Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2d80a7b7a299536c4a681ec7ac663135

Har ladet batteriene

- Dette har vært en fin dugnad, sa Miriam Mumtaz ( th på bildet) etter å ha deltatt som lagleder og instruktør på Fotballskolen i dagene før den den viktige kampen mot Sandviken i morgen.

Miriam er en av mange i spillergruppa som strutter av humør og overskudd før kampen på Liungnanen i morgen lørdag ettermidag. - Det mentale betyr nok mye, sier Miriam og blir litt alvorlig etter at fleipen jentene mellom på benken før tirsdagen trening. Både Marita Kristiansen og Lene Ask Johannesen er tilbake etter et langt skadeavbrekk. Marita har lang erfaring på toppnivå på sin backplass. Lene var vårens stor overaskelse med sin hurtighet og arbeisvilje på midtbanen. Både Marita (på det første bildet under teksten) og Lene (på det nederste bildet) er klare til å knyte på seg fotballstøvlene før lørdagens kamp. Eggejenta spilte på 2.-laget så seint som i fjor.
- Ja, vi har flere å velge mellom enn på slutten av vårsesongen, innrømmer trener Kjersti Thun. I likhet med spillerne var Thun langt nede etter tapet for Klepp i siste kamp før ferien. - Jeg hater å tape. Det tar tid å venne seg til dette, sier Kjersti. Vi minner om at hun avsluttet en lang og god karriere med seiersvante Asker med scoring og cupmesterskap i fjor.
 
Thun vil verken røpe så mye om lagoppstilling eller disposisjoner før den avgjørende kampen.
Sannsynlig startoppstilling:
Marte Kvaale -Marita Kristiansen, Merete Løvseth, Åshild Thorrud, Kristin Jonvik - Anja Ormåsen, Guro Sandnæs, Lizzy Muzungu, Rikke Flåten - Ane Bjerke, Miriam Mumtaz.
 
Vinneren av morgendagens kamp vil doble sin poenghøst, dvs 6 poeng. Den største effekten av en seier kan være den psykologiske fordelen. Det er det begge lagene trenger for å unngå 9. eller 10. plassen når statusen skal gjøres opp midt i oktober måned.
 
Våre tips for morgendagens serierunde er følgende:
Liungen-Sandviken (h)
Amazon-Røa (u)
Arna/Bjørnar- Trondheims-Ørn (u)
Fløya - Team/Strømmen (b)
Kolbotn - Klepp (h)
 
Se tabellen på Liungens, damelagets hjemmeside eller www.kvinnefotball.no
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Forrige artikkel:Tålmodigheten på prøve?Neste artikkel:Dagens tilskuere
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode