Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0891aa7de6cf8520b1931cc9ff7a8158

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Mange av spillerne er unge, her representert med Martin Bekken Nilsen (th) og Arkadiuz Nowakowskij (oppprinnelig fra Polen, men nå "syllinggutt")

DFK 3 Drammen Fotballklubbs (tredjelag) vant hele 7-0 på Vikersund stadion. DFK hadde flere gode fotballspillere i aksjon under årets finale i 6. divisjon. Kampen bør glemmes fortest mulig. Nå bør målet å hevde seg i 5. divisjon.
- Målet er likevel nådd, sier en av trenerne 39-årige Inge Skjeggerud, som er kjent som en humørspreder, men som var nokså alvorlig og skuffet like etter kampslutt. - Ja, nikker oppmann Bjørn J Teigen (50), tidligere spiller, nå oppmann og far til den unge kantspilleren Martin Teigen. Bjørn (omtales som manageren), Inge og sørlendingen Jan Morten Ulleberg har klart å skape et godt miljø på fotballbanene i Sylling.

- Det skjer mye positivt, sier Inge, som allerede nå sier han fortsetter sammen med duoen Teigen og Ulleberg når laget skal prøve seg i 5. divisjon. - Vi vil også forsøke å få et samarbeid med Sjåstad/Vestre Lier, sier Inge, klart bevisst på at begge klubbene har for få spillere mår det skal spilles på stor bane i tenårene.

Om KM-finalen forøvrigDet hjalp ikke at Inge Skjeggerud selv gikk inn på backplass i 2. omgang. Baklengsmålene trillet inn. - Det er ikke keeper Leif Runes (Larsen) skyld, understreket oppmann Teigen like før kampslutt. Larsen var god, men overlot plassen til reservekeeperen i sluttminuttene -

Om miljøet: - Det er godt kameratskap, sier Jan Lier far til Magnus Lier (21). Det er det viktigste på det nivået, mener Lier som selv var aktiv spiller i flere år i klubben. Han debuterte allerede som 16-åring. Den gangen var Sylling et fryktet hjemmelag. Liv, Hønefoss, (som ble til Liv/Fossekallen, nå Hønefoss FK) hadde problemer med å få med seg poeng fra Sylling midt på syttitallet.
Jan Lier tror klubben vil klarer seg fint i 5. divisjon. Han roser trenerne Inge Skjeggerud og Morten Ulleberg for å ha skapt et godt ungdomsmiljø.

Skuffet like etter finalen, men oppmann Bjørn J. Teigen (tv) og Inge Skjeggerud er førnøyd med sesongen og gleder seg til neste sesong.


"Bitter dessert" ble det for Syllings fotballseniorer, men var optimister før kampen. Her er laget festkledd med trenere og ledere før kampen på lørdag (foto: Sylling IF).
Bak fra venstre: Martin Teigen, Arkadiuz Nowakowskij, Andre Langen, Håvard Søhus, Sindre Green, Mats Eidal Olsen, Atle Teigen, Kristian Cappelen, Sindre Kristiansen, Morten Ulleberg (trener), Bjørn Teigen (lagleder), Abrar Yar Kahn (kaptein)
Foran fra venstre: Inge Skjeggerud (trener), Espen Hajum Olsen, Magnus Lier, Martin Bekken Nilsen, Jørgen Kornerud, Leif Rune Larsen, Morten Torgersen.

Typisk situasjon i kampen på Vikersund; Andrè Langen er på etterskudd -

Arkadiuz Nowakowskij, kjempet hele kampen – her er han på offensiven.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 26. oktober 2011 13:46: Liungen
Viser vel bare at Sylling kun rykket opp fordi de spilte i den desidert dårligste avdelingen. Vil påstå at de fem beste lagene i den andre avdelingen var bedre enn Sylling...Blir tøft til neste år
Onsdag 26. oktober 2011 14:23: Tipser
Viser bare at Liungen må spille i 6divisjonen også neste år! Pga dem ikke var gode nok til å tukte gamle travere på DFK3. Ekstremt satsing det var i Liungen i år som jeg leste på nettsidene deres. Men opprykk, det klarte dere aldri! Lykke til som eneste 1 lag i 6 div neste år!

Status: etter 2011 sesongen
3. div Spa Bra
5. div Lier, Sylling
6. div. Liungen, Spa Bra 2 og Lier 2
7. div Sylling 2
Onsdag 26. oktober 2011 20:25: Liung
Hva i alle dager er det du snakker om, Liungen? Jeg så kampen mellom Sylling og DFK3. Kampen åpnet bra for DFK3 som scoret på sine to første sjanser. Etter det bølget det litt frem og tilbake, før Drammenserne kontret inn 3-0. Sylling fikk deretter rødt kort, og kampen var uansett over. Dette var en enkeltkamp hvor alt gikk galt for Sylling. De gav opp på 3-0, og målforskjellen i en KM-finale har ingenting å si. Denne kampen sier ingenting om nivået til Sylling gjennom en sesong.

Det blir nok tøft for Sylling til neste år ja, men opprykket er uansett fortjent. Noe som blir tøft for Liungen er å beholde alle de gode spillerne, som for eksempel.... nei - jeg kommer ikke på noen gode spillere på Liungen. Dere beholder nok alle og fortsetter som middelhavsfarer i 6. divisjon. Gratulerer med flott 2. plass og lykke til videre!
Torsdag 27. oktober 2011 09:34: heisann
Blir vel litt for dumt å bortforklare et 7-0 tap.
Hvorfor ikke bare ta en treningskamp da hvis dere er så uenige om hvem som er best? (en kamp jeg personlig tror Liungen vinner. Ja, jeg har sett begge lagene spille i år).
Torsdag 27. oktober 2011 12:34: fan
sylling knuser liungen, bare å innse det liungen, dere er 6.div lag, sylling er 5.div, bedre å tape km-kamp enn ikke å spille km-kamp eller??
Torsdag 27. oktober 2011 12:40: Lier
Skønner at Liungen er litt bitre for at de ikke rykker opp, men det er liten vits å rakke ned på dem for det. Opprykket var fortjent når man ser på tabellen. De burde kanskje ikke vunnet pulja da jeg tror Lier 2 normalt sett er et bedre lag, men de kunne jo uansett ikke rykket opp. Avstanden ned til lag 3 er uansett så stor at opprykket aldri var truet. Sylling hadde flyt hele sesongen som man ofte har i opprykkssesonger noe 7 seiere med 1 mål forteller. De får brette opp armene og forberede seg godt til neste sesong når spesielt lagene på øvre halvdel er mye tøffere.
Torsdag 27. oktober 2011 15:36: Super fan
Det må være kjedelig å være Liungen spiller til neste år.. Tenk å være det eneste laget som satser virkelig hardt for opprykk, så failer dem helt.. Huff.. MEN kos dere i 6div!
Torsdag 27. oktober 2011 17:40: spabra
Spabra skal snart holde åpne treninger. Spillere, og da spesielt lokale, med ambisjoner og talent bør finne veien til trening med Liers flaggskip innen fotball. Ønsker du å kjenne på nivået og kanskje bidra i 3divisjon? Følg med på spabra sine hjemmesider for mer info.
Fredag 28. oktober 2011 00:45: Liung
Til Liungen: med målrettet jobbing og litt flaks klarer kanskje noen av de beste gutta deres å spille seg inn på B-laget til Spa/bra?
Lørdag 29. oktober 2011 16:54: Liungen
Okei, ser poengene deres. Jeg gir meg.
Søndag 30. oktober 2011 22:16: Spabraspiller
Liungen er en bra gjeng som sikkert kommer sterkere tilbake.

Uansett håper jeg det er noen yngre fotballspillere fra eplebygda som har lyst til å prøve seg på Spabra i 2012. Det ligger nå ute info på spabra.no om åpne treninger.

Det har i år vært morsomt å følge utviklingen til Anders Fossen Nilsen som kom fra Sylling før 2011 sesongen og som har bidratt i årets tredjedivisjon.
Onsdag 2. november 2011 14:13: Spiller
Kampen mellom DFK 3 og Sylling, hvor kampen bølget litt frem og tilbake??? Sylling hadde et skudd på mål, og var ikke i nærheten av å ha en sjanse. Det er som liungenspiller nevner at de hadde havnet midt på tabellen i den andre 6.div avd. I Sylling spiller de fotball, men ingen er fotballspillere.... De kommer til å rykke rett ned igjen til 6.div uten forsterkninger. Makan til løkkefotball holder ikke i 5.div!
Torsdag 3. november 2011 12:48: Knut Cappelan
Sylling satset og feilet når de hentet inn han tynne fra dbk...
Bare syting og klaging i 90min...
Torsdag 3. november 2011 21:14: Annette Fosslien
Det er jo en fryd å se på Sylling når han kjekke fra DBK er hentet inn da:-)
Torsdag 15. desember 2011 15:49: Liung
Da slapp vi veldig greit diskusjonen om hvem som er best av Sylling og Liungen. Mener bestemt at Sylling er bedre da Liungen ikke lenger har et A-lag! Så får vi se hvor spillerne havner neste år
Fredag 30. mars 2012 10:47: Sylling på vei opp
Sylling møtte DFK til treningskamp i går. Tapte knepent 2-1, og kampen kunne vippet begge veier. Sylling ledet 0-1 til det 40. minutt. Stor forbedring fra fjorårets 7-0 tap. DFK sier de er sikre på de vil være et topplag i 5.divisjon, så dette var utrolig sterkt av Sylling. Gleder oss til sesongstart!
Tirsdag 17. april 2012 13:20: DFK spiller
Sylling spilte treningskamp mot DFK for noen uker siden. Det endte med 2-1 tap noe som var litt ufortjent, Sylling hadde mye banespill og presset DFK i store deler av kampen. Så jeg trur at Sylling kommer til å klare seg bra i 5 Div.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode