Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Mange av spillerne er unge, her representert med Martin Bekken Nilsen (th) og Arkadiuz Nowakowskij (oppprinnelig fra Polen, men nå "syllinggutt")

DFK 3 Drammen Fotballklubbs (tredjelag) vant hele 7-0 på Vikersund stadion. DFK hadde flere gode fotballspillere i aksjon under årets finale i 6. divisjon. Kampen bør glemmes fortest mulig. Nå bør målet å hevde seg i 5. divisjon.
- Målet er likevel nådd, sier en av trenerne 39-årige Inge Skjeggerud, som er kjent som en humørspreder, men som var nokså alvorlig og skuffet like etter kampslutt. - Ja, nikker oppmann Bjørn J Teigen (50), tidligere spiller, nå oppmann og far til den unge kantspilleren Martin Teigen. Bjørn (omtales som manageren), Inge og sørlendingen Jan Morten Ulleberg har klart å skape et godt miljø på fotballbanene i Sylling.

- Det skjer mye positivt, sier Inge, som allerede nå sier han fortsetter sammen med duoen Teigen og Ulleberg når laget skal prøve seg i 5. divisjon. - Vi vil også forsøke å få et samarbeid med Sjåstad/Vestre Lier, sier Inge, klart bevisst på at begge klubbene har for få spillere mår det skal spilles på stor bane i tenårene.

Om KM-finalen forøvrigDet hjalp ikke at Inge Skjeggerud selv gikk inn på backplass i 2. omgang. Baklengsmålene trillet inn. - Det er ikke keeper Leif Runes (Larsen) skyld, understreket oppmann Teigen like før kampslutt. Larsen var god, men overlot plassen til reservekeeperen i sluttminuttene -

Om miljøet: - Det er godt kameratskap, sier Jan Lier far til Magnus Lier (21). Det er det viktigste på det nivået, mener Lier som selv var aktiv spiller i flere år i klubben. Han debuterte allerede som 16-åring. Den gangen var Sylling et fryktet hjemmelag. Liv, Hønefoss, (som ble til Liv/Fossekallen, nå Hønefoss FK) hadde problemer med å få med seg poeng fra Sylling midt på syttitallet.
Jan Lier tror klubben vil klarer seg fint i 5. divisjon. Han roser trenerne Inge Skjeggerud og Morten Ulleberg for å ha skapt et godt ungdomsmiljø.

Skuffet like etter finalen, men oppmann Bjørn J. Teigen (tv) og Inge Skjeggerud er førnøyd med sesongen og gleder seg til neste sesong.


"Bitter dessert" ble det for Syllings fotballseniorer, men var optimister før kampen. Her er laget festkledd med trenere og ledere før kampen på lørdag (foto: Sylling IF).
Bak fra venstre: Martin Teigen, Arkadiuz Nowakowskij, Andre Langen, Håvard Søhus, Sindre Green, Mats Eidal Olsen, Atle Teigen, Kristian Cappelen, Sindre Kristiansen, Morten Ulleberg (trener), Bjørn Teigen (lagleder), Abrar Yar Kahn (kaptein)
Foran fra venstre: Inge Skjeggerud (trener), Espen Hajum Olsen, Magnus Lier, Martin Bekken Nilsen, Jørgen Kornerud, Leif Rune Larsen, Morten Torgersen.

Typisk situasjon i kampen på Vikersund; Andrè Langen er på etterskudd -

Arkadiuz Nowakowskij, kjempet hele kampen – her er han på offensiven.

17 kommentarer

Onsdag 26. oktober 2011 13:46: Liungen
Viser vel bare at Sylling kun rykket opp fordi de spilte i den desidert dårligste avdelingen. Vil påstå at de fem beste lagene i den andre avdelingen var bedre enn Sylling...Blir tøft til neste år
Onsdag 26. oktober 2011 14:23: Tipser
Viser bare at Liungen må spille i 6divisjonen også neste år! Pga dem ikke var gode nok til å tukte gamle travere på DFK3. Ekstremt satsing det var i Liungen i år som jeg leste på nettsidene deres. Men opprykk, det klarte dere aldri! Lykke til som eneste 1 lag i 6 div neste år!

Status: etter 2011 sesongen
3. div Spa Bra
5. div Lier, Sylling
6. div. Liungen, Spa Bra 2 og Lier 2
7. div Sylling 2
Onsdag 26. oktober 2011 20:25: Liung
Hva i alle dager er det du snakker om, Liungen? Jeg så kampen mellom Sylling og DFK3. Kampen åpnet bra for DFK3 som scoret på sine to første sjanser. Etter det bølget det litt frem og tilbake, før Drammenserne kontret inn 3-0. Sylling fikk deretter rødt kort, og kampen var uansett over. Dette var en enkeltkamp hvor alt gikk galt for Sylling. De gav opp på 3-0, og målforskjellen i en KM-finale har ingenting å si. Denne kampen sier ingenting om nivået til Sylling gjennom en sesong.

Det blir nok tøft for Sylling til neste år ja, men opprykket er uansett fortjent. Noe som blir tøft for Liungen er å beholde alle de gode spillerne, som for eksempel.... nei - jeg kommer ikke på noen gode spillere på Liungen. Dere beholder nok alle og fortsetter som middelhavsfarer i 6. divisjon. Gratulerer med flott 2. plass og lykke til videre!
Torsdag 27. oktober 2011 09:34: heisann
Blir vel litt for dumt å bortforklare et 7-0 tap.
Hvorfor ikke bare ta en treningskamp da hvis dere er så uenige om hvem som er best? (en kamp jeg personlig tror Liungen vinner. Ja, jeg har sett begge lagene spille i år).
Torsdag 27. oktober 2011 12:34: fan
sylling knuser liungen, bare å innse det liungen, dere er 6.div lag, sylling er 5.div, bedre å tape km-kamp enn ikke å spille km-kamp eller??
Torsdag 27. oktober 2011 12:40: Lier
Skønner at Liungen er litt bitre for at de ikke rykker opp, men det er liten vits å rakke ned på dem for det. Opprykket var fortjent når man ser på tabellen. De burde kanskje ikke vunnet pulja da jeg tror Lier 2 normalt sett er et bedre lag, men de kunne jo uansett ikke rykket opp. Avstanden ned til lag 3 er uansett så stor at opprykket aldri var truet. Sylling hadde flyt hele sesongen som man ofte har i opprykkssesonger noe 7 seiere med 1 mål forteller. De får brette opp armene og forberede seg godt til neste sesong når spesielt lagene på øvre halvdel er mye tøffere.
Torsdag 27. oktober 2011 15:36: Super fan
Det må være kjedelig å være Liungen spiller til neste år.. Tenk å være det eneste laget som satser virkelig hardt for opprykk, så failer dem helt.. Huff.. MEN kos dere i 6div!
Torsdag 27. oktober 2011 17:40: spabra
Spabra skal snart holde åpne treninger. Spillere, og da spesielt lokale, med ambisjoner og talent bør finne veien til trening med Liers flaggskip innen fotball. Ønsker du å kjenne på nivået og kanskje bidra i 3divisjon? Følg med på spabra sine hjemmesider for mer info.
Fredag 28. oktober 2011 00:45: Liung
Til Liungen: med målrettet jobbing og litt flaks klarer kanskje noen av de beste gutta deres å spille seg inn på B-laget til Spa/bra?
Lørdag 29. oktober 2011 16:54: Liungen
Okei, ser poengene deres. Jeg gir meg.
Søndag 30. oktober 2011 22:16: Spabraspiller
Liungen er en bra gjeng som sikkert kommer sterkere tilbake.

Uansett håper jeg det er noen yngre fotballspillere fra eplebygda som har lyst til å prøve seg på Spabra i 2012. Det ligger nå ute info på spabra.no om åpne treninger.

Det har i år vært morsomt å følge utviklingen til Anders Fossen Nilsen som kom fra Sylling før 2011 sesongen og som har bidratt i årets tredjedivisjon.
Onsdag 2. november 2011 14:13: Spiller
Kampen mellom DFK 3 og Sylling, hvor kampen bølget litt frem og tilbake??? Sylling hadde et skudd på mål, og var ikke i nærheten av å ha en sjanse. Det er som liungenspiller nevner at de hadde havnet midt på tabellen i den andre 6.div avd. I Sylling spiller de fotball, men ingen er fotballspillere.... De kommer til å rykke rett ned igjen til 6.div uten forsterkninger. Makan til løkkefotball holder ikke i 5.div!
Torsdag 3. november 2011 12:48: Knut Cappelan
Sylling satset og feilet når de hentet inn han tynne fra dbk...
Bare syting og klaging i 90min...
Torsdag 3. november 2011 21:14: Annette Fosslien
Det er jo en fryd å se på Sylling når han kjekke fra DBK er hentet inn da:-)
Torsdag 15. desember 2011 15:49: Liung
Da slapp vi veldig greit diskusjonen om hvem som er best av Sylling og Liungen. Mener bestemt at Sylling er bedre da Liungen ikke lenger har et A-lag! Så får vi se hvor spillerne havner neste år
Fredag 30. mars 2012 10:47: Sylling på vei opp
Sylling møtte DFK til treningskamp i går. Tapte knepent 2-1, og kampen kunne vippet begge veier. Sylling ledet 0-1 til det 40. minutt. Stor forbedring fra fjorårets 7-0 tap. DFK sier de er sikre på de vil være et topplag i 5.divisjon, så dette var utrolig sterkt av Sylling. Gleder oss til sesongstart!
Tirsdag 17. april 2012 13:20: DFK spiller
Sylling spilte treningskamp mot DFK for noen uker siden. Det endte med 2-1 tap noe som var litt ufortjent, Sylling hadde mye banespill og presset DFK i store deler av kampen. Så jeg trur at Sylling kommer til å klare seg bra i 5 Div.

Flere saker fra arkivet

Lokaloppgjør på Tranby

Nyopprykkede Sylling møter Lier i morgen ettermiddag.

Opprykksfest i Sylling

Mye tyder på at fotballinteressen i Sylling aldri har vært større, til tross for at lagene ikke er på elitenivå. En av trenerne for det nyopprykkede A-laget, Inge Skjeggerud, jobber også aktivt med rekruttene.

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Svake offensivt

Det ble poengtap for lierlagene i går.

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

Så nær, så nær -

- Et jevnt oppgjør, baklengsmålet var av det lette slaget, sa trener Atle Teigen etter at Sylling G 14 tapte 1/16 finalen mot Sandefjord Ballklubb i formiddag. Lier G 15 røk ut i 1/16 finalen i B-sluttspillet.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Julestemning på Hørtekollen

- Ved hjelp av klatreutstyr har vi fått lagt strømkabelen ned bergveggen. sier initiativtaker Inge Skjeggerud.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Bredde over kulturmønstringa

Programlederne, Bjørn Harald Bjerknes og Magnus Buer, slo an tonen på gitar i aulaen på St Hallvard

Jubler for seier

Kristian Capellen ble tomålscorer, da Sylling nok en gang beviste at de holder nivået i divisjonen.

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Spabra under streken

- Fremstår som et juniorlag i andre omgang, sier trener Marcus Walfridson etter nok et tap.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Endelig Sylling!

Etter flere jevne kamper med poengtap, kunne trener Øyvind Nilsen smile fornøyd igjen, mens det ble ble tap både for Spabra og begge seniorlagene til Lier IL fredag kveld.

Edvin berget ett poeng

Spabras effektive spiss kan ta frispark også.

Skiglede i solskinn

Her er tre svært fornøyde deltakere etter vinterens vellykkede karusellrenn på Øverskogen.

Erlend Almaas minnepris 2011 tildelt Martin Teigen

Prisen gikk til en fotballspiller fra Sylling som har utmerket seg som miljøskaper, lagspiller og fotballtalent.

To lierlag i finaler

Lier var nærmest finaleseier etter tap i straffesparkkonkurranse, mens Liungen G-16-lag tapte sin finale i en vellykket Liungen-cup i helga

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Konsentrasjon er viktig

- Og guttene fikk fortjent ros av Godsetspillerne Inge Andrè Olsen ( i midten) og Adam Larsen (th), sa trener Arne Steinar Kvisle (tv) etter treningsøkta med Liers G-14 lag tirdag kveld

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Guttekonferansen- Folk på Guttekonferansen

26.10.06 var det klart for den ettertraktede Guttekonferansen. Gutter fra 9. og 10. klasse i Lier skulle være en hel dag sammen med mye bråk og moro.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Håndballfest med opprykk

- Herrelagets opprykk gjør at Sylling IF som eneste klubb i Buskerud kan skilte med både dame- og herrelag i 3. divisjon, konstaterer håndballbas Arild Haug.

Hvem vinner spurten?

Det er satt på spurtpremie når verdenseliten i Glava Tour gjennom Sylling på 17. mai.

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

Lier til topps i Liungen cup 2006

Liers 16 årslag hadde størst problemer med Liungen. Kaptein Joakim Koppergård (th) takker Liungens kaptein, Andrè Visnes Bjerkelund for kampen etter 0 - 0 i innbyrdes oppgjør.

Jens Bjørnå

35 år på Svangshagan/Sylling skole.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Er nummer 31 klar?

Sylling IFs skikarusell er i gang førstkommende tirsdag.

Vinn eller forsvinn i morgen

Som ventet går både Sylling 14 og Lier 1 G 13 (på bildet) videre til A-sluttspill i Norway Cup etter nye seire.

Vant egen cup

Turneringsleder Arild Haug kan smile etter en vellykket Sylling-Cup i helga, der arrangørens herrelag overrasket og Konneruds 18-årslag var best blant kvinnene

Ukens lag: Sylling miniputter

Når Liers mest profilerte lag må tenke trening, kamper og poeng kan Syllings miniputter slappe av og nyte ferien i Holmenvika eller på Svangstrand.

Klart for Bendit Cup

Den nye kunstgressbanen vil nok bidra til at Lier IL forfølger suksessen fra de to foregående årene --

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

- Store opprykksjanser

Det mener trener Anders Ruud Gundersen etter at det er klart at St Hallvard Håndballklubb får spille om den siste plassen i neste års 1. divisjon.

Seieren som smakte

Alt tyder nå på at Sylling G 14 med storscorer Steffen Sutherland beholder plassen i 1. divisjon.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Resultater fra Kanada Rundt

Fullstendig resultatliste for Kanada Rundt 2007

Treer i klassisk

Junioren Martin Bekken Nilsen, Sjåstad/Vestre Lier IL, hadde en bra sesongåpning på Bul-sprinten i helga

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

En av askeladdene er død

Inge Thun, Strømsgodsets legendariske keeper på 60- og 70-tallet, døde natt til fredag

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Svever i fotballens bakgård

Det finnes neppe en annen kommune med Liers befolkningsmengde som ikke har et fotballag i herreklassen høyere enn 5. divisjon ---

Debuterte i "Lille-Birken"

Naboguttene Håvard Nygård (bildet til høyre), Even Hornstuen Mathiesen og Martin Bekken Nilsen viste flott innsats i "Lille Birken"

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Flere pokaler til Lier IL

Buskeruds fotballkrets sin representant, Jan Olav Knudsen, overrekker en fornøyd Ole Jørgen Lium på Liers B-lag beviset på at klubben har vunnet ett av de to seniormesterskapene i år.

Liungen ble nummer 2

Liungens G93- lag gikk til finalen og tapte.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

Nesten for Spa/Bra

Gabor Valo var banens beste, men det knepne tapet mot Hønefoss 2 i går kveld bør gi optimisme før torsdagens kamp på kunstgresset -

Avdelingsmestre

Liungens G 15 lag er ett av mange lag som nå har avsluttet en fin sesong

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Historisk fotballkamp

For første gang i historien er det blitt spilt seriekamp med et lag sammensatt av spillere fra Sylling og Sjåstad.

Imponerende innsats

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

Tillit, trivsel og trygghet

Det har preget miljøet til Lier IL s andrelag i juniorklassen. Buskerud Fotballkrets har merket seg spillernes god holdninger.

Kanada rundt - resultater

Kanada rundt ble i går arrangert for 25. gang. Her er resultatene fra gårsdagens dyst.

Trenerspørsmålet løst

Morten Påsche er tilbake på treningsfeltet på Tranby i morgen kveld.

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Liunger til Barcelona

Prince Monga, er en av de 50 unge fotballspillerne fra Lier, som reiser til Spania på treningsleir i dag

Uavgjort for Sjåstad Vestre/Lier J16

Sjåstad Vestre Lier spilte 2-2 mot Vikersund

Snipp, snapp, snute --

Lier G 95 tapte åttendedelsfinalen i Adidascupen.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Tidenes yngste debutant?

Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen debuterte på landslaget i fjor og nærmer seg en ny debut i år --

Fortsatt 3. divisjonsspill

- Det er målet for årets sesong, sier Marcus Walfridson, før han presenterer seks av de nye spillerne før seriestart.

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Samarbeidet i gang

Tidligere liungenspiller Martin Lyhus Gundersen, som sist har spilt for Strømsgodset junior toppfotball, er en av flere forsterkninger på Spa/Bras juniorlag. Mandag ble samarbeidslaget til Spa/Bra og Liungen testet -

Liung i friidretts-EM i august?

Einar Inge Aasen har ennå sjansen til å delta i EM i friidrett, både på 400 meter og på stafettlaget i Gøteborg. Mandag løp han en meget god 3. etappe i Belgia.

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

Imponerte i Norway Cup

Andreplass i pulja etter innledende runde resulterte i avansement til A-sluttspillet for Marius Tronslien (halvt skjult), Benjamin Brandshaug Kaya, Mathias Helgesen og Syllings gutter 13 under Norway Cup.

Klar for 4. divisjon?

- Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for at ikke gutta undervurderer Skrim, og tror at vi allerede har rykket opp før lørdagens opprykkskamp, sier Sparta/Bragerøns spillende trener John-Erik Loe Olsen til Liernett i dag

Møtte hverdagen

Etter to opprykk på to sesonger ble det et ublidt møte med 4. divisjon for Spa/Bras A-lag mandag kveld --

Ukens lag: Sjåstadfotballen føres videre

Sjåstad har alltid fostret gode rekrutter. Klubben klarer ikke lenger å stille seniorlag, men 10-årslaget viste onsdag at det gror godt i de yngre årsklasser.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

- Det beste jeg har gjort

Det sa Martin Bekken Nilsen fra Sylling etter sitt kjempeløp som ga 4. plass i fristil i junior-NM på ski i Stokke i Vestfold i dag

- Fin gjennomkjøring

Det er trener Morten Påsches konklusjon etter at fotballseniorene til Lier IL vant siste treningskamp før seriestart

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Solide seiere sikret Sylling stor selvtillit

To sterke seiere og ett tap har gitt Syllings gutter videre avansement til A-sluttspill i Norway Cup.

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.