Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6b82fa765bc4354493357911140e57d4

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Bjørnholthallen i Oslo.

Lier stilte med følgende tropp:
Keeper: Tam Hoang Le. Utespillere: Ketil Verpelstad, Espen Røisland, Stian Solberg, Tommy Hyving og Edvinas Blazys.

Kampfakta:
Bekkelaget- Lier 4-6 (1-3):  0-1 Edvinas Blazys, 0-2 Edvinas Blazys, 0-3 Espen Røisland
1-3 , 1-4 Espen Røisland, 2-4, 3-4, 3-5 Espen Røisland, 4-5, 4-6 Edvinas Blazys
 
Grüner - Lier 4-6 (4-3): 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1 Edvinas Blazys, 4-2 Stian Solberg, 4-3 Ketil Verpelstad
4-4 Stian Solberg, 4-5 Edvinas Blazys, 4-6 Ketil Verpelstad
 
Gult kort: Tommy Hyving + 2 gule til  Grüner
Rødt kort: En   Grüner -spiller

Bekkelaget og  Grüner ble altså begge slått med sifrene 6-4, men det var snuoperasjonen mot Gruner i den andre kampen som ble en "snakkis" etter kampslutt.

- Lier futsal stilte med en tynn tropp denne helga, men gjorde likevel rent bord mot sine motstandere. Mot Bekkelaget fikk Lier en komfortabel 3-0 ledelse, men måtte jobbe hele kampen ut for å sikre seieren. Askerbøringen Espen Røisland scoret tre mål og Edvinas Blazys to mål i 6-4 seieren, rapporterer spillende lagleder Ketil Verpelstad.
 
- Mot  Grüner kom Lier skikkelig på bakbeina ved første spark da Oslo-laget scoret etter 10 sekunder. Og verre skulle det bli. Etter halvspilt omgang ledet  Grüner hele 4-0! Gutta tok en timeout og tok en pep-talk med seg selv. Det virket. Edvinas Blazys satte igang håpet om å kjempe seg inn i kampen med sin scoring. Stian Solberg fulgte opp like etter med ny scoring etter fint samarbeid med målscorer Edvinas. Begge mål hadde flotte pasningskombinasjoner i forkant, forteller Verpelstad.

Ketil Verpelstad var på rett sted til rett tid da keeper måtte gi retur på et skudd fra Stian Solberg og tuppet inn 3-4 reduseringen sekunder før pause. Stian Solberg var også sentral i starten av 2. omgang da han utlignet til 4-4. Edvinas Blazys har så langt denne sesongen slitt med å score, men med sitt femte for dagen og sitt andre mål mot Grüner førte han Lier for første gang i ledelsen fem minutter før slutt. Kampen hadde nerve hele veien og spikeren i  Grüner - kista kom i det siste spilleminutt da Ketil Verpelstad mottok et hælspark fra Edvinas Blazys og sikret et hardtkjempende Lier 6-4 seier med å vippe ballen over keeper og i mål fra kort hold.
 
Lier har nå spilt seks kamper på rad uten tap og har kun ett tap på de siste åtte kampene. I neste futsalrunde 19 februar i Oslo møter Lier Solvang fra Hamar og Sandefjord Futsal. Solvang innehar 3 plassen for øyeblikket 3 poeng foran Lier, mens Sandefjord topper på bedre målforskjell enn Nesjar med 28 poeng. Lier har 22 poeng på femte plass, kun seks poeng bak lederduoen fra Vestfold og playoff-plass til eliteserien. 
 
- I dag gjorde alle gutta en kjempejobb. Vi visste det ville bli slitsomt med kun en innbytter, men samtlige gjorde jobben for hverandre. Det var helt nødvendig i dag. Taktikken om å ligge lavt og kompakt og gi 110% når muligheten kom funket bra mot Bekkelaget. At vi klarte å snu 0-4 til 6-4 var ikke annet enn svært imponerende. Jeg vil berømme alle gutta som aldri gav opp og spilte hverandre gode. En bedre lagseier enn dette er vanskelig å få til. I futsal er alt mulig, sier Ketil Verpelstad.

- Det var viktig å få Edvin tilbake i scoringshumør. I tillegg gjorde Asker-duen Stian Solberg og Espen Røisland to meget solide kamper. Begge er trygge med ballen og er alltid hardtkjempende. Begge har meget stor arbeidskapasistet. Og vet hvor målet står. Bakerst har vi en sprellemann i Tam Le. Han gjør flere gode og avgjørende redninger og er en solid sisteskanse for oss. Tommy Hyving er på vei. Et par justeringer til så er den gamle storscoreren tilbake i målprotokollen. Og sannelig er jeg godt fornøyd med egen innsats også, sier spillende trener Verpelstad. 
 
- Det gjelder bare å ha troen på det vi gjør, avslutter en svært fornøyd Ketil Verpelstad etter søndagens bragd.

 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode