Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fb74968be27e4bdb0b44bd81c23c8e55

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

- Jeg tror det er god underholdning å se på Lier Futsal, uttaler Kristiansen i rapporten etter kampen.

1. divisjon avd 2
Lier futsal – ”The White and Reds”     10 - 6
Lier futsal – KFUM 2                              7- 5


Lier Futsal stilte med følgende lag: Kim Husum(keeper), Ole Christian Kristiansen, Lars Sætra, Stian Solberg, Jon Brenden, Kenneth Strysse, Prince Monga, Espen Røisland, Mergim Herequi og Edvin Blazys.

Kim Kristiansen, Mads Hansen, og Ketil Verpelstad måtte alle sammen melde forfall denne runden.

Toppscorere denne gangen ble Edvin Blazys og Ole Christian Kristiansen med fire nettkjenninger hver, og Jon Brenden ble dagens tilrettelegger med seks målgivende pasninger.
Forøvrig kom disse spillerne på scoringslisten: Lars Sætra 2, Stian Solberg 2, Jon Brenden 2, Espen Røisland, Mergim Herequi og Prince Monga.

Pangstart i begge kampene

Lier fikk en god start på kampen og tok raskt styringen, og går til pause med en solid ledelse på 4-1. Likevel slipper laget  "The White and Reds" inn i kampen igjen, og det står en periode 6-5 til Lier. Lier tar i midlertidig en "time-out" og klarer å ta seg sammen mot slutten av 2.omgang, og vinner det hele til slutt 10-6.

- Vi slipper motstanderen unødvendig inn i kampen igjen, men vi har i perioder flotte kombinasjoner og fine mål, og vi vinner til slutt komfortabelt, sier Stian Solberg.

Mot KFUM 2 fikk Lier igjen en pangstart, og leder allerede etter noen minutter 3-0. Men i likheten med den første kampen slipper Lier motstanderen inn i kampen igjen, og ligger i en periode under 4-3 for KFUM 2. Lier Futsal har nok en gang en kjempe innspurt, og vinner til slutt 7-5, mot et hardtarbeidende KFUM 2.

- Lier Futsal oppfordrer alle "Lier fans" og interesserte til å holde av fredag 10. desember, da Lier Futsal jakter tabelltopp i sin neste seriekamp på hjemmebane i Tranbyhallen, oppfordrer Ole Christian Kristiansen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 6. desember 2010 15:44: Fredrik
Meget bra gutter!!!
Synd Liernett ikke har nye bilder av gutta men det kommer vel til helgen. Tam (keeper) var også en av de faste som ikke kunne være med denne helgen. Greit å nevne siden han også er en av gutta i troppen. Gleder meg til å se Lier futsal spille årets hjemmekamp!!!
Onsdag 8. desember 2010 16:58: Goran
Morsomt at det har blitt kamp om juniorspillerne i Lier. Både Lier og Spa/Bra jobber knallhardt for å få det beste opplegget. Skulle ønske jeg var junior igjen
Onsdag 8. desember 2010 22:08: Gustav V
morsomt med lierlagene satser i både fotball og futsal. Er det endelig håp om 2. Div i kommunen? Får vi de beste sammen er jeg sikker på at nivået er innen rekkevidde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode