Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 23f2a1e9a9bdd471f2094b1118a3125c

Stengt til 3. august

Det jobbes fortsatt for fullt med tyngre vedlikehold og forsterkning av kjøresbanen opp til Justadlina på Vestsideveien.

Det har vært jobbet på strekningen siden 25. juni og veien åpnes ikke før 3. august.

Hele vegen er blitt gravd opp.Lokal omkjøring for personbiler er skiltet via Baneveien og Brurbergveien. Alternativ rute for tyngre kjøretøy vil være fv. 285 Lierbyen – Sylling på østsiden av Lierdalen.

Vegvesenet har valgt å legge anleggsarbeidet i skolens sommerferie for å redusere ulempene med stengt veg.

Veien vil være fysisk stengt mellom Vestsideveien 332 og Vestsideveien 335 hele døgnet i hele anleggsperioden. Det vil ikke være mulig å komme forbi anleggsområdet verken for kjørende,syklende eller gående.

Gjennom årene har vegen sakte begynt å sige ut i det bratte sideterrenget. Vegen siger i ytterkant, og av sikkerhetsmessige grunner må veien forsterkes på strekningen. Vegen blir gravd opp og gammel masse blir byttet ut med nye og bedre masser. På grunn av stedlige forhold, med sidebratt terreng og vernede fossiler i fjellet, er det dessverre ikke mulig å utvide vegbredden på strekningen selv om det hadde vært ønskelig.

Minibuss går via Oddevall og opp til Sjåstad kirke ved Åmotveien daglig etter busstabellen. Derfra går det vanlig buss til og fra Drammen. Men på lørdager går det ikke buss på lørdager før 3. august.

NB. Bildene ble tatt i slutten av juni. 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 13. juli 2012 15:28: Kjell Arvid
Ser jo ut som at bygda går bakover i tid på bildet:P sett bort i fra graveren er der å litt sånn:)
Fredag 13. juli 2012 17:45: Vestsideveien 335
Hva er det forno galt med disse syklistene egentlig? Det står klart og tydelig veien er stengt, anleggsområde, ingen adgang for uvedkomne, stengsler over hele veien gravemaskiner blokerer osv.. Men like fordømt så SKAL de forbi selv om de må da se at de driver med rassikring og at det ikke kan være helt trygt å forsere enda, spesielt nå som det regner så mye. De skal jaggu forbi selv om graverne og rassikerene jobber på dagtid også. Det går en og gangvei 50meter på oversiden som vil ta dem mye raskere forbi stedet ned til forballbanen, men nei da de skal forbi her likevell. Typisk 30-40 årige mannfolk med sine 40tusen krones sykler og utstyr som er værst.
Fredag 13. juli 2012 17:51: Vestsideveien 335
PS: De har nå kommet ett godt stykke videre med å bygge opp skråningen igjen. Skal bli spenne å se hvordan dette blir til slutt. Og spesielt om det blir bedre til vinteren siden de skal hvertfall forsøke utvide veien ørlitte granne og rette ut svingen midt i bakken noe for lettere å passere to biler samtidig.
Søndag 22. juli 2012 01:13: naboen
kommer aldri til å bli bra her,,, 2 biler klarer jo ikke å møtes likevel, hva med tunnel???
Fredag 17. august 2012 13:59: Vestsideveien 335
Har ikke Liernett fått med seg at veien er åpnet igjen? Den har blitt noe bredere og slakere. Skal bli spenne til vinteren og se hvordan det fungerer.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode