar Ugelstad (13) bassklarinett

Sylling Rideklubb i Hønefoss 20. januar

Så var det i gang med sprangstevner. Først ut var Hønefoss med 1. runde i vintercupen.