Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a0b0c469facfb7092cb4cc13eb2dee62

Endelig skikkelig mat på toget.

Nei vi snakker ikke om vakumpakket tørrlefse fra NSB. I dag spiste jeg på togkafeen i Lierbyen. Det var helt klart det beste måltidet jeg noen gang har spist på et tog.


Anders Bondevik

Her kan du kjøpe både kaker, kaffe, en skikkelig lunsj, eller en all right middag. Det meste på menyen er skikkelig og hjemmelaget, og prisene er svært lave. Hva sier du til en bra middag for omtrent samme pris som du betaler for et par pølser og en cola på bensinstasjonen?

Sist uke åpnet uteserveringen. Dette har så langt ikke vært noen slager, takket være været, men når sola igjen titter fram og folk får bedre tid, er jeg sikker på at dette blir populært. Uten at jeg vet det sikkert, regner jeg med at du for første gang har muligheten til å ta en utepils i Lierbyen. Prisen er det heller ingen ting å si på.

Kokken Anders Bondevik forteller at kafeen har bevilgning for både øl og vin, og at du kan få brennevin i lukket lag. Det er også mulig å bestille mat til selskaper, om du varsler fra i god tid fikser de det meste. Om prisen og kvaliteten er like god som på det du finner på a la carte menyen, vil jeg anbefale dette varmt. Bedre tilbud får du ikke noe sted.

Røykeloven har heller ikke skapt mye diskusjon. –Vi har ikke lagt opp til røyking før loven kom heller, så overgangen har vi ikke merket noe til, forteller Anders.

Barnebursdager er blitt populært. Toget kan stille med klovn, godteri og togkake. Dette er en garantert slager for de minste.

Som gammel kokk må jeg konkludere med at dette er bra. Forholdet mellom pris og kvalitet er svært bra. Her får du bra mat for en billig penge. Noen gourmetrestaurant er det ikke, men nå er heller ikke jeg noen gourmet. Her får du en bedre middag med vin og kaffe for godt under 200 kroner. Dropper du vinen får du god hjemmelaget mat for under hundrelappen – Det er det ingen i Lier som kan matche, med mindre du går for hamburger eller pølse.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode