Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b62d870648e4282e1fa53ceb3121c721

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Lier - Åskollen2 1-3 (0-1)


Liers mål ble skåret av Ketil Ustad.

Åskollen tok tidlig ledelsen, etter ei gedigen gavepakke fra Lierforsvaret. Lier prøvde i halvsøvne å spille seg ut fra eget forsvar, og spilte ballen rett i beina på Åskollens angriper, 10 meter fra mål.

Resten av omgangen ble svært sjansefattig. Åskollen lå lavt, og Lier slet med å få til oppspillene. Andre omgang startet som første sluttet, uten de store sjansene, men da Åskollen tok en litt billig ledelse på et slapt skudd som skle inn, avskrev nok mange på Tranby poengene. Lier brakte kjapt spenning i kampen med ei nydelig skåring av Kjetil Ustad. Alene med keeperen knallet han ballen i nettaket fra skrått hold.

Derfra og ut klarte ikke Lier å skape all verden, og da Åskollen kjempet inn sitt tredje mål, var kampen i realiteten avgjort. Åskollen var best i kveld, og vant tross alt fortjent i en intens men sjansefattig kamp. Dermed tok de tabelltoppen fra Liungen, og Lier sakket akterut.

I Åssidens forsvar storspilte Liungen Pål Remi Kornerud. Sjåstadgutten er inne i sin femte sesong for Åssiden, og vant i kveld alle dueller han var innblandet i. Pål Remi har spilt for Åssidens førstelag, men har nedprioritert fotballen i det siste.

Åskollen spilte med to fra Åskollens førstelag i 3. divisjon, Kalmo og Melberg.

Trener Torfinn Teigen var redd for at sjansen til opprykk røk i kveld. - Men man skal aldri si at det ikke er mulig, i hvert fall er det jo teoretisk mulig ennå, sier en avbalansert og slettes ikke oppgitt trener til LIernett like etter kampslutt.

- Åskollen 2 var i hvert fall klart det beste laget vi har møtt, sa Teigen med klar beskjed til Liungen hva de har i vente på Liungbanen mot nevnte Åskollen 2 . - I dag hadde vi heller ikke marginene på vår side og var for dårlig skjerpa spesielt på det første baklengsmålet .  Teigen berømmer den talentfulle høyrevingen Kjetil Ustad, både for fint spill og flott skåring.

NB! Liungen tapte både mot Lier (1-3) og mot Åskollen (5-6) i vårsesongen. Nå er det opp til Liungen om de vil vinne avgjørende toppkampene mot ovennevnte lag.

22.00 (Bilder kommer i haugevis om en halvtime)

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 28. august 2007 10:31: Johan Golden
Liungen innehar nok tabell toppen enda, med en kamp mer spilt.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode