Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c0e8fef5b249ee3cc86005f39f9a1fce

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

- Helt rått av gutta. Dette er det beste Lier Futsal noen gang har prestert de tre årene vi har vært med i futsalsirkuset. Vi imponerer oss selv, sier Ketil med et lurt smil om munnen. Med seks kamper igjen å spille og 18 poeng å kjempe om er Lier 11 poengs foran lag nr tre på tabellen. Lier sikter nå mot nasjonalt playoff i Oslo i mars, fastslår Verpelstad

Lier IL's fotballgruppe gjennomførte et imponerende arrangement med speakertjenste, musikk og kiosk. Sekretæriatet med Christian Tolboe og Andrè Holm (på 13 år) gjorde en flott jobb sammen med styreleder i fotballgruppa Leif Helge Røed. - Alle hadde grunn å smile hvis man var liergutt denne lørdagen i Tranbyhallen, sier Verpelstad


Her Ketil Verpelstads oppsummering av lørdagens kvalikk:

1. kamp:

Lier- Svelvik 7-4 (3-2)

Mål: Blazys 2, O C. Kristiansen 2, K Kristiansen 2, Hyving

Lagseier. Edvin Blazys og Ole Christian Kristiansen stod fram som Lier beste, mens Sverre Salvsesen var servitør på tre av scoringene. Lier imponerte og vant endelig mot fjorårets mestere i avd sør, samt revansjerte 0-4 tapet fra første runde.

2. Kamp:

Lier- DBK 6-2 (3-1)

Mål: Blazys, Verpelstad, K Kristiansen, Hyving, 2 selvmål av DBK

Nok en lagseier, men igjen utmerker Liers litauske innslag med storspill. Lier har full kontroll på kampen og kjører rundt med DBK til tider. Lier viser fram futsal av høy klasse og imponerer et stort publikum i Tranbyhallen.

3. Kamp:

Lier- Hortenkameratene 3-2 (2-1)

Mål: Blazys, Salvesen 2

Lagets store spiller, Edvin Blazys, scorer igjen, mens Salvesen avgjør kampen med to briliante scoringer, den siste seks minutter før slutt. Kampen har nerve helt til siste sekund, men Lier holder stand med beinhardt forsvarsarbeid og taktiske disposisjoner på slutten mot slutten av kampen.

- Er det noen andre lag som er på vei mot playoff til eliteserien av lagspill i Lier, spør en overbegeisret Ketil Verpelstad.?

Lier gjør på imponerende vis rent bord denne helga. Sammen med Nesjar futsal fra Larvik går begge lag seirende ut i alle kampene og befester sin posisjon i toppen. Flere av de andre kampene gikk i fordel Lier og Nesjar. Spesielt Hortenkameratene fikk liten uttelling med kun ett poeng:

Etter 9 av 15 kamper er stillingen slik i 1 div avd sør:

NESJAR 27P

LIER 21P

HORTENKAMERATENE 10P

VESTFOSSEN 10P

SVELVIK 7P

DRAMMEN BK 1P

Neste runde spilles i Vestfossen søndag 7. februar.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode