Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3a74e37e1cdc172ac1ef17e2c0053a4e

Guttekonferansen- Folk på Guttekonferansen

26.10.06 var det klart for den ettertraktede Guttekonferansen. Gutter fra 9. og 10. klasse i Lier skulle være en hel dag sammen med mye bråk og moro.

Vi fikk kontakt med noen av de tilstedeværende som snakket ut om Guttekonferansen.

Damir Anicic (Ingressbildet)  fra Lierbyen hadde mange sterke meninger om samlingen på Sylling. ”Guttekonferansen er uviktig, jeg har ikke fått noen nye venner”, sier Damir surt. ”De burde hatt mer mat, og jeg har intet håp om at jeg vil treffe noen nye kompiser.”

På Guttekonferansens scene ble lyden styrt av Tom Andre Skjeggerud. Tom Andre kunne skryte av det bra lydanlegget, men kunne ønske seg litt større størrelse på lydanlegget. Han sa seg også enig i at Guttekonferansen var et bra tiltakt, selv om det var litt å holde styr på.

Mikserbordet

Tom Andrè Skjeggerud

En annen som gledelig ville svare på spørs mål var 10. klassing Magnus Teigen. Han skryter stort av Sylling skole, men understreker at lærerne er teite. Han snakker om livet sitt til nå og kan meddele at han har sløst bort livet sitt på fotball, men at han nå sikter seg inn på en karriere i mandolin spilling. Magnus er også en reise glad gutt og liker å treffe nye mennesker. Han synes også at Guttekonferansen er en fin anledning til å se andre gutter fra Lier.Magnus Teigen

Forrige artikkel:Guttekonferansen- Forsvarets presentasjon på GuttekonferansenNeste artikkel:Guttekonferansen- Golf i regn
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 26. oktober 2006 14:58: Haha..
KONGE Damir!! (Y) haha..
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode