Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dc61863057c15a5912804eefe2eedf0c

Gledelig for skientusiastene

- Jeg stakk for moro skyld staven ned i snøen. Snødybden var halvannen meter, forteller Gunnar Langsrud på Beito. Og fra Skimten rapporterer Tom Helgesen om kjempeforhold ---

Gunnar Langsrud forteller videre: - Temperaturen har de siste dagene vært 2-3 minusgrader om natta og like mange plussgrader om dagen.Det har ført til såkalt nullføre i løypene, men til uka er det meldt varmere vær, og da blir det vel skikkelig godt klisterføre. Løypene i området rundt Beitostølen ble preparert senesti dag, og vi regner med at løypeforeningen vil preparere løypene et par uker til.

Så jeg kan anbefale lavlandsfolket å ta seg en tur til Fjellbygda Beito, eller Beitostølen, og gå i fine spor og nyte utsikten. Og ikke nok med det, Vegvesenet er godt i gang med å brøyte riksvei 51 over Valdresflya, og vil åpne veien i løpet av uka som kommer, hvis været tillater det.

Den som vil gå en fantastisk vårskitur, bør ta seg en tur dit opp i løpet av mai og oppleve det valdrisene kaller Eventyret Valdresflye.


 

Og her er helgas inntrykk fra Drammensmarka:

- Nå har Lier kommune fått i gang løpemaskinen igjen, og de hadde nykjørte løyper, rapporterte Tom Helgesen fra Skimten ---- Se bildene nedenfor --- 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode