Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ac457a6d10ed63e97cf26048132553c5

Det glapp etter pausen

- Det var surt å slippe inn to mål like etter pause, sa Liungens beste spiller Anja Ormåsen (19) etter nok et klart tap, denne gang 0-5 for Amazon.

Bilder fra kampen
Ballguttene

Fakta:

Liungen - Amazon, Grimstad 0-5 (0-1 ved pause)
Tilskuere: ca 50

Liungens lag
: Marte Kvaale - Marita Kristiansen, Merete Løvseth (Elisabeth Aarøe fra 73. minutt), Maja Nordahl (Marit S. Bergan fra 81. minutt), Kristin Jonvik - Anja Ormåsen, Guro Sandnæs, Lene Ask Johannesen (Lizzy Muzungu fra 71. minutt), Rikke Flaathen - Miriam Mumtaz, Ane J. Bjerke

Scoringer: 0-1 (32. min) Margunn Haugenes, straffe, 0-2 (48. min.) Anette Bjelland, 0-3 (49 min) Siv Anita Gundersen, 0-4 (68 min) Dagny Knutson, 0-5 (79 min) Una Nwajei.
Gule kort: Merete Løvseth, Guro Sandnæs, begge Liungen,  og Stine Sannæs, Amazon

Øvrige resultater i Toppserien:
Arna/Bjørnar - Sandviken 4-2
Kolbotn - Røa 0-2
Team/Strømmen - Trondheims/Ørn 0-2
Fløya - Klepp 0-0

Kongsbergjenta Anja Ormåsen er inne i sin første sesong i Toppserien. Men hun går foran med sine kjappe løp i sin kantrolle. - Vi var optimistiske i pausen og trodde på poeng denne gangen, sa Anja. - Og før pause var det surt med den straffen.  Det var en svært skuffet og sliten midtbanespiller Liernett snakket med etter kampen.

- Vi er veldig fornøyd med resultatet, sa Amazons spillende trener Margunn Haugenes. - Nå kan vi senke skuldrene og håpe på at plassen er sikret. Liungens spilte godt i første omgang, spesielt det første kvarteret. Hvis Liungen hadde tatt poengene i dag, hadde det blitt jevnt i bunnen, sa en nøktern midtbanestrateg som røpet at de hadde bommet på valg av knotter i dag. - Det ble så glatt etter regnværet at vi måtte bytte knotter i pausen, sa hun.

Liungen mangler en spillertype som Haugenes. Liungens få  etablerte spillere med erfaring på toppnivå skuffer, synes vi. Spesilt på midtbanen savnes  en som roer ned og legger de presise pasningene. Det gjorde Haugenes gang på gang, spesielt i 2. omgang. Etter at  Amazon gikk opp til 3-0, så vi hvor stor nivåforskjell det var på lagenes spillestruktur..

- Jeg sa at hvis vi unngikk baklengsmål i begynnelsen av kampen, ville vi kunne ta poeng, sa Liungens trener Kjersti Thun. - Det skjedde ikke, men så kom altså de to kjappe i begynnelsen av 2. omgang i stedet. Dette var jo ikke noe 0-5 kamp, men vi gjør feil bakover på banen, og det straffer seg, sier Thun som nekter å snakke om kvalikkamper ennå.
I store deler av 1 . omgang, spesielt  i det første kvarteret, så vi lite til den tunge og  teknisk dyktige engelskimporten Une Nawjajei og nevnte Haugenes. Liungen spilte agressivt og godt i midtbaneleddet. Nawjajei i sin litt tilbaketrukne posisjon kom ikke til sin rett før ut  i 2. omgang.

Liungen klarte, imidlertid, ikke å utnytte sine overganger. De nest siste pasningene ble for unøyaktige.  Heller ikke i den gode perioden i første omgang ble det skapt mer enn et par helsjanser.
Det var mye entusisme i Liungen-laget i 1 omgang, men det ble  tamt etter at Amazon scoret på straffe. Straffen var etter vår mening riktig bedømt, selv om frisparket i forkant var veldig tvilsomt.
At ikke Liungen fikk et eller to trøstemål  på slutten på sine gode sjanser sier vel også litt om selvtillit og dyktighet til spissene.

Publikumssvikt

Den ufyselig været i 1. omgang kan umulig ha skremt alle som hadde tenkt å ta turen til Liung-banen. Fra vår plass på pressetribunen kunne vi telle en og en tilskuer.  Det ser ikke en ut til at alle spillernes er representert  på tribunene ---


Forrige artikkel:Nede for tellingNeste artikkel:Påsken i ord og toner
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode