Sjefskokken
Anne gullberg er styremedlem i klubben, men har også funnet sin plass i systemet bak gassgrillen der hun serverer pølser, hamurgere og passende drikke i rikelige mengder
Golf er en langsom sport. En runde på banen kan gjerne vare fire, fem timer. Derfor må det mat til. Anne er utdannnet kokk og vil at utvalget fra golfkjøkkenet skal bli mer variert og serveres i mer trivelige omgivelser enn på plastbord med ditto stoler. – Jeg gleder meg til å kunne tilby alle de trivelige golferene god mat i en skikkelig restaurant, sier Anne. Hun håper å kunne satse på lokalmat som f. eks salat og bær fra Sylling.
Liernett foreslår:Golf ble først spilt i Storbritannia . Og hvorfor ikke hente en pub-spesialitet derfra. Ploughman’s lunch – eller som det vil bli her. Bondens dugurd. – masse grønsaker , ost i tjukke skiver, skarpe sauser og mørkt brød med godt smør.-og drikke ? Våre britiske venner har sikker t noen tips.
Anne gir Martin Simensen en real hamburger.