Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e34834b845399334520c3c436f9a8173

Bare to vil planlegge rv 23

- Interessen for å planlegge ny fire-felts riksveg 23 i Buskerud er laber. Bare to konsulentfirmaer ønsker å lage detaljplan og reguleringsplan for vegen, skriver nettstedet VåreVeger.no i dag.

De to er svært uenige om hvor mye jobben er verdt. Hvem de er og hvor mye de forlanger, blir ikke offentliggjort ennå fordi de konkurrerer på mer enn pris.

Les hele artikkelen om planleggingsproblemene for Rv 23:
http://www.vareveger.no/article290994.ece

Våreveger.no (Våre veger) er nettstedet for folk som arbeider i eller med vegsektoren i Norge og Norden. Nettjenesten drives av Teknisk Ukeblad Media AS. Våre veger er Nordens største fagblad for veg, anlegg og trafikk. Bladet retter seg mot alle aktører innen vegmiljøet.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 17. september 2011 07:40: Oppgitt
Det er nok ikke nødvendigvis interessen som er laber, men heller erfaringen med Lier politikernes evne til å gjennomføre vinnerforslag etter anbudsprosesser. Det skal ikke så mye økonomisk innsikt til å forstå at etter bl.a skriblegging av Hegg skoleprosjekt og Kulturhuset blir man skeptisk til i hvilken grad de folkevalgte i Lier faktisk har kraft nok til å samlet gjennomføre prosjekter som dette. Får man det til i dette tiåret blir jeg positivt overrasket!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode