Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 85f82cbeb266c42c8c77a7c301633bfa

Kjegler på halv tolv

Bilistene ved begynnelsen av Kornerudsletta i Sylling barberer kanten på riksvei 285

- En lastebil kjørte ut skråningen for ei tid tilbake, opplyser sivilingeniør Braaten ved Statens Vegkontor.  - På grunn av mye nedbør har det foreløpig ikke vært mulig å sikre skråningen med masse. Det må derfor tørke opp før vi kan gjøre noe, sier han.

Sør for Asdølsvingen har det i flere uker rært innsnevring av veibanen (se bildet under). - Der har man det samme problemet med masse som siger, sier Braaten.

Bilister og bussjåfører Liernett har vært i kontakt synes det er litt underlig at veikantene ikke sikres bedre både sør og nord for Asdølsvingen. Den samme utglidningen skjedde sør for Asdøl i fjor også. Liernett kjørte bak en tømmerbil en dag. Vi opplevde selv at det tungt lastete kjøretøyet ikke klarte å stoppe for motgående trafikk foran innsnevringen ved Asdøl. Takket være disiplinært kjøring og lav fart gikk det bra for de tre bilistene i motsatt retning.

På grunn av en stadig økende trafikk, og spesielt tungtrafikk på riksvei 285, kan det være  et tidspørsmål før man opplever neste utforkjøring eller kollisjon, både der og på den smale veibanen, spesielt ved Sørsdal. Ukjente sjåfører av vogntog, som er lite kjent på den relativt smale riksveien, holder for stor fart, mener mange lokalkjente sjåfører.

Når får vi en ulykke med personskader?

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode