Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b6491b56deedeade9d43b47b77edd1b2

Ny klasseseier

Silje Bæra Hørthe fra Sylling og Modum Friidrettsklubb hadde en meget god debut på Hytteplanmila på Ringerike

18-åringen ble nest beste kvinne på 10 km med tiden 37.19. Fra hun vant kortdistansen under Kanada Rundt i 2008 på ny rekord, har hun også utviklet seg i rekordfart. Silje blir virkelig lagt merke til, spesielt etter at hun vant junior-NM i terrengløp i begynnelsen av denne måneden.
Det er meget sterkt og overraskende at hun bare ble slått Siri Størmer fra Sportsklubben Vidar. Vinneren fikk tiden 36..50.

I dameklassen var det ut fra startlisten lagvenninnen  Christina Bus Holt fra som var den store favoritten. "Men da hun ikke dukket opp, ble det straks litt mer åpent om hvem som skulle stikke av med seieren", skriver Kondis.no

Kondis.no skriver, blant annet, dette om arrangementet: " Sondre Nordstad Moen debuterte i Hytteplanmila med å sette ny løyperekord. I strålende vær og 7 varmegrader klarte Sondre å bryte 29 minuttersgrensen på mila. Den nye rekorden lyder nå på 28.50, nesten et minutt bedre enn fjorårets rekord, som ble satt av Urige Arado Buta (29.49).

Det ble en fantastisk dag på Svensrudmoen i Hole denne søndagen. Den femte utgaven av Hytteplanmila ble en suksess. Arrangøren kunne glede seg over nok en deltakerrekord"

Totalt deltok hele 540 løpere.

Du finner flere resultater og mer om Hytteplanmila på: www.kondis.no

Forrige artikkel:Ledige plasserNeste artikkel:Liung ble årets trener
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode