Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bbc3d74256190965b8b0fd828a6af847

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Her er fakta:
Hortenskameratene- Liungen Stars Futsal 4-3
Målscorere: Tommy Hyving 2, Stian Pettersen.

Liungen Stars Futsal- Mjøndalen 5-2
Målscorere: Thorbjørn Ingebretsen, Tommy Hyving, Eivind Haugan og Thorbjørn Opsahl

Liungen Stars Futsal- Sandefjord Futsal 1-6
Målscorer: Eirik Pettersen

Liungen tapte knepent 3-4 mot Horten Kameratene. Mot Mjøndalen ble det en klar 5-2 seier. Ikke overraskende ble det tap mot Sandefjord Futsal i tredje og siste kamp. Liungen utlignet til 1-1 midtveis i første omgang, men utover i kampen viste Sandefjord at de er et av landets beste futsallag. Liungen Stars Futsal tapte tilslutt 6-1.
Nivået skremte ikke Liungen Stars spillerne og ser fram til neste turnering. Da møter Liungen Stars Solberg, Vestfossen og Horten Futsal. Neste turnering er lørdag 12. januar i Sandefjord

Liungen stilte med følgende tropp denne helgen:
Micke Andersson, Thorbjørn Opsahl, Kenneth Eriksen, Tommy Hyving, Hugo Fuhlendorff, Kenneth Strysse, Eirik Pettersen, Jens Trygve Ingebretsen, Thorbjørn Ingebretsen, Eivind Haugan, Tommy Nordstø.

Ellers skuffet Mjøndalen stort med to stortap. Laget klarte ikke å stille lag i den siste kampen. Utrolig dårlig av storklubben!

Forrige artikkel:Kvinnens dobbeltlivNeste artikkel:Glædelig jul på Bygdetunet
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Sndag 9. desember 2007 12:54: Liungsupporter
Blir spennede å se hva Liungen Stars kan få til videre. Målet må jo være å bli beste futsallag i Buskerud. Lykke til videre.
Mandag 10. desember 2007 13:45: Liungen Stars
God start av årets futsal seson til tross for 2 tap og en seier om Mjøndalen. Les mer og hold deg oppdatert på Liungen stars på deres nettsider www.re-spons.com/liungen.htm
Tirsdag 11. desember 2007 11:50: janni
Nå skal det vel bare nevnes at dette ikke var i nærheten av noe lag som Mif kan stille med.. at en gjeng pubcrawlere får stille under navnet Mif er jo ganske utrolig av klubben..
Tirsdag 11. desember 2007 12:43: Vegard
De lagene med mest rutine er nok de som går videre. Det står mellom Horten, Larvik og Sandefjord som foreløpig er i en klasse for seg.
Tirsdag 11. desember 2007 23:25: Svenno
Det er faktisk ledelsen i MIF som har tillatt dette laget å falle inn under MIF navnet. Klubben kunne brukt de spillerne de allerede har og sikkert fått et bra lag. Det gjorde de ikke.
Ellers er det utrolig at ingen "rene Drammenslag" er med i kvaliken. Tre lag fra Eiker og et fra Lier, men Liungen Stars som eneste futsalklubb (nystartet vel og merke). Heia Liungen Stars Futsal.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode