Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 998ba18e93637828428dac4bcd4d0fea

Liungenjentene ser oppover

Agnes Skogmo og jenter 15 gjorde seg bemerket under et meget vellykket treningsforhold i Spania --

Laget og støtteapparat bodde i Empuriabrava som ligger nord i Spania ikke mange mil fra grensen til Frankrike.

Mandagen gikk med til å gjøre seg litt kjent i nærområdet og trekke inn den friske vårluften fra havet.

Tirsdag reiste laget med buss den to timer lange turen inn til Barcelona, hvor den dyktige spansk/danske guiden loset gruppa, blant annet, gjennom severdigheter som "La Familia Grada" med sitt imponerende 100 meter høye spir og en rundtur med buss langs mange av byens travle gater.

”Prikken over i` en” ble selvfølgelig besøket på Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Her ble det omvisning i klubbens museum, samt fotografering på selve stadionområde som rommer imponerende 105 000 tilskuere.

Daglig hadde de to treningsøkter, og det var deilig for jnetene å få kjenne på følelsen av å trene på gress igjen. De fikk gjennomført gode kvalitetsøkter med fokus på en del detaljer de ikke hadde fått tid til å trene på,  grunnet de ustabile forholdene hjemme.

Tirsdag møtte de et meget bra lag til treningskamp på et lokal stadion (kunstgress). Svenske Vallentuna sto klar på motsatt halvdel.  Dette laget nådde i sommer kvartfinalen i Norway cup, samt ble svensk mester i sin klasse i 2008. Et velspillende og godt organisert lag som hadde holdt sammen siden 5 års - alderen.

Vallentuna 4 - Liungen 4

Mål: Anita (3) Agnes Skogmo (1)

Her er hovedtrener Morten Hennums referat fra kampen mot Vallentuna 08.04.

- Første omgang begynte i et forrykende tempo, og vi så fort at vår motstander var meget samspilte og veldig flinke til å bevege seg og slå ballene på en - og totouch. Vi kom imponerende fort inn i kampen og la ned en fantastisk jobb spesielt på å presse ballfører, Vallentuna sine jenter ble veldig overrasket over vårt høye og tøffe press så det var helt klart at vi fikk de litt ut av spillestilen sin. Vi spilte veldig bra denne omgangen selv om vi ikke presterte det flotteste spillet, så hang vi meget bra med og Anita scoret tre fantastiske mål (ekte hatrick) denne omgangen slik at pause resultatet stod 3 - 2 i vår favør.

Andre omgang ble like bra som første sett fra vår side, og vi fikk til vårt spill etter hvert. Vi hadde en forferdelig motvind denne omgangen, men klarte likevel å etablere spillet vårt mer og mer på Vallentuna`s banehalvdel og fikk en bedre kontroll enn i første omgang. Det var derfor litt synd at vi fomlet litt på vår venstre side i forsvaret ved at to av våre spillere presset hver sin gang uten støtte slik at motstanderens gode kantspiller kunne legge på til 3 -3. Etter denne scoringen så hadde i ett veldig bra trykk, og vi dro oss løs på venstre siden, Agnes dro av to motspillere på kanten av 16 meteren og lobbet inn ett praktfullt mål som helt klart var ett av de fineste vi har scoret så lenge jeg har vært trener. Målet var som tatt rett ut av læreboka, bra oppspill og en fantastisk scoring 4 - 3 i vår favør. Det siste målet som vi fikk imot er et typisk problem for oss at vi ikke er tøffe nok til å klarere innenfor vår egen 16 meter. Dette må vi skjerpe opp før seriestart. Sluttresultatet ble 4 - 4, noe som var en fantastisk prestasjon av våre jenter. Jeg er meget imponert og stolt over innsatsen i denne kampen. Jeg vil trekke frem to spillere som spilte meget bra denne kampen, Anita og Agnes, selv om det ble tre scoringer på Anita som i seg selv var en fantastisk prestasjon vil jeg allikevel kåre Agnes Skogmo til banens beste, da hun la ned en imponerende innsats i denne kampen.

- Etter denne oppløftende kampen avsluttet vi oppholdet med tre treningsøkter samt litt soling, bading og shopping. Spillere og støtteapparat storkoste seg under oppholdet og nå ser vi frem mot seriestart 30. april hjemme mot Svelvik, avslutter Vidar Brastad i sin rapport.

Her er laget.  Bak f.v.: Amalie Gjerdbakken, Morten Hennum, Henriette Kasta, Ingrid S.Larsen, Pernille Uv, Oda M.Tveten, Marianne Iversen, Helena Nøland, Live Å. Brastad, Synne B. Berget, Anne Line Corneliussen, Hakon Kristoffersen og Vidar Brastad.

Foran f.v.: Cathinka Carnhed, Caroline Olsson, Agnes S. Skogmo, Ingrid Lian, Lise Kristoffersen, Hilde Fuglesang, Tiril Kortnes, Marthe Fjeld, Lise Caspersen, Linn Holmen og Hanne S. Christensen. (foto: Lene Johansen)

1/9 (resized_167.jpg)
2/9 (resized_172.jpg)
3/9 (resized_185.jpg)
4/9 (resized_190.jpg)
5/9 (resized_205.jpg)
6/9 (resized_230.jpg)
7/9 (resized_231.jpg)
8/9 (resized_246.jpg)
9/9 (resized_262.jpg)
Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 20. april 2009 14:08: Beundrer
Må si at her virker det som om det satses målrettet og seriøst. Svært viktig å motivere unge spillere med slike opplevelser . Samhold,kameratskap som det skapes på slike opphold er gull verdt. Men hva skjer med Liungens damelag ???
Mandag 20. april 2009 16:05: Red, TA
Det kommer en artikkel om Liungens damelag/k-19 om få dager --
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode