Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4a5d485c7bba51dca1c74bab57dbcd79

- Ikke viktigst å vinne

Det sa Ingrid Kleberg Halvorsen som var keeper på Liungen jenter 7-8 under helgens Liungen Cup.

Siste helg  av den årlige Liungen Cupen ble arrangert i dag, hvor store og små samles for å se de yngste fotballspillerne spille sine kamper. I  helgen var 5-er og 7-erlagene i aksjon.
 
Selv om været ikke alltid var like fint, var det mange barn som deltok på årets Liungen Cup. Til tross for vind i håret og skiftende vær, var to av de som spilte på Stoppen i dag, Ingrid Kleberg Halvorsen og Julie Skandsen (foran tv på bildet over) svært fornøyde med arrangementet – Det er så gøy å være her, ler jentene i kor. – Dessuten er det ikke å vinne som er det viktigste, men det er å være med på Liungen Cup og spille fotball som er morsomt, sier Ingrid. Og da Liernett spør om de er fornøyde med lagets innsats, er det ingen tvil: - Vi er kjempebra, og det er skikkelig gøy når vi vinner en kamp. Det er ikke alltid vi vinner da, men hvis vi vinner er det kjempegøy, fortsetter Ingrid.  
 
Glade barn og foreldre har i hele dag vært å se på Stoppen, og med god stemning på fotballbanene og i pausene, ble det en svært trivelig dag for de som møtte opp.

 

Liungen 03 (over) og Liungen jenter 2000 (under).

1/3 (img_0745.JPG)
2/3 (img_0754.JPG)
3/3 (img_0768.JPG)
Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode