Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 34aac5b9349ce1f9b3f6d0f63e22376e

Opprykksfest i Sylling

Mye tyder på at fotballinteressen i Sylling aldri har vært større, til tross for at lagene ikke er på elitenivå. En av trenerne for det nyopprykkede A-laget, Inge Skjeggerud, jobber også aktivt med rekruttene.

Blir det flere opprykk i de nærmeste årene?

Syllings A-lag er klar for 5. divisjon. Selv om både 5. og 6. divisjon er definert som mosjonsidrett I følge Fotballforbundet, har det lite å si for de yngste aktive spillerne. Men opprykk gir en bekreftelse på fremgang.
Sammen med sørlendingen Morten Ulleberg og Bjørn J. Teigen, sistnevnte en de virkelige veteranene innen fotballgruppa I Sylling, har alltid humørfylte Inge Skjeggerud fra Øverskogen sørget for et godt treningsmiljø. Over 30 seniorspillere er ukentlig engasjerte og har det riktig moro på de fin-fine gressbanene på Sylling stadion.

- Vi har krevd at A-lagspillerne skal trene hardt på tirsdager, mens den andre treninga i uka kan være litt lettere. Det har vært viktig å stille to lag. Det betyr at det blir litt konkurranse om å komme på A-laget, sier Skjeggerud. - Årsaken til fremgangen i år har vært god struktur, godt oppmøte og at spillerne har vært bedre trent, sier han.
Syllings A-lag vant de viktige “sekspoengskampene" i høst, både mot Lier 2 (“B-gjengen”) og Austad. Spesielt var seieren over Lier 2 viktig, mener Skjeggerud. Han melder at laget selvfølgelig bør vinne de to siste kampene. Det blir også finale om å bli kretsmester. Mest sannsynlig blir denne mot Drammen Fotballkubbs 3. lag,  men Liungen kan også bli motstander.

Rekruttene
Syllings G 14 gjorde en flott innsats under Norway Cup.

- De langt yngre spillerne på Sylling gutter 9 (se bildet over) består av sju 9-åringer, som har fått hjelp av til sammen fem 8-åringer til tider, forteller Inge Skjeggerud.
- Vi har holdt på i tre år nå med trening èn gang i uka, vinter og sommer. Laget spilte fem kamper vår og spiller fem kamper i høst, samt at laget er med på noen helgeturneringer. Det er en kjempefin gjeng, blide og greie og tåler store tap, men har også nå den siste tiden fått bedre resultater. Foruten meg så er Tom Rune Bergstuen og Jeanette Myhrene trenere, sier Inge Skjeggerud.

På bildet ser vi fra venstre: Vetle Skustad, Christoffer Frossdal, Adam Bjørn Knutsson, Sebastian Myhrene, Albert Askim Vingen, Sebastian Skjeggerud, Ola Sylling, Oliver Bednarz.
Keeper: Joachim Bergstuen. Ikke med på bilde; Killian Harm.

NB. Mer å feire i Sylling IF: På søndag blir Syllings kvinnelag kåret til kretsmester i sjuerserien etter siste seriekamp mot Liungen på Sylling stadion.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode