Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a52c7a904345407bf4f1de0fdadd43a7

Romjulsmusikk

Hennummusikken hadde ei gruppe i full aksjon 4. juledag

Musikantene  troppet opp på Liertun like etter kirketid og ga til beste en stor bukett av de kjente og kjære julesangene. Beboerne viste tydelig at de satte pris på besøket og nynnet og sang med og syntes de hadde en fin innledning på den tidlige søndagmiddagen. På et av bildene kan leserne se en glad og opprømt sykepleierske, Berit Gulliksen, med saxofon en helt uvanlig dag på jobben. Arbeidsdagen er selvsagt hektisk, men mellom jul og nyttår må det kunne være plass til levende musikk også på sykehjemmet.

Men korpsmusikantene ønsket å spille flere steder når de først var i gang. Neste stopp var Hallingstadtunet der pensjonistene var samlet til middag. De fikk julesanger og lystige marsjer som akkompagnement til desserten. De likte godt det de hørte og ønsket musikantene velkommen igjen.

Serviceboligene i Bratromveien fikk selvsagt også besøk. Repertoaret var som på de forrige stedene. Folket samlet seg i stua på ”femmer’n” der det er best plass og høyt under taket. Da musikken tonet ut med den tradisjonelle Deilig er jorden etter tre kvarter med sammenhengende spill, kunne nok publikum tenkt seg mer. Dette var et av høydepunktene i romjula.

Avslutningskonserten for dagen var lagt til Frogner sykehjem. Publikummerne var forventningsfulle og gledet seg stort over det de fikk høre. Også her kunne de gjerne tenke seg mer av samme slag. Det kunne gruppa fra Hennummusikken også og kommer sikkert tilbake ved senere anledninger. Det gir glede å spille for folk som er så takknemlige for det de får høre. Da gjør det ingen ting at leppene til korpsmusikantene er temmelig slitne etter fire konserter.

1/7 (IMG_0116.jpg)
2/7 (IMG_0117.jpg)
3/7 (IMG_0122.jpg)
4/7 (IMG_0124.jpg)
5/7 (IMG_0136.jpg)
6/7 (IMG_0138.jpg)
7/7 (IMG_0148.jpg)
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode