Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Lier IL og Liungen IF får ikke lov å stille et felles G 19 lag neste år. I stedet vil Lier IL forsøke å samle de beste for å kvalifisere seg for Interkrettserien. – Men jeg det er viktig at overganger skjer reglementert. Det må skje skriftlig i form av brev eller e - post, slik at klubben som mottar henvendelsen om overgang kan bekrefte at det er mottatt. Jeg vil selvfølgelig ønske unge og lovende juniorspillere i Liungen lykke til i Lier IL og håpe at de lykkes. Og lykkes de ikke, er de hjertelig velkomne tilbake i Liungen igjen.

Utfordringer

Liungen vil kanskje bli tappet for de beste juniorene. Derfor har Liungen etablert et tettere samarbeid mellom juniortrener Thomas Bjerkan og A-lagstrener Nordstø. De har også engasjert Stig Nordbekk som felles keepertrener.

Nordstø har liten tro på noen av Lierklubbene på kort sikt tar steget noen høyere enn 4. divisjon, uten tettere samarbeid mellom klubbene. – Jeg er redd for at de mest talentfulle spillerne vil forsvinne over i høyere divisjoner i løpet av kort tid, hvis ikke vi får hevet nivået et par divisjoner.

Nordstø er enig med Liernett som tidligere har hevdet at Lier er et slags ”mørkt fastland” på seniornivå. – Skal man heve nivået drastisk må man hente inn folk som brødrene Vegard og Thomas Røed, Dag Vilhelmshaugen, Lars Gustavsen og andre med erfaring fra et høyere nivå. Jeg er sikker på at disse kan bidra mye, både på spille- og trenernivå. Vi kan bygge et lag omkring unggutta. Eksempelvis ser jeg i høst hva Kristian Bye Andersen, har betydd i Liungen. En mann med erfaring og som de yngre lytter til og lærer av.

9 kommentarer

Fredag 17. oktober 2008 16:19: D.E.F.
Lier er en jallabygd når det gjelder fotball. Det ropes om 3. div, samarbeid og nye spillere. Jeg er så drit lei alt dette maset om satsing osv. Personlig tror jeg grunnen til at resultatene uteblir er velmenende, men inkompetente, amatører som sitter i styre og stell rundt i klubbene.
Fredag 17. oktober 2008 16:37: Til Tommy
Ja, et helt juniorlag er klar for Lier IL, men det er vel ingen som prøver å tvinge noen spillere fra Liungen til å melde overgang. Det er helt opp til spillerne selv. Er vel ganske logisk at unggutta vil bytte klubb når man får høre om opplegget i Lier.
Fredag 17. oktober 2008 17:08: R.D
Nå har juniorspillerne til Liungen blitt tilbudt billigere treningsleir enn lier sine egne spillere, hvis dem skriver under før helgen. Skjønner ikke hvor Lier får disse pengene fra. Vet at Preben og Hans Petter har lenge mast på disse spillerne. Vet også at Hans Petter ringer hjem til Liungens g 17 spillere for å prøve å overtale disse til å bli med til Lier. Og dette utenom å kontakte klubben.
Liungen har helt klart ett bedre opplegg enn Lier, så tror og håper dem blir i Liungen.
Fredag 17. oktober 2008 19:33: Til RD
Hvor har du dette fra??
Alle gutta som melder seg på nå får det billigere enn om dem venter en mnd eller to og etteranmelder seg da. Dette er snakk om reiseselskapets og flyselskapets priser som går opp jo nærmere avreise man kommer. Hva med å se det positive i utviklinga enn å surte
Fredag 17. oktober 2008 21:25: Liung
Enig med DEF. I store trekk 3 klubber på 20000 innbyggere burde da ikke være for mye. Det er vel bare å se til eikerbygdene. Mjøndalen, Vestfossen, Birkebeineren, Solberg og Hokksund er vel alle i 3. div eller høyere nå???

Men jeg hadde håpet å lese noe om Spabras kamp om KM mot Moingen.
Lørdag 18. oktober 2008 00:01: Andreas
Hvis liungen jr spillere ved denne anledning reflekterer seg fram til å spille i Lier neste år, så tror ikke jeg at dette er på grunn av Hans Petter og Preben, men fordi dem syntes det er et bedre sportslig opplegg, evt sosiale faktorer. Men hvordan vet du R.D om at evt Lier trenere har sendt inn brev på spiller. Av erfaring så vet jeg at en slik sak holdes kun blant ledelsen. R.D må evt være en Tommy/Thomas, evt en av ledere i Liungen Idrettsforening. Hvis dette stemmer, er dette latterlig!
Lørdag 18. oktober 2008 08:48: Hans Petter
Hadde tenkt å holde meg for god til å svare på dette, men klarte ikke la være. Liungen spillere har ikke fått tilbud om billigere treningsleir enn lier sine. Det er vel nesten omvendt. Ved å bestille nå, så er prisene på fly billigere, derfor får man billigere reise. De som ikke har bestemt seg (for klubb eller om de vil reise), må evt betale mer fordi prisene kanskje har gått opp. Dette er spillernes penger og ikke noe med klubben å gjøre. Hvem som har best sportslig opplegg blir det vel opptill spillerne å avgjøre, derfor har jeg bare vært ute etter å fortelle hva vi har å tilby og ikke overtale noen. Liungen har hele tiden vært informert om hvilke spillere som har vist interesse for å høre om dette opplegget, så her har ikke noe skjedd utenom regelverket. Blir provosert når leser slikt (RD). Jeg mener fortsatt at klubbene bør jobbe for samarbeid neste år. Om jeg hadde opptrett på feil måte så hadde jeg jo ødelagt for det jeg selv jobber for. Det hadde jo ikke vært så lurt. Så kan jo begynne å lure hvem RD er og hvor han får informasjonen sin fra.
Lørdag 18. oktober 2008 10:43: Andersen
Uansett hvilken klubb man tilhører, så regner jeg med at alle er enige med meg når jeg ønsker Sparta/Bragerøen lykke til i dagens KM-finale. Håper jeg rekker å legge turen innom Åssiden for å ta en titt.
Søndag 19. oktober 2008 13:14: Spiller
Det er utrolig tåpelig av Hans Petter og Preben og fiske spillere for tilfredsstile egne innteresser. Preben er kjent for sine ekstreme ambisjoner og Hans Petter ønsker vel her å pynte på sin egen CV ?

Hans Petter bør trå rimelig varsomt dersom han ikke skal oppfattes som en Judas i Liungen !

Lierbygda er for liten til at klubbene skal støtte oppom slikt - det må da være bedre at man kjører en redelig linje ovenfor spillere, lagapparat og klubber ?

Flere saker fra arkivet

Uenige om veien videre

Både hovedtrener Tommy Nordstø (på bildet) og hjelpetrener Stig Nordbæk har avsluttet sitt trenerengasjement for Lier IL s A-lag, på grunn av uoverenstemmelser med ledelsen av fotballgruppa.

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Små forventninger

Liungens A-lagstrener Tommy Nordstø er ikke særlig optimistisk før serieåpningen mot Lier på Stoppen mandag kveld --

Klargjør målsettingen!

Hallingdal tapte mot Moingen, og dermed røk siste sjanse for Liungen for å kunne oppleve jubelscener ved et opprykk ---

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Signerte for spill i Liungen

Kristian Bye Andersen (33) varmet opp i 70 minutter på Ullevaal, men ble ikke cupmester sammen med lagkameratene i Odd, Grenland --

Oppvarmet bane klar

Kunstgressbanen er klar for helårsbruk --

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Klar for "come back"

Kristian Bye Andersen, med erfaring fra toppfotballen, er klar igjen for gamleklubben på Liungbanen

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Storseier til Liungen

- Bra med 8-2 seier, men er ikke fornøyd likevel, sier trener Tommy Nordstø etter kveldens kamp mot Slemmestad 2

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Akutt keepermangel

- Jeg vil likevel ikke skylde på at vi manglet vår faste keeper, sa trener Tommy Nordstø (på bildet) etter bortetapet i går kveld

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Klare for EM

Lier er godt representert under helgens store lagkonkurranse for ATV i Nederland.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Samarbeid på juniornivå

Liungens keeper Granit Ademi (tv) og Strømsgodset Ole-Anders Wendelborg takker hoveddommer Vidar Støa, IBK og assistentdommerne Terje Danielsen og Soma Rostam, begge Åssiden IF etter årets siste seriekmp i interkrettserien G16. Både liungen og Spa/Bra ser nye muligheter til et felles løft etter en god sesong for begge klubber.

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Svever i fotballens bakgård

Det finnes neppe en annen kommune med Liers befolkningsmengde som ikke har et fotballag i herreklassen høyere enn 5. divisjon ---

Felles lag her i 2012

Som ventet ble Intensjonsavtalen vedtatt for samarbeid om 11 er fotball på de ekstraordinære årsmøtene i Liungen og Spa/Bra, enstemmig i Liungen, men det var ikke full enighet i Spa/Bra -

Helgas idrett

To viktige oppgjør i St Hallvardhallen (bildet) og lokaloppgjør på Liungbanen står på programmet i dag

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Uavgjort på Stoppen

Liungens trener Tommy Nordstø var litt frustert, mens Spa/Bras trener Loe Olsen syntes det var en grei gjennomkjøring etter treningskampen som endte 2-2 på Stoppen på lørdag

Knepent tap

- Ufortjent, mener spillende trener Kristian Bye Andersen i Liungen.

Kjempegevinst for lierfotballen

- I Liungen har det svært sterke krefter i enkelte lag som har hatt for stor makt. Det har ikke vært heldig for utviklingen av klubben, uttaler trener for A-laget, Kristian Bye Andersen som ser positivt på en en eventuell sammenslåing av 11-er fotballen i egen klubb og i Spa/Bra.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Lier Fotballklubb i 2010?

Er et felles juniorlag starten på en "overbygningsklubb" i Lier?

Scoret to mål

Tidligere Liungen-spiller Thomas Sørum og Strømsgodset er videre i cupen, mens Åssiden med liungene Thomas Røed, Morten Hagen og Dag Vilhelmshaugen som ventet ble slått ut

God kampledelse

Dommerveileder Rolf Mauritzson var svært godt fornøyd med liungen Usman Aslam og hans assistentdommere Ole Johan Lillebuen (tv) og Rahit Saggi etter kampen mellom Strømsgodset og Hønefoss i dag --

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

Stor nivåforskjell

Nyopprykkede Lier fikk noe å tenke før seriestarten etter å ha blitt ydmyket av Ronny Deila (på bildet) og Spa/Bra onsdag kveld --

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

Godt idrettsår for liungene

Flotte arrangement på stadig bedre arenaer, nivåheving på flere plan, flere gode rekrutterer, voksende vilje til klubbsamarbeid og flere liunger i flere idrettsgrener preget 2011. Idrettsinteresserte kan glede seg til 2012 -

Fra Luton til Liungbanen

Kristian Bye Andersen (34), med erfaring fra høyere nivå i norsk fotball, bør ha forsterket tro på "nye" Liungen etter fin treningsoppkjøring som ga tre poeng i seriestarten -

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

Kandidater til regionslandslaget

Fotballtalentene Maja Thunberg Sendstad (tv), Lise Caspersen (i midten) og Silje Tufteland Moksnes er klare for nye utfordringer --

Liungen har kabalen klar – nesten.

Bare noen dager etter Drammens tidendes oppslag om usikkerhet i Liungens spillergruppe, kom ei pressemelding som skisserer arbeidsgruppa som skal jobbe med å utvikle klubben videre.

Liunger på landslaget

ATV-kjørerne Tor Erik Wam og Jørn Huseby var på samling i Lierdalen på lørdag sammen med sammen med trener Tommy Nordstø (tv) fra Tranby.

- Jeg tror dette blir bra.

Det sier Ingunn B Sørum, Liungens storscorer i norsk toppfotball, om klubbsammenslutningen. Men det er også flere skeptikere innen lierfotballen.

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Klar for Helsingborg

- Jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg, sier Thomas Sørum som i morgen med store forventninger reiser nedover for å møte lagkameratene i klubben som leder Allsvenskan -

Tidenes mulighet, men svært tøft

Trenerne Aage Golmen, Spa/Bra og Tommy Nordstø (på bildet, her som liungentrener) er forberedte på en vanskelig sesong etter Fotballtingets vedtak til ny serieordning.

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

I fokus etter debuten

Som kaptein i sin debut for Norges G-15 landslag måtte Martin Ovenstad Rønning fra Liungen IF gjennom flere intervjuer etter kampen

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

Fest på Stoppen

Knut Grothaug ( her th), styreleder i Liungen kan smile sammen med andre tillitsvalgte og love en flott åpning av kunstgressbanen den 20. oktober

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Liunger gjør seg bemerket

Thomas Røed fra Tranby, cupmester for Odd Grenland i 2000, og Morten Hagen fra Sjåstad bidro sterkt til Åssidens gode serieåpning på lørdag

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Trenerrollene i Liungen ennå ikke avklart

Liernett har konkludert med at Hasse Svanberg fortsetter som assistenttrener. Liungen avviser at konklusjonen er klar.

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

Ennå ikke nådd toppen

Som eneste lokale spiller blir det stilt store forhåpninger til liungen Thomas Sørum før kvartfinalen mot Stabæk i morgen, spesielt når den gamle kjempen Jostein Flo uttaler at han har sterk tro på at liungen kan bli en storscorer for Godset

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Signerer proffkontrakt

Både medspillere og trenere er imponert over Martin Ovenstad Rønning etter kampen for Mjøndalen på søndag.

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

Test for Liungen

Lene Ask Johannesen er en av få fra fjorårets elitelag som spiller turnering lørdag i Mjøndalshallen.

Samarbeid med Konnerud

- Konneruds høye ambisjoner på kvinnesida gjør at et samarbeid er viktig for både Konnerud og Liungen, sier daglig leder Hans Petter Hoelstad.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Bruntøyene er klare

Mjøndalens Mads Andrè Hansen, sammen med to andre spillere fra Lier, er klar for seriedebut på fotballens nest øverste nivå --

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Mye frustrasjon i Liungen

Treneren for Liungen Roy Tommy Tollefsen gikk i dag ut og kritiserte mangel på samarbeid innad i klubben. Han sier han har hatt et flott år med laget, men at han nå takker for seg. Tollefsen kritiserer også at han ikke har fått avklart sin egen situasjon i klubben, og at han har manglet retningslinjer og feedback fra et styre han betegner som lite edruelige.

Nøktern og ambisiøs

- Det hjalp på selvtilliten, sier Thomas Sørum etter tre scoringer i gårdagens kvalifisering til Mesterligaen. Se intervju med han her.

Lier IL har trukket flere lag

A-lagets trener,Thomas Røed (th), har valgt å bli hjelpetrener i Spabra, til glede for Kristian Bye Andersen og Marcus Walfridson som har stor tro på sitt lag, mens Lier IL har sitter igjen med et junior funlag i eldre årsklasser.

Lier IL satser på jentefotball

Fra kommende sesong stiller Lier IL med junior 11-lag for jenter, og tidligere trener for Team Liungen, Petter Høgseth (på bildet), står ved roret.

Vant pokalen for 10 år siden

Thomas Røed fra Tranby fikk oppleve noe av det største en fotballspiller kan oppnå, å bli cupmester, men han er ikke den eneste liung som har vært aktør i en finale.

Valgte seniorlag

- Konklusjon på møtet med spillere og foreldre i går kveld ble at Lier IL vil stille med ett ungt lag i samarbeid med Amazon, Asker, sier Leif Helge Røed (på bildet), leder av fotballgruppa.

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Innenfor målsettingen

Jørn Huseby fra Lier var Norges beste poengplukker under EM for ATV i Nederland i helgen.

Samkjøring med Konnerud

Konnerud skal hjelpe Roger Johansens Liungen-lag til å komme tilbake til Toppserien.

Ny fotballklubb i Lier?

- Målet er å gi alle spillere innen 11-er fotballen et minst like godt tilbud, sier Christian Aakermann i Liungen IF om en eventuell ny fotballklubb i et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL for neste sesong.

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Felles driftsselskap?

Dette kan bli en nødvendig organisasjonsform for at klubbene Spa/Bra og Liungen skal få styring på inntekter og utgifter for kunstgressbanen

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

Ny klubb i 2013?

Både Trude Torgersen i Spa/Bra og Christian Aakermann i Liungen var fornøyde over responsen fra de fremmøtte på informasjonmøtet om forslaget om en sammenslåing av klubbenes om 11-erlag i fotball. Men flere møtedeltakere ytret ønske om å gå enda lengre -

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Nybråten i nytt prosjekt

Junior- og seniorspillere fra Liungen IF og Lier IL skal danne felles lag med spillere fra Amazone, Asker for 2010

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal