Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 25eb0aefd542438ef005f992dfb0dacc

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)


Nesten men ikke helt...

Med 6 kamper igjen, en kamp mindre spilt enn den tøffeste konkurrenten og 8 poengs ledelse bør dette gå bra. Målsettingen er tredje divisjon innen 2007, det virker realistisk.


0-1

Det ble en tøff kamp i Steinberg i kveld. Hjemmelaget gikk hardt til verks med muskelfotball og langpasninger. Liungen var mer passingssikre. Et ungt og entusiastisk Liungenlag tok ledelsen 2 ganger, men Steinberg slo tilbake – ingen av lagene hadde noen grunn til å være misfornøyd med poengdeling.


Original linjemann - Her jubler han for hjemmelagets første utlikning

Dommeren fikk nok mer oppmerksomhet enn han hadde håpet på. Han ertet først på seg hjemmepublikumet da han blåste av første omgang i det en Steinbergspiller var alene med keeper og skulle til å sette ballen i mål. I andre omgang blåste han også mye på relativt usikkert grunnlag.


Fint driv

Linjemannen stod parkert på midten og brukte pausene mellom flaggvinking Steinbergs vei til å veilede hjemmelaget. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se en linjemann juble for scoring.

Liungen tok ledelsen litt ut i andre omgang. Steinbergforsvaret hadde tydelige problemer med Liungens raske spisser, og 0-1 virket uunngåelig. Etter en del rot på hjørnespark utliknet Steinberg. Liungen slo tilbake og rotet ballen inn etter at Steinbergs keeper hadde satt seg selv ut av spill. De siste 10 minuttene lå Liungen bakpå og red på ledelsen. Dessverre fikk Steinberg straffe på overtid og utliknet. Det kunne se ut som om den var riktig idømt.

Liungen viser styrke. Laget har svært gode vinger og en god sentrallinje. Det blir morsomt å følge dem i fjerde divisjon – med mindre de taper 4 av de 6 resterende kampene, samtidig som Steinberg vinner alle sine. Det kunne like gjerne snø kameler. Lykke til i fjerde gutter!

Forrige artikkel:- Norge er verdens beste land å bo i , men vi kan bli bedre!Neste artikkel:Fotball underholding på sitt beste
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode