Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 986364fd93d29fb2ac2f17f84806cfcb

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

3 divisjon kvinner:
Bingen - Liungen 2-2 (0-1 ved pause)

- Jeg er kjempefornøyd med jentenes spill
, sa trener Brede Nybråten til Liernett. - Jeg tror  neppe noen av de andre lagene tar poeng her opp på Bingen. Laget er blir forsterket på 4-5 plasser i år. Det sier han som kjenner klubben veldig godt. Han var, blant annet, keepertrener, da Bingen spilte i 1. divisjon for mange år siden.

Liungen skjøt tre ganger i stolpen på stillingen 0-0.  Ved pause var det 1-o til Liungen etter et selvmål etter corner. - Vi kunne gått opp til 2-0 på klare målsjanser etter det.  I andre omgang fikk vi 2-0 på straffe ved Kristine Rasmussen.  Lene A. Johannesen var i gjennom , men ble klart felt. Men bare ett minutt senere, reduserte hjemmelaget. Det skapte liv i kampen. En forykende og god kamp, sa Nybråten.

- Er du fornøyd med laget, kampen sett under ett?

- Ja , laget var minst 60 prosent bedre enn mot Vestfossen. Laginnsatsen var meget bra. Det er vanskelig å fremheve enkeltspillere.  Men Lene Thorgersen gjorde "come back" i midtforsvaret. Det fungerte bra. Maria Toverud ble flyttet  opp på sentral midtbane. Hun jobbet meget bra sammen med  Lene  Ask Johannesen.