Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e8841091b8afe71755e9294dbc7ddaac

Tapte ett poeng

Smilet kom først da mascotten dukket opp --

3. divisjon kvinner:
Liungbanen: Liungen--Vestfossen 1-1 (0-0 ved halvtid)
Tilskuere: ca 60

Sjanser
:
Liungen: 5
Vestfossen: 4

Dommer
Trond Erik Hansen

Liungens lag
: Helene H. Mathiesen, Maria Ruud, Thea P. Frantzen, Maria Toverud, Martine Kasta, Lene A. Johannesen, Kristine Rasmussen, Kristine S. Nilsen, Siri Hårklau, Rikke Flåten, Sara Edvardsen. Innbyttere: Karoline K. Loland, Heidi S. Wamstad, Siri Bodin og Tone Strøm

Liungens mål: Maria Ruud

Høyre back Maria Ruud var veldig glad for scoringen like før slutt som berget ett poeng og til Liungen. Og det var nok navnesøster Maria Toverud også. Sistnevnte storspilte sammen med keeper Helene Hornstuen Mathiesen.

Første omgang var kjedelig og dårlig. - Huff, sa assistentrener Micke Andersson. - Jentene slo altfor langt og upresist i 1. omgang.
Liungen spilte bedre i 2. omgang, men Vestfossens keeper var både god og heldig. I den andre enden av banen var Helene Hornstuen Mathiesen suveren. Men så går det slik som det ofte gjør,  -- en lang høy dupper går inn i lutten av kampen. O-1. Da våknet Liungen-jentene for fullt. Så fortjent, så fortjent var det da høyre back Maria Ruud  med keepers hjelp fikk lurt ballen over streken.

- Ikke deppe jenter! Vi har da ikke tapt, ropte trener Brede Nybråten oppmuntrende, da jentene ruslet av banen med bøyde hoder.

Foruten keeper Helene Hornstuen Mathiesen og Maria Toverud, imponerte innbytter Tone Strøm på venstre back med fart og gode pasninger.

Rikke Flåten  ( se bidet nedenfor) gjorde "come back" og viste glimt av dribleferdigheter. Men hun mangler tydelig kamptrening. Likevel skapte hun en del på kanten og er en god tilvekst til det unge Liungen-laget.
Om arrangementet: Som vanlig var det trivelig på Liungbanen med hyggelige og imøtekommende ledere. Men hva med speakertjeneste og resultattavla (som viste resultatet fra siste hjemmekamp)?. Og det resultatet av herrelagets 5. divisjonkamp forrige mandag. Da var det show på høytaleren for ca 10 (!!) tilskuere med en fyr i speakerboksen med sans for humor!!
Men i dag var taust  --- og kjedelig rundt banen. Til hjemmepublikum: Det er da lov å "heie" litt på jentene!!
 

Neste kamp er borte mot Bingen.

 
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode