Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5e46d4e1ae055f9f400f084d95fc3821

Vibrokings på Tranby bluesklubb.

Vibrokings underholdt i går kveld de litt for få fremmøtte på Tranby pub. Med tradisjonstro cityblues og mye nyskapende, egenprodusert materiale var de en suksess blant de etter hvert bortskjemte Liungene.


Jørn Kjonerud

Bandet med tilholdssted Moelv og Brumunddal var et nytt bekjentskap for meg, men jeg likte det jeg hørte. De klarer å skape trøkk selv om de aldri tar av. Tålmodige hamrer de inn rytme og stemning som varer kvelden ut. Dette er et bra band – langt på vei det beste jeg har hørt på ei stund.


Pål M. Dahle

Låtmaterialet er spennende, men på ingen måte revolusjonerende. Det er god gammel blues på engelsk, med en del originale innslag og påfunn – akkurat så originalt at det ikke blir kjedelig. Dette er 3 gode musikere som kjenner sine røtter, har mye erfaring og vet hva som skal til for å akkurat gjøre ei god låt. Det blir som med salt i maten – det er mulig å overdrive.


Litt glissent med folk, men god stemning

Gruppa er ute med debutplata 55, ei plate som helt klart er verd 150 kroner, i alle fall om du av en eller annen grunn trenger ei bluesplate. Om du allerede er glad i blues er den akkurat passe spennende, om du ikke har bluesplater fra før er den så stilsikker at den fint fungerer som en introduksjon til sjangeren.

Det svinger – masse, og det er i bunn og grunn det som betyr noe.

Mer om bandet og bestilling av plate på www.vibrokings.com

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode