Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a366ea82eea90b340aac8b2366b83c52

Trivsel gir resultater

Håkon Grøttland, nylig suksess som trener for Norges J-15 landslag, overrakte pokalen til kaptein Marit Bekken Nilsen etter at Syllings kvinnelag ble en suveren kretsmester for sjuerlag.

Her er kretsmestrene, foran fra venstre: Sidsel Skyrud, Pia-Marie M. Høe, Siri Gurandsrud, Marit Bekken Nilsen,Heidi S. Wamstad, Helene Hornstuen Mathiesen (tidligere keeper i Liungen på toppnivå), Stine Elise Lunde Svinsås.
Bak fra venstre:Kristine Søhus Nilsen, Gurp Søhus Wamstad, Martine Aasbryn Kasta, Aagot Gurandsrud, Merete Svinsås (50 år!), Lise H. Johansen, Hanna Hornstuen Mathiesen, Kristina Grøndahl, Monica Fossli, Øivind Nilsen. Ikke tilstede og som også er KM vinnere; Tone Strøm, Martine Bekken, Sigrid Backe Skustad.

Årets siste seriekamp endte med en 6-0 seier over Liungen. Syllings lag vant dermed sjuerserien med 25 poeng på sine 10 kamper. Laget har scoret hele 58 mål. I tillegg scoret laget 20 mål på to kamper mot Skrim, som trakk laget sitt før sesongslutt.

Trener Øyvind Nilsen summerer opp årets sesong slik: - Det er et lag som hele tiden har utviklet seg. Spillerne har utviklet gode individuelle ferdigheter. Siste halvåret har laget fått til et godt samhandlingsmønster.Det fremstår mer og mer som et godt organisert lag. Laget består av en skikkelig fin gjeng hvor alle er opptatt av at alle blir tatt med. Her er ingen glemt og det viser de med trygghet og mestring. Det kan sies så enkelt som trivsel. For en trener er dette en drømmegjeng å få lov til å jobbe med fotballfaglig.

Øyvind NIlsen er også klubbutvikler i Buskerud. Det er tydelig at han har lyktes i Sylling IF.

- Det som vi har savnet i år er bedre motstand i kampene. Det høres litt overlegent ut; i fjor hadde vi mye jevnere motstand da vi spilte mot de beste lagene i Vestfold. Jeg håper at det blomstrer opp flere lag i Buskerud-klubbene. Det er kjempefint at det er satt opp en KM tittel i serien. Håper det motiverer flere til å stille neste år.

Neste sesong
- Jeg trodde jentene ville ha en pause nå; men de vil trene til uka også. Planen er at vi holder det i gang èn gang i uken fram til nyåret. I denne perioden vil de bestemme seg for hva de ønsker for neste år. Noen flytter grunnet skole og jobb. Noen nye kommer. Det er viktig at vi får oversikt i løpet av oktober og november. Her burde det være attraktivt å bli en del av spillergruppa - alle er velkommen. Vi har på treningene i hele år hatt med 3- 4 spillere, rullerende fra Sjåstad V. Lier sitt 14 års lag. Vi må få kartlagt dette sammen med dem også.

For fotballen i Øvre Lier er det viktig at vi får til et godt tilbud til alle som ønsker å spille fotball. Vi er også fornøyd at mange av spillerne på årets lag i Sylling kommer fra Asker og Drammen. Alle er velkommen, og vi får sette oss ned å nyte alt det positive som vi har oppnådd i år. Deretter skal vi sikte oss inn på 2012.Håkon Grøttland (tv), den nye treneren for Norges J-15 landslag. Til daglig er han spillerutvikler i Buskerud Fotballkrets. Han debuterte denne uken med dobbeltseier da J-15 slo Sverige. - En "coming man" for norske landslag, mener Øyvind Nilsen. - Håkon har vært meget opptatt den siste tiden og det var kjempehyggelig at han stilte opp og delte ut KM pokalen.Han fikk ikke med seg 2. omgangen, og han kommenterte at han så mye bra fotball, sier Nilsen fornøyd.Mange supportere hadde møtt opp for å hylle laget. Her får laget applaus etter å ha mottatt medaljer og pokal.

Forrige artikkel:Heiet på SveitsNeste artikkel:Det du ikke fikk vite om kulturhusenes økonomi
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode