Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0c78db18e6b2e019cb6b770f66af291c

Trenger snart poeng

A-lagene til Lier IL og Sylling gikk på nye poengtap. I neste serieomgang bør det snu.

5.divisjon avd 1.

Haugfoss-Sylling 5-2

Syllings mål: Andre Hansen, Håvard Søhus.

- I første omgang ble laget ganske overkjørt, men jeg tror dette rett og slett skyldes at de var bedre enn oss på det meste og fikk skikkelig flyten. De ledet 4-0 etter 1. omgang og vi hang ikke med i noen ledd, forteller Inge Skjeggerud.
- I pausen ble vi enige om å starte på 0-0 og samle oss. Dette gjorde vi virkelig. Vi leverte en flott 2. omgang. Mulig de roet ned litt, men vi spilte mye bedre fotball og vant 2 omgang med 2-1, slår Skjeggerud fast.


Ådal-Lier 1-5

Liers mål: Espen Due

Gule kort: Freddy Lindstadhagen Skogstad, Andreas Hella, begge Ådal.
Rødt kort
: Hans Kristian Sandum, Ådal.

- Vi brente to straffer, det kan vi ikke tillate oss på dette nivået. Ådal fikk et et billig "offsidemål" tidlig i kampen. Så fikk vi straffe etter viljehands. Selv med 11 mot 10 klarte vi ikke å vippe kampen i vår favør. Det skyldes nok at et par spillere er for dårlig trent og at laget er ungt. Vi har kun tre rene juniorspillere og det er en snittalder på 19 år, selv med "gamle" Due på laget, forteller trener Arne Steinar Kvisle. Espen Due, gammel keeper i klubben, har nå overlatt keeperplassen til en debutant på seniornivå, Alexander Nakken.

Lier forsterker laget.

- Aleksander Djønne, kantspiller fra Kopervik med erfaring fra 3. divisjon er klar, oppgir Kvisle. Vi har også vært i dialog med Stian Lund i Strømsgodset for å få til en utlånsavtale for unge spillere som har gått dit fra Lier IL.

NB. Sylling skal møte DRIM borte på torsdag på Berskaug på Åssiden kl 19, mens Lier spiller mot Moingen neste mandag kl 19 på Tranby.

De lokale klubbene tapte våroppgjørene, så det blir et revansjeoppgjør. Verken Moingen eller DRIM imponerte i siste serierunde. Begge tapte klart. Så der ligger det store muligheter for viktige poeng for både Lier og Sylling. 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 21. august 2012 14:53: Jørgen
Når det går dårlig for herrefotballen, kan jo Liernett oppmuntre Liers fotballinteresserte befolkning med at Lier IL sitt damelag har vunnet begge kampene de har spilt i høst.
Onsdag 22. august 2012 07:27: Martin
Også morsomt med Spa/Bra 2, et lag bestående av mange rutinerte ringrever fra Spa/Bra og Liungen. Laget tapte de to første kampene i sesongen, men etter det har det vært mange seire. Her kan det muligens bli opprykk.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode