Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0446a7b8661a8767568e69692d8898da

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

- Arrangementet er nummer to av fire runder i 1 divisjon i NFF (Norges Fotballforbund, red anm) sin store futsalsatsning. Liungen gjorde sine saker bra i runde 1 og ligger så langt på 2. plass, opplyser Ketil.

Kampene starter kl 10 og varer til kl 18.

Kampoppsettet er slik for Liungen:
Syllinghallen lør 13. des :
1000 Vestfossen
1240 Jevnaker
1520 Svelvik
1640 Hallingdal

Alle Liungens medlemmer er velkommen til en full dag med masse futsal. Liungens futsallag trenger all den støtte de kan få. Kiosken er åpen for de som trenger en matbit mellom slagene på parketten.
Les mer på Liungens hjemmeside:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=55211

    Det er først etter runden i Sylling på lørdag at lagene får en pekepinn på hvor lagene står. Da har lagene møtt hverandre en gang. Alle lag skal spille to kamper mot hverandre.

Tabelleder Vestfossen er første motstander for Liungen på lørdag i Syllinghallen. Senere på dagen venter også 3 divisjonsklubbene Svelvik og Jevnaker. Hallingdal er siste motstander.

Det blir en hektisk dag for spillerne i Liungen. Samtidig som spillerne skal kjempe om poeng på parketten, så er Liungen teknisk arrangør for arrangementet. - Litt ekstern hjelp fra venner har vi fått, men stort sett er det spillerne som drifter sekretariatet, sier Sverre V. Salvesen som er spent foran helgens kamper. Salvesen er en av flere nye spillere denne sesongen.

- Liungen har så langt hatt to solide målscorere i Dariusz Redner og Tommy Hyving. Begge har solide offensive kvaliteter. I futsal må også de defensive ferdighetene være intakt for at laget skal fungere. Så langt har vi spillere som utfyller hverandre på banen, sier Ketil Verpelstad.

-Vi ønsket å spille turneringen i St. Hallvardshallen, men hallen var booket, så da ble det Syllinghallen. Selvsagt håper vi at det er mange som kommer innom Syllinghallen lørdag og heier på oss. Det hadde vært fint. Alle trenger vel en liten pause fra julestrida. Da passer litt futsal perfekt, sier Ketil Verpelstad.

- Vi ønsker spesielt Syllingfolket velkommen. Det er tross alt på deres hjemmebane vi spiller, avslutter Ketil Verpelstad

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 13. desember 2008 00:09: Børre Stenslid
Hvem i helvete har interesse av å ta turen for å se dere spille? Ikke akkurat prima kvalitet....
Lørdag 13. desember 2008 10:35: Bare spør
Kanskje ikke noen av dine bekjente fra helvete, men vanlige liunger kan kanskje være interessert?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode