Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4f28cc082c8b8f83d5e401f3c380c9e1

Henger med i toppen

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Fredagens 4. div kamper:

Åmot – Spa/Bra 0-4 (0.3 ved pause)
Hallingdal FK – Lier IL 6-2 (4-0 ved pause)

Det ble en lett seier mot Åmot i regnværet, i følge Spa/Bras hjemmeside. Etter at Aleksander Valo  hadde gjort ekte hat-trick la Svein E. Sørstad på til 4-0 i andre omgang.

- Vi benyttet totalt 17 spillere denne kampen - noe som viser at vi har god bredde I troppen, sier trener Aage Golmen til Liernett.

- Vi spilte en svært god førsteomgang hvor tempo I ballen var forskjellen mellom lagene. Raske, presise pasninger I lengderetningen gjorde at vi hele tiden kom til gode overganger.

I andre omgang blir dessverre ikke av samme kvalitet som første. Vi slutter å gjøre de enkle valgene. Enkeltspillere skal gjøre alt på egen hånd og vi mister rytmen I spillet. Da er Åmot et vel så godt lag som oss, og de skaper også sjanser. Heldigvis for oss punkterer Svein Espen Sørstad kampen etter ca. ett kvarter av andre omgang.

Nå venter bortekamp mot Lier på fredag. Vi har så langt møtt topplagene Moingen, Solberg og Hallingdal - samt bunnlaget Hønefoss på bortebane så langt. Det har resultert I 2 seire, en uavgjort og ett tap. Vi har kun sluppet inn to mål på disse kampene, men samtidig kun scoret tre.

Treningskampen I vinter vant vi 7-2 - og det var ikke et mål for mye. Det har skjedd endringer I begge lag siden den gang, så får vi se hvem som er mest på hugget denne dagen.

Les mer på Spa/Bras hjemmeside. www.spabra.no

Holder ikke mål

- Vi reiste til Hallingdal fredag kveld med mye forfall av ukjente grunner og ikke Keeper. En lokal Liergutt steppet inn for A-laget. Med to mann på benken fikk Lier kjørt seg fra start, og etter 1.omgang var dessverre resultatet 4-0 til Hallingdal. Målet kom etter personlig feil, forteller Liers angrepsspiss Tommy Hyving.

- I 2.omgang kranglet Edvin inn 4-1 og Kenneth Strysse hadde en vakker scoringslobb over keeper, og resultatet var 5-2, oppsummerer han.

- Dessverre holder ikke dette mål, og en velfortjent Hallingdalseier over et Lier lag som virket å gå for halv maskin gjennom hele matchen, konkluderer Lier-angriperen.

SISTE:

I en utsatt kamp ble det uavgjort mellom Lier og Slemmestad på Tranby søndag kveld.

SpaBra innehar 2. plass på tabellen etter at altså Hallingdal seier over Lier på  fredag. Hallingdal har ett poengs ledelse  og fire mål bedre målforskjell enn Spa/Bra, mens Lier på 9. plass med sine 9 poeng er fire poeng bak den viktige 7. plassen som sikrer fortsatt spill i 4. divisjon neste år.

NB. Og fredag 18. juni er det altså lokaloppgjør på Tranby mellom lierklubbene.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 14. juni 2010 03:09: T
3 seire, 3 uavgjort og 3 tap skulle da gi 12 poeng til Lier IL og ikke 9 som oppgitt her. 1 poeng bak Slemmestad og Drafn.
Mandag 14. juni 2010 08:00: Lier IL
Det stemmer, men vi er trukket tre poeng på grunn av rot.
Mandag 14. juni 2010 10:12: Redaksjonen., Torger Almaas
Takk til både "T" og Lier IL

Se tabellen her:
http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=80634
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode