Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a1d32396264b32785e25889815ee72fc

Så er det Kammerkoret sin tur

Lørdag 20.12 kl. 19 synger Lier Kammerkor julen inn i Frogner kirke.

Neste år blir koret 35. I mer enn en mannsalder har det vært i en særklasse blant korene i bygda, uten at det skal være til noen forkleinelse for andre kor som står på for sangen her omkring. Men koret har hatt store ambisjoner, kan se tilbake på musikalske triumfer og har truffet en resonansbunn langt utenfor kommunegrensa.

Dirigent Petter Bjaarstad har hele tida vært drivverket og gitt koret en profil som spenner fra kabareter til kirkekonserter og dessuten tradisjonelle konserter av alle slag. Og fellesnevneren for alt har vært høy kvalitet. Et kor er som en sjø der vann renner inn og ut; det er snakk om rekruttering og avgang. Nå fins det sangere som har stått last og brast med koret i alle de snart 37 årene det har eksistert, og som dermed viser at sang er en livslang aktivitet.

Nå er det julekonsert, - med sanger som vi trofaste publikummere gjennom mange år forventer å høre, ”men som alltid er ung og ny”, som det står i Jacob Sandes vakre julesalme, ”Det lyser i stille grender”. Lørdag var vi innom øvelsen og sjekket om alt var i rute. Og vi ble overbeviste om at Kammerkoret heller ikke denne jula kommer til å legge en sordin på julegleden.

En beundrer har lenge hatt ønske om å gi koret en fruktkurv, og vi i Liernett sponser et slikt tiltak med glede. Kurven tok vi med på øvelsen, men da vi skulle forevige den, var det knapt en drue igjen. Frukten er sangerne vel unt. Om noen etter konserten førstkommende lørdag skulle mene at sangerne overgikk seg selv, kan det hende det skyldes den vitamininnsprøytningen de fikk på øvelsen onsdag.

1/4 (DSC_0055.jpg)
2/4 (DSC_0058.jpg)
3/4 (DSC_0068.jpg)
4/4 (DSC_0071.jpg)
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode