Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b25e32c9490aae53542f4430342e7d22

Gode og heldige

Liungens J-14 lag var veldig fornøyde etter sin 1-0 seier mot Norderhov

- Etter en pangåpning i første seriekamp mot MIF (9-2) var vi i forrige uke på Vikersund og spilte på en bane som vi ikke kan kalle en parkeringsplass en gang. Kampen var preget av slett innsats fra våre jenter og vi reiste hjem til Lier med et surt 2-3 tap, forteller assistenttrener Vidar Brastad til Liernett.

I går gjestet Norderhov Stoppen.


- I en artig kamp, som fort kunne endt 4-4,  vant hjemmelaget 1-0 etter scoring av Ingrid Lian. Hovedtrener Morten Hennum var lettet og svært fornøyd etter kampen og kunne konkludere med at vi hadde hatt en god porsjon flaks også. Norderhov brant, blant annet, et straffespark og hadde flere store sjanser. Hjemmelaget hadde også noen store sjanser til å punktere kampen mot slutten, forteller Brastad

Nå venter Lier IL i lokaloppgjør på Tranby

På bildet bak f.v.: Anita Gjelleseth, Ingrid Lian, Lise Caspersen, Marthe Jule Fjeld, Hilde Fuglesand, Agnes Skogmo, Pernille Uv og Amalia Gjerdbakken.
Foran fv.: Linn Holmen (kaptein) Henriette Kasta, Tirill Kortnes, Carola Olsson, May Linn Pedersen, Live Brastad, Marianne Iversen og Lise Kristoffersen.


TIL LAGLEDERE/FORELDRE/ARRANGØRER: Vi har ikke muligheter til å komme på alle arangementer, så vi tar gjerne i mot KORTE rapporter med gode bilder.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode