Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cbbbca3d330600c740e00e32ce996ebe

LIER DRIFT

I følge en artikkel i Lierposten i dag, så har Lier Drift store problemer med kunne opprettholde en forsvarlig drift på sitt arbeid.

Og grunnen er, at så å si alt det de har av biler og maskiner er blitt så gamle, at de er gått ut på dato for lengst. Og burde vært byttet ut med noe nytt. Men det har de rett og slett ikke råd til, all den tid kommunestyret bare har gitt dem småpenger, og jeg sier småpenger med overlegg, fordi det er gitt 400.000 tusen kroner på deling mellom Lier Drift og idretten i kommunen. Og dette på tross av at den slamsugerbilen som de i dag har. er 12 år gammel, og har gått ut på dato for lengst. Og det å kjøpe en ny moderne bil vil kanskje koste omkring 1 million kroner.

            Og jeg er helt enig med en av sjefene i Lier Drift, når han sier at grensen for vedlikehold av dagens utrangerte maskinpark er passert for lenge siden. Det blir akkurat som den debatten som tidvis pågår i media, om vedlikeholdet av våre veier, og det er regnet ut at det vil sikkert ta 20 år før man er à jour med vedlikeholdet av veinettet i vårt land. Samtidig så trengs det nye og bedre veier i landet vårt. Og slik er det også med Lier Drift, et selskap som kan jobben sin, og gjør den 100 %. Jeg har selv av egen erfaring sett at de gjør en skikkelig jobb. På tross av gamle maskiner. Dette er karer som virkelig setter sin ære å gjøre en god jobb, også blir de avspist med smuler fra sin arbeidsgiver, nemlig Lier kommune. På meg så virker det nesten som om Lier kommune er ute etter å ødelegge hele Lier Drift, i og med at de ikke passer på at Lier Drift får det de trenger for å gjøre en skikkelig jobb. Ja, man kan begynne å lure. Jeg bare nevner det, men det er ikke mer et par år siden at kommunestyret ville bygge nytt flott kulturhus til mange millioner kroner. Det ble ikke noe av, takk og pris for det. Men de pengene som det var tenkt til dette bygget, kunne gitt en helt ny maskinpark til Lier Drift og vel så det. Men det var vel et annet budsjett det gikk på, eller hva?

Forrige artikkel:Liung tatt som hovedmann bak stort dekktyveriNeste artikkel:Klart for ny suksess
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode