Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3f62fe2460b72ba14e20c76ae402c7d1

Seiersikker nederlender best

Gerard Cornelissen (tv på bildet) hadde kommet til Sylling for å slå tidligere trippelvinner Øystein Mørk (th) fra Tranby --

Vidarløperen Cornelissen var klart foran i mål. Men det var jevnt hele veien mellom læreren på Heia skole og løpskameraten. Gutta pratet sammen underveis. - Jeg fikk informasjon om løypeprofilen hele tiden, sa Gerard. Han innrømmer at det ikke kostet særlig mye krefter, da kompisen fra Lier var i tet. Opp Tronstadbakkene og innover fra Skjeggerud var det fremdeles jevnt, med vidarløperen en meter foran. Han dro lett fra de siste meterne inn mot mål ved Sylling stadion.

- Jeg hadde fem seire, Øystein fire i de siste  konkurransen vi har møtt hverandre, sier en sprudlende nederlender. Gerard har bodd fire år i Norge og har nå adresse Nittedal. Han har tidligere løp både 400 meter hekk og 800 meter. Nå fikk han første napp i den nye oppsatte vandrepokalen. Øystein fikk sin pokal til odel og eie etter tre strake seire de foregående år. Han har all grunn til å være fornøyd med løpet på bakgrunn av en sykdomsperiode i vinter.

På 6 km utklasset  Silje Bæra Hørthe sin egen rekord fra i fjor med godt over minuttet. Den nye rekorden lyder på 19.13, tur-retur Kyllerud. Treningsvennine og konkurrent i Modum Friidretssklubb, Veronika Blom løp originalen,  det 12 km lange Kanada rundt på imponerende 45.27. Det var tredje beste tid, totalt!

41 løpere fullførte 12 km, 46 løp 6 km, mens hele 84 kom i mål i trimklassen som startet to timer før de andre.

Mer om arrangementet i tekst og bilder, også Barneløpet som gikk kl 18 på Sylling Stadion på onsdag --

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode