Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f11bc8361816f103d96b16565ee123c0

Hederlig innsats

- Vi er kjempefornøyde med finaleplass, sier oppmann Hansen i Lier IL, til tross for at J-92 laget tapte 12-22 mot Tønsberg Turn i Sør-Norgescupen i håndball siste helg.

Lier startet kampen veldig bra og ledet 2-0 forholdsvis raskt, men etter hvert så jobbet Tønsberg Turn seg til et overtak og ledet 11-8 til pause. I pausen mente de fleste Lier-supporterne at de fortsatt hadde en mulighet. Tønsberg Turn spilte med et ultraoffensivt forsvar. Dette ga dem muligheten til å benytte det rommet som ble i angrep, da de spilte så offensivt i forsvar. Samtidig så måtte de demme opp for venstrebacken deres.

Andre omgang ble desverre ikke det man håpet på. Lier klarte ikke å utnytte ovennevnte muligheter, og det gikk hele 10 minutter i andre omgang før de scoret.
Tønsberg Turn var denne dagen et nummer for store for Lier.

- Skal vi matche slike lag, noe vi er helt sikre på at vi kan, må vi stille med fullt mannskap og spille opp mot vårt beste. Det klarte vi ikke i dag desverre
, sa oppmann Oddmund Hansen til Liernett.

- Vi er imidlertid kjempefornøyd med at vi har klart å spille oss frem til finalen, og vi er stolte av at vi underveis har slått ut lag som sannsynligvis er gode nok til å matche Tønsberg Turn mye bedre enn det vi gjorde i dag.


På bildet ser vi følgende:
Bak fra venstre: Trener Anita Snarvold Johanessen, Camilla Borgen, Kristiane Henriksen, Hanna Eklund, Kine Hansen, Marie Snarvold Johanessen, Marianne Haverstad, Rita Hamde og trener Oddvar Martinsen.
Foran fra venstre: Anne Moe, Isa Ifarnes, Irene Warloff og Elisabeth Øverli
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode