Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 19c6ba1a485b5ea3a08b22f71e5d4087

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Liungen med sans for nabooppgjør med glød og engasjement, kan begynne å glede seg til oppgjørene neste år mellom Liers to beste lag, på Stoppen og på Tranby

Tranbygutta har nå hele 54 (!) plussmål som har gitt hele 46 poeng på de 17 kampene. Fem kamper gjenstår. Lag nr 2, Sande, med 36 poeng og 24 mål på plusskontoen må nok vinne resten av kampene om lederlaget skal trues.

Lier IL s seier mot IBK 2 på Årbogen i Krokstadelva var kanskje årets siste hinder om opprykk. Birkebeineren 2 med flere med erfaring fra 3. divisjonspill for bestelaget var ingen walk-over match.
Det ble 4-2 til Lier (1-1 ved pause)

Tommy Hyving gjorde 1-1 før Thorbjørn Ingebretsen ga Lier ledelse ved en corner 10 minutter i 2. omgang. IBK utlignet til 2-2 like etter, før Ketil Ustad ga Lier ledelsen i det 75. minutt.
Tre minutter før full tid fastsatte Tommy Hyving resultatet til 4-2.

Lier startet med følgende spillere: Morten Eriksen, Tam Hoang Le, Jens Tvede, Torbjørn Ingebretsen, Morten Påsche, Kim Roger Kristiansen, Stian Påsche, Terje Bekkvang, Thomas Køllersen, Hazir Ademi og Tommy Hyving (Innbyttere: Andreas Thorset, Ketil Ustad)

Neste kamp er mandag 14.9. borte mot Slemmestad 2, mens Liungen skal spille mot Birkebeineren 2 samme kveld på Liungbanen.

Les mer om Lier IL på :

www.lieril.no

Liungen i samme avdeling er på 6. plass. Liungen møter DRIM (Drammens Indremisjon) mandag 7.9. på Liungbanen.

I 4. divisjonsoppgjøret på Hønefoss vant Spa/Bra 6-0 (etter 3-0 ved pause) over Hønefoss SK.

Spa/Bra innfridde til fulle med tre scoringer i hver omgang på bortebane

Spa/Bras scoringer kom ved Roar Gunnestad, John Erik Olsen (2), Knut M. Aasly (2) og Martin Wøien Gilhus.

Spa/Bras lag: Gabor Valo - Marius Vilhelmshaugen, Ivar Rolfstad, Dag Hellem, Aage Golmen – Martin Wøien Gilhus, Jørund Hogganvik , John-Erik Loe Olsen, Daniel Nielsen – Roar Gunnestad, Svein Espen Sørstad.
Benyttede innbyttere: Knut Magnus Aasly, Eirik Rudi og Espen Markus Støle

Spa/Bra er nå på femteplass med 27 poeng. Hønefoss BK 2 er nærmest klar for 3. divisjon. Spa nset kamp er hjemme på Stoppen mot Slemmestad på onsdag.

Les mer på Spa/Bras hjemmeside som har fyldig dekning av kampene:

http://www.spabra.no/

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 6. september 2009 18:12: Aage
Kjempereportasje om SpaBra som vanlig Torger! Gratulere!!!!
Kanskje like greit og ikke skrive noe, i stedenfor bare "vissvass". Ingen har vel interesse av å lese om bilkø, kanskje noen ord om kampen hadde vært på sin plass....?
Slett ikke dårlig det du skriver om Lier forresten!
Søndag 6. september 2009 19:32: Torger
Jeg vil ikke kommentere det første, Aage. Men når redaksjonen ikke blir tilsendt referat direkte pr mail, er det riktig å linke til hjemmesida som har fyldige referat (som som er føyd til nå). Redaksjonen av hjemmesida til Spa/Bra gjør tydeligvis en god og grundig jobb.

NB. Vi mottok fyldig referat fra Lier. Vi valgte derfor skrive et utdrag av det -- kanskje kan det føles som en forskjellsbehandling av klubbene, hvilket ikke er tilsiktet. (Se forøvrig ingressen)
Håper også Spa/Bra kan sende oss korte referater som vi kan legge inn i våre ukentlige fotballrapporter. (Kan dessverre i liten grad dekke enkeltkamper, hvilket vi beklager)
Redaksjonen er liten, følgelig er vi avhengige av korte og kjappe rapporter som sendes; alle@liernett.no . Derved er vi ikke så sårbare om undertegnede er offline.

Vi ønsker Spa/Bra lykke til med høstinnspurten!
Mandag 7. september 2009 22:44: Den ekte Aage
Ser noen har brukt mitt navn til å komme med sine synspunkter...noe som er simpelt.

Jeg er enig med "falske Aage" om at det skrives lite om Spa/Bra generelt, men Liernett kan vel ikke forlange å få skrevet et ekstra referat for å legge ut på sine sider. Enten så får dere møte opp og skrive om kampene våre, eller så får dere nøye dere med det som står på vår hjemmeside, evt. ta en telefon etter kampen. Vi er også en liten redaksjon i klubben vår...
Tirsdag 8. september 2009 09:08: jada
for det finnes bare en Aage her i Norge eller?????
Tirsdag 8. september 2009 20:21: Redaksjonen, Torger Amaas
Aage: Legg merke til HVA jeg skriver; "HÅPER også Spa/Bra kan sende oss korte referater". HÅPER er ikke det samme som "FORLANGER å få skrevet"

Og til den "riktige" Aage og den "falske" Aage; Det hadde vært greit med å skrive under fullt navn slik at man vet hvem man henvender seg til.
Til å følge opp Spa/Bra og de andre seniorlagene: Mange utenom de impliserte spillerne og supporterne har gitt uttrykk for at nivå 5 og 6 i seniorfotballen får relativt mye oppmerksomhet i forhold til mye annet som skjer i Lier. Dette vil være under vurdering når en svært liten stab prioriterer, også innenfor det som skjer på sports og idrettsfronten.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode