Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5275a63c9fb73a86bbd8e9c9c293c33d

Feiende flott til påske

Lier drift har som mål å feie alle skoleplasser og de fleste gangstier før påskehøytiden.

- Vi er veldig tidlig ute i år, bekrefter oppsynsmann Per Ivar Gundersen i Lier drift. - Vanligvis skal vi ha vært ferdig med å feie før 17. mai. Men vi er så heldige å ha eget utstyr, så vi kan bestemme selv når vi kan starte.

Ved Hegg skole gikk feiemaskinen for fullt fredag (se bildet i ingressen), men det ved helsestasjonen ble merket opp felt, slik at det nå kan bli noe ryddigere parkering i området  (se bildet under). Dessverre skaper  bilister trafikkfeller  for barna og for gjennomgangstrafikken ved den ulovlige parkeringa ved innkjøringa til Hegg skole. Det parkeres ofte, til og med, rett under skiltene i tidsrommet fra kl 1200 til 16-17 (se de to nederste bildene). Lier nett har bragt på det rene av skolen har gitt både skriftlig og muntlig informasjon på flere nivåer, men enten er ikke informasjonen nådd fram, eller så er det rett og slett arogant latskap og manglende respekt for skilt som ligger til grunn for trafikkadferden --- Like bortenfor ved gangfeltet tar trafikkpatruljen sin oppgave alvorlig og gjør jobben sin.
Det er underlig at  politimyndighetene (les Lier Lensmannskontor) ikke tar sin oppgave mer alvorlig. Noen saftige bøter ville kanskje være forebyggende? Mens bilistene stadig vekk straffes med firesifrete beløp for å ha kjørt mer enn 10 km/t for fort i 80-soner, slipper ubevisste foreldre unna. Forstå det den som kan ---

Forrige artikkel:Verden er ikke den samme lengerNeste artikkel:Endte opp ved Billingstad skole
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode