Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5869147fdd39999952d3bdca6a5c4df9

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Lier IL og IF Liungen har etablert et samarbeid som innebærer et felles G 19 lag for sesongen 2008.

- Ved oppstarten for en uke siden møtte det 22 spillere, forteller Fuglerud. Han trente juniorlaget til Liungen i fjor. - Og enda flere spillere har meldt sin interesse.
Fuglerud kan bekrefte at spillere som i fjor spilte for andre enn lierklubber har meldt sin interesse. Han håper også på at juniorspillere nord i bygda, som på Sjåstad og i Sylling, kan tenke seg å spille juniorfotball på et felles lierlag.
- Men må dere ikke da stille to lag? -Det må eventuelt tas opp i fotballstyrene til klubbene Lier IL og IF Liungen. Foreløbig må vi se an hvordan interessen blir etter hvert. Fristen for å melde opp lag er 10. januar. Kanskje kan det bli et 2. lag med et lavere ambisjonsnivå.

Klubbene Lier IL og IF Liungen satser på å få så god kvalitet på dette laget at det kan konkurrere med større klubber i regionen og gjøre at gode lierspillere også blir værende i dalen vår. Det har hittil vært en del møter på klubb, trener, lagledernivå.. Det har vært snakk om samarbeid mellom disse klubbene tidligere, men dette er første gang det har skjedd i praksis.

Navnet på det nye juniorlaget er ennå ikke bestemt, opplyser Hans Petter Fuglerud, som nå legger opp som aktiv spiller på A-lagsnivå i Liungen.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 19. november 2007 22:30: Dole
Lierbygda fotball
Tirsdag 20. november 2007 08:10: Doffen
Er ikke dette ett lag som bare skal være i år? Mens neste år så blir det vanlige juniorlag i Liungen og Lier? Dette laget ble startet pga at Liungen og Lier ikke hadde nok spillere til å starte sitt egent juniorlag. Å kalle dette satsningslag er å ta hardt i.
Det er jo heller ikke sikkert at dette laget blir noe av. Hvis det ikke blir en egen junior 17 serie, så blir juniorlagene i sin egen klubb.
Onsdag 21. november 2007 18:05: Fossen
Åjoda, det her blir knall! bare vent
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode