Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 61e006d0f9eee5ec528b8bed55cd53d8

Kirken, en scene for lokale musikere

Kirken har fra gammelt av vært en scene for lokale musikere som vil bruke sitt talent til å bistå musikalsk ved gudstjenester og andre arrangementer i kirkens regi.

 I jula er det gjerne ekstra pågang for å sikre seg støtte til julesangen. Under festgudstjenesten i Sylling 2. juledag hadde organisten med seg Georgie Delchev fra Tranby og Ingeborg Soot fra Sylling.  Georgie kjenner vi best som dirigent i Hennumusikkken, men han sier sjelden nei når noen spør han om å finne fram trompeten.

Ingeborg Soot går på musikklinja på St.Hallvard der sangen er hovedinstrumentet. Men hun spiller også orgel og piano. Hun har hatt t en travel førjulstid med konserter og opptredener både lokalt og utenfor bygda. For Ingeborg kan det aldri bli for mye sang. Derfor benytter hun enhver anledning til å bruke stemmen til det hun er mest glad i.  Hun håper engang å kunne gjøre sangen til en levevei, som musikkpedagog eller aller helst sanger. Det er en fryd å høre henne synge, en varm og ren stemme som får fram gode følelser i den som hører på. Hun har valgt en vanskelig vei framover, der konkurransen er hard og  kravene store. Vi ønsker henne i hvert fall lykke til,og vi bygdefolk bør følge opp og ”ta en tur” når vi ser navnet Ingeborg Soot på konsertprogrammet.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 26. desember 2007 20:01: anne på landet
tja...det var jo et lokalt geni. Men det finnes da jammen flere.
Tirsdag 29. januar 2008 23:20: Miliepilie
Ingeborg, s√łting
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode