Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c8f694fdcd6b85ae8d657745e3f1e9cb

Ukens Petit

Liernett har den siste tiden knyttet til seg flere skribenter som har lovet å levere et petit med jevne mellomrom. Først ut på nye Liernett er Gunnar Langsrud. Gunnar Langsrud (66) er opprinnelig fra Hurum, men bodde i Sylling i vel 35 år. Pensjonisten har nå flyttet til Beito og fjellet sammen med kona Kari. Gunnar har en lang yrkeskarriere bak seg.

Min dag

Jeg opplevde en sommerdag, da nordmenn flest ikke hadde noen mening, men bare var på ferie, at jeg fikk besøk av Liernett, som mente at jeg sikkert opplever ting her oppe i høyden som kunne interessere leserne.

 

Les også:
04.10.05: Fra Lier til tinderangling i Jotunheimen

Så leter jeg etter et språk. Om dette har Søren Kierkegaard vitterlig sagt: "Menneskene har fått språket for å skjule at de ingen tanker har". Et så pass spottende utsagn er begripelig, for så vidt som tanken har vært både til gangs og skade for menneskearten. Tanken har nemlig gjort det mulig for oss å overleve som art på jorden, samtidig som den har gitt oss mulighet til å utslette oss selv.  Og det er iallfall en tankeløs beskjeftigelse.

La meg like godt innrømme det først som sist: Jeg begynner aldri dagen med å spise et stykke knekkebrød med syltetøy på og resten av dagen går og tenker på hvem jeg vil be med meg ut på middag. Dame- og herrefotballen skjenker jeg heller ingen tanker. Nei, min dag er fylt av helt andre opplevelser.  Jeg står opp kl. 5.56 og tar meg av oppvasken. Blir inspirert fra 9.15 til 11.55. (Britney Spears musikkvideoer) Spiser frokost kl. 12. Inspiserer vårt gods fra 13.05 til 14.39. Blir inspirert fra 15.10 til 16.00 ( video-opptak av amerikanske friidrettsjenter i aksjon ). Fra kl. 17.00 hengir jeg meg til forskjellige aktiviteter, så som revkrok, håndbak, fingerferdighet, refleksjon, besøk, tinderangling (sammen med Kari) og drikking. Min lege har nemlig beordret meg til å drikke hjemmebrent. For som han sier: " Du skal drikke, min venn. For hvis ikke du drikker, så er det noen andre som drikker i stedet for deg. Og de har kanskje ikke helse til å tåle det! "

Gunnar Langsrud

Forrige artikkel:Lier Volleyballklubb herrer elite – Videre i NMNeste artikkel:Strålende jubileumskonsert!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode