Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 75c633203f3b0d7f5661526030b6efea

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Liungen - Nybyen 9-1 (7-0)

Mål: Tommy Hyving 5, Roar Hennum, Daniel Erik Nielsen, Kenneth Strysse, Hazir Ademi

Liungen gikk rett i angrep, og bøttet inn mål mot Nybyen. Etter snaue 10 minutter sto det 3-0. Da lagene rundet halvtimen var Liungens herrer 7 forran. I tillegg hadde Liungen mange feite sjanser, et par potensielle straffesituasjoner, og et par annuleringer etter høyst tvilsomme offsideavblåsinger. Audun Langård klarte det kunststykke å pådra seg frispark alene på åpent mål, med ballen i beina og motspiller bak. Uansett - det spiller ingen rolle.

Liungen var meget gode i denne perioden. Hele angrepsrekka viste individuelle ferdigheter på høyt nivå, og Nybyens forsvar hang på ingen måte med. Fortjent seier og opprykk innen rekkevidde.

- Andreomgangen var ikke bra, innrømmet trener Tommy Nordstø. Den tidligere Askerspilleren gikk inn som høyreback det siste kvarteret, fordi det var få innbyttere grunnet flere forfall. - Det blir gjerne litt stillestående nåpr motstanderen er så pass svak. Men vi skal skjerpe oss i neste kamp mot Skrim borte.
Liungen kan avgjøre serien selv ved å vinne de avgjørende kampene mot Åskollen 2 og Lier. - Spesielt kampen mot Lier vil bli en tøff batalje, frykter Nordstø. - Vi må ikke la dem krige oss ut av kampen som på Tranby. Vi skal være et bedre lag enn Lier.

Liungen inntok tabelltoppen og jakter fortsatt opprykket. Åskollen2 ligger ett poeng bak, med en kamp mindre spilt.

Sjekk også det fyldige kampreferatet på klubbens hjemmeside.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier