Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: be21418c28a5bf50ffb06cf22d093a0b

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Lier IL og Liungen IF får ikke lov å stille et felles G 19 lag neste år. I stedet vil Lier IL forsøke å samle de beste for å kvalifisere seg for Interkrettserien. – Men jeg det er viktig at  overganger skjer reglementert. Det må skje skriftlig i form av brev eller e - post, slik at klubben som mottar henvendelsen om overgang kan bekrefte at det er mottatt. Jeg vil selvfølgelig ønske unge og lovende juniorspillere i Liungen lykke til i Lier IL og håpe at de lykkes. Og lykkes de ikke, er de hjertelig velkomne tilbake i Liungen igjen.

Utfordringer

Liungen vil kanskje bli tappet for de beste juniorene. Derfor har Liungen etablert et tettere samarbeid mellom juniortrener Thomas Bjerkan og A-lagstrener Nordstø. De har også engasjert Stig Nordbekk som felles keepertrener.

Nordstø har liten tro på noen av Lierklubbene på kort sikt tar steget noen høyere enn 4. divisjon, uten tettere samarbeid mellom klubbene. – Jeg er redd for at de mest talentfulle spillerne vil forsvinne over i høyere divisjoner i løpet av kort tid, hvis ikke vi får hevet nivået et par divisjoner.

Nordstø er enig med Liernett som tidligere har hevdet at Lier er et slags ”mørkt fastland” på seniornivå. – Skal man heve nivået drastisk må man hente inn folk som brødrene Vegard og Thomas Røed, Dag Vilhelmshaugen, Lars Gustavsen og andre med erfaring fra et høyere nivå. Jeg er sikker på at disse kan bidra mye, både på spille- og trenernivå. Vi kan bygge et lag omkring unggutta. Eksempelvis ser jeg i høst hva Kristian Bye Andersen, har betydd i Liungen. En mann med erfaring og som de yngre lytter til og lærer av.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 17. oktober 2008 16:19: D.E.F.
Lier er en jallabygd når det gjelder fotball. Det ropes om 3. div, samarbeid og nye spillere. Jeg er så drit lei alt dette maset om satsing osv. Personlig tror jeg grunnen til at resultatene uteblir er velmenende, men inkompetente, amatører som sitter i styre og stell rundt i klubbene.
Fredag 17. oktober 2008 16:37: Til Tommy
Ja, et helt juniorlag er klar for Lier IL, men det er vel ingen som prøver å tvinge noen spillere fra Liungen til å melde overgang. Det er helt opp til spillerne selv. Er vel ganske logisk at unggutta vil bytte klubb når man får høre om opplegget i Lier.
Fredag 17. oktober 2008 17:08: R.D
Nå har juniorspillerne til Liungen blitt tilbudt billigere treningsleir enn lier sine egne spillere, hvis dem skriver under før helgen. Skjønner ikke hvor Lier får disse pengene fra. Vet at Preben og Hans Petter har lenge mast på disse spillerne. Vet også at Hans Petter ringer hjem til Liungens g 17 spillere for å prøve å overtale disse til å bli med til Lier. Og dette utenom å kontakte klubben.
Liungen har helt klart ett bedre opplegg enn Lier, så tror og håper dem blir i Liungen.
Fredag 17. oktober 2008 19:33: Til RD
Hvor har du dette fra??
Alle gutta som melder seg på nå får det billigere enn om dem venter en mnd eller to og etteranmelder seg da. Dette er snakk om reiseselskapets og flyselskapets priser som går opp jo nærmere avreise man kommer. Hva med å se det positive i utviklinga enn å surte
Fredag 17. oktober 2008 21:25: Liung
Enig med DEF. I store trekk 3 klubber på 20000 innbyggere burde da ikke være for mye. Det er vel bare å se til eikerbygdene. Mjøndalen, Vestfossen, Birkebeineren, Solberg og Hokksund er vel alle i 3. div eller høyere nå???

Men jeg hadde håpet å lese noe om Spabras kamp om KM mot Moingen.
Lørdag 18. oktober 2008 00:01: Andreas
Hvis liungen jr spillere ved denne anledning reflekterer seg fram til å spille i Lier neste år, så tror ikke jeg at dette er på grunn av Hans Petter og Preben, men fordi dem syntes det er et bedre sportslig opplegg, evt sosiale faktorer. Men hvordan vet du R.D om at evt Lier trenere har sendt inn brev på spiller. Av erfaring så vet jeg at en slik sak holdes kun blant ledelsen. R.D må evt være en Tommy/Thomas, evt en av ledere i Liungen Idrettsforening. Hvis dette stemmer, er dette latterlig!
Lørdag 18. oktober 2008 08:48: Hans Petter
Hadde tenkt å holde meg for god til å svare på dette, men klarte ikke la være. Liungen spillere har ikke fått tilbud om billigere treningsleir enn lier sine. Det er vel nesten omvendt. Ved å bestille nå, så er prisene på fly billigere, derfor får man billigere reise. De som ikke har bestemt seg (for klubb eller om de vil reise), må evt betale mer fordi prisene kanskje har gått opp. Dette er spillernes penger og ikke noe med klubben å gjøre. Hvem som har best sportslig opplegg blir det vel opptill spillerne å avgjøre, derfor har jeg bare vært ute etter å fortelle hva vi har å tilby og ikke overtale noen. Liungen har hele tiden vært informert om hvilke spillere som har vist interesse for å høre om dette opplegget, så her har ikke noe skjedd utenom regelverket. Blir provosert når leser slikt (RD). Jeg mener fortsatt at klubbene bør jobbe for samarbeid neste år. Om jeg hadde opptrett på feil måte så hadde jeg jo ødelagt for det jeg selv jobber for. Det hadde jo ikke vært så lurt. Så kan jo begynne å lure hvem RD er og hvor han får informasjonen sin fra.
Lørdag 18. oktober 2008 10:43: Andersen
Uansett hvilken klubb man tilhører, så regner jeg med at alle er enige med meg når jeg ønsker Sparta/Bragerøen lykke til i dagens KM-finale. Håper jeg rekker å legge turen innom Åssiden for å ta en titt.
Søndag 19. oktober 2008 13:14: Spiller
Det er utrolig tåpelig av Hans Petter og Preben og fiske spillere for tilfredsstile egne innteresser. Preben er kjent for sine ekstreme ambisjoner og Hans Petter ønsker vel her å pynte på sin egen CV ?

Hans Petter bør trå rimelig varsomt dersom han ikke skal oppfattes som en Judas i Liungen !

Lierbygda er for liten til at klubbene skal støtte oppom slikt - det må da være bedre at man kjører en redelig linje ovenfor spillere, lagapparat og klubber ?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode