Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c85dc059fc5b74549ee3708cbe6bf1b9

Store forandringer på Liernett

Det jobbes kontinuerlig med utvikling av nettstedet. Vi kan love spennende nyvinninger de neste ukene. Først ut er en stor oppdatering av videosidene.

Svend Asbjørn Sylling har de siste månedene jobbet dag og natt med oppdatering av nettstedet. Resten av redaksjonen har stort sett bidratt med drømmer, men det er Svend Asbjørn som utvikler systemet.

I dag lanserer vi nye sider for avspilling av video. Vi ønsker å bruke det nye systemet når vi legger ut video fra UKM på fredag.

Hele Liernett er skrevet som tekst eller programmeringskode i en såkalt teksteditor. Utrolig nok kan hele nettstedet brytes ned i noen titusener linjer med tekst. Hver ny endring er en liten roman med tekst. Ett komma feil, og systemet virker ikke. Om Svend Asbjørn hadde ett øre for hvert tegn i systemet ville han ha vært en holden mann. Før jul og de siste nyvinningene bestod systemet av godt over 1 million tegn.

De neste ukene kommer vi til å lansere mer. Akkurat nå testes nye systemer for feil, og så snart alle småproblemer er rettet, kommer vi med mer nytt og spennende.

For å teste de nye videosidene har vi lagt ut to nye filmer. Den ene er fra oppvarmingen til Ungdommens kulturmønstring på musikkverkstedet sist helg. Den er laget av Emil Kraugerud. Den andre er bilder fra årets klubbmesterskap i golf.

De nye videosidene og de siste videoene finner du herForrige artikkel:Lier IL i BirkenNeste artikkel:Tvilsomt om Liungen rykker opp
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 25. januar 2007 11:15: C. Holmen
Så søt du har blitt med skjegg, SAS.. =)
Torsdag 25. januar 2007 13:17: Svend Asbjørn
Må nok skuffe deg litt der, Holmen. Bildet er fra 2005.
Torsdag 25. januar 2007 15:13: C. Holmen
Fader.. nå ble jeg skuffet..
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode