Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 10ada7d05c3265ddb4ca432346d8c275

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

Ikke bare har Liungen nærmest satt norgesrekord i underskudd innen damefotballen, men det tyder også at klubben blir tappet for spillerkapital også. Det bli en stri tørn for  å erstatte en hel rekke spillere med erfaring fra toppnivå.
Kilder som Liernett har vært i kontakt med bekrefter at Lier IL i lang tid har jobbet med å etablere et ungt seniorlag. Laget er påmeldt i kvinner 7-er. Eks - Lier-spiller og stortalent Ingrid Høgset er sannsynligvis en av dem som vil være en av støttespillerne på dette laget.  Høgset fikk svært lite spilletid på Liungens elitelag i fjor. Dette til tross for hennes vellykkede innhopp i cupkampen mot Eik (seier 5-0) med tre scoringer og godt spill. Det  er Petter Høgset, Ingrids far, som er arkitekten bak planene. Han trente Team  Liungen inntil august i fjor.
Liers lag består stort sett av 16- og 17-åringer. Flertallet spilte på Team Liungen i fjor. - Det er jentene som sitter i førersetet. sier Petter Høgset til Liernett. Han legger ikke skjul på at han håper at det nye seniorlaget kan spille 11-er neste år. Det betinger selvfølgelig at laget rekrutteres ytterligere. - Det blir spennende å se om vi får beholde jentene. Når de blir ferdige med Videregående kan jo det skje at de flytter på seg, sier han. Da må man utvide spillerstallen ytterligere.  I dag har man kun 10 spillere. Foruten seriespill, er det planer om deltakelse i flere cuper, både i vinter og til sommeren.

Spillerflukt
Fra før har Liungen mistet Kristin Jonvik, Guro Sandnæs og Miriam Mumtaz. De to første har tidligere internasjonal erfaring, mens Miriam Mumtaz har lang erfaring fra toppnivå. Åshild Thorrud har meldt overgang til Kattem på grunn av studier i Trondheim. Lite tyder også på at veteran Merete Løvseth blir med videre. Det er også meget tvilsomt om talentfulle juniorlandslagspiller keeper Marte U. Kvaale fortsetter. Svært få av fjorårets stamme i Liungens ser altså ut til  bli med videre --
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode