Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Gjermund Sørsdal vant Kanada rundt.

Det var perfekte forhold for løping da Kanada rundt ble gjennomført for 24. gang. 81 deltakere løp enten 6 eller 12 kilometer.

Gjermund Sørsdal fra Sturla vant etter en hard duell med Svein Arne Sølvberg fra Ski. Sølvberg rykket fra på vei ned til Tronstad, men Sørsdal klarte å tette luka og på toppen av Tronstadbakkene lå de helt likt. En kilometer før mål satte Sørsdal inn rykket, og vel framme var han 37 sekunder foran.


Hard kniving om førsteplassen

- Det var fine forhold for løping, sier Sørsdal som løp Kanada rundt for åttende gang. Jeg visste at Sølvberg kom til å bli vanskelig, ettersom han slo meg i Sentrumsløpet. Den siste kilometeren var fryktelig tung, men jeg så han slapp og jeg fullførte inn.


Mette Justad

Mette Justad var raskest av damene på 6 kilometer på 21:43, ny løyperekord! Anne Mia Olsen vant 12 kilometeren. De parkerte mange av mennene.


Marius Elvedal

Marius Elvedal fra Sylling løp Kanada rundt for første gang. Marius driver egentlig mest med sykling, men viser gode tendenser også som løper. – Jeg startet rolig og satte opp tempoet i bunn av Tronstadbakkene, sier Marius. Han så uforskammet sprek ut etter å ha løpt den tøffe løypa.


Jens Bjørnå

Stevnegeneral Jens Bjørnå er fornøyd både med arrangementet og deltakelsen. – Jeg tror kanskje været skremte noen fra å være med, men vi er glad det holdt seg tørt. Jens som tidligere har hatt vinneren på skolen, mener vinnertida var bra.


Jenrnmannen fra Trøgstad

Oddbjørn Homstvedt vant 6-kilomeren. Med sin svært spesielle løpestil, imponerte han som vanlig tilskuerne. Han er sikkert Norges raskeste på krykker, og i dag var det ingen som klarte å henge på jernmannen fra Trøgstad.

Et poeng i dag var at Øivind Melgård ikke startet. Plaget av skader måtte han droppe Kanada rundt for første gang i historien. Melgård er løpets store profil, og vi håper han finner formen til neste år. Dette betyr at Frances Lütken er den eneste som har deltatt hver gang. Hun står nå bokført med 24 gjenomføringer, og vil sikkert stille opp og høste skikkelig heder ved neste års jubileum. Frances er nok den eneste av deltakerne med olympisk bakgrunn. Hun har faktisk den beste britiske plasseringen gjennom tidene i nordiske grener.


Fra venstre: Silje Kvemo Dahl, Sonia Sande, Aagot Gurandsrud

Takk for deltakelsen, vel møtt neste år.


Humørfylt gjeng fra Gifstad

Flere saker fra arkivet

Kanada rundt - resultater

Kanada rundt ble i går arrangert for 25. gang. Her er resultatene fra gårsdagens dyst.

Resultater fra Kanada Rundt

Fullstendig resultatliste for Kanada Rundt 2007

Resultater fra Kanada Rundt

Her er resultatlistene fra den 28. utgaven av Kanada Rundt, tirsdag 13. mai 2008

Resultater Kanada Rundt 2009

Komplett resultatliste for den 29. utgaven av Kanada Rundt

Resultater Kanada Rundt 2010

Her er resultatlisten for gateløpet Kanada Rundt tirsdag 11. mai 2010

Kanada Rundt 2006

Øystein Mørk fra Tranby vant årets Kanada Rundt

Bilder og resultater fra Kanada Rundt

Her er resultatene og bildene fra Kanada Rundt 2006

Resultater Kanada Rundt 2011

Her er alle resultatene fra gateløpet Kanada Rundt 10. mai 2011.

Hvilken virksomhet i Lier stiller med flest deltakere?

Friidrettsgruppa i Sylling IF utfordrer alle virksomhetene i Lier Kommune til å stille med flest mulige ansatte i Kanada rundt. Det er sosialt, sunt og kjempegøy. Trimmerne kan løpe Kanada Rundt (6 og 12 Km) Kanada Rundt (12 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen, Kanada, Tronstad og tilbake til skolen, mens Kanada Rundt (6 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen og tilbake til skolen. Håper mange tar i mot denne utfordringen og stiller på Kanada rundt i år.

Resultater Kanada Rundt 2012

Her er de registrerte tidene for årets utgave av gateløpet Kanada Rundt i Sylling.

Hvor er de andre?

Her er "Kongen av Kanada rundt", Øystein Mørk, ensom i teten etter 3 km, i det han passerer rundkjøringa i Kyllerud

Ny pers og klasseseier

Silje Bæra Hørthe fra Sylling løp inn til femte beste tid i kvinneklassen under Sentrumsløpet

Kanada Rundt for 26. gang

I kveld arrangeres det tradisjonsrike løpet Kanada Rundt for 26. gang i Sylling

Full fart på Sylling stadion

- og fornøyde deltakere i alle klasser under årets Kanada Rundt

Slaget ved Hørte bro

Historieinteresserte har sjansen til å kombinere trim med kunnskaper om de historiske hendelser i Sylling i 1178.

Premierer raske tenåringer

Fire ganger vinner av Kanada Rundt, Øystein Mørk, har tatt initiativet til å stimulere unge løpstalenter i det tradisjonsrike gateløpet i Sylling.

Hvor mye får bøndene?

Her er oversikten over produksjonstilskuddet til bøndene i Lier

Sterk løperinnsats

Både Martin Bekken Nilsen (bildet) og Silje Bæra Hørthe gjorde gode løp under Furumomila i dag

Jernmannen fra Trøgstad

Fra Bursdagsfest til seier i Kanada Rundt

Furumomila 2005

Martin Bekken Nilsen 13 år fra Sylling IF løp inn til knalltid på 5km på Furumomila lørdag . Tiden 18.14min holdt til en 7 plass i klassen 12-16 år. Det var totalt med 53 stk i klassen, her er en gutt som kommer til å få mange gode resultater fremover.

Sterke lierplasseringer

Arne Christoffer Sand (36) var bare 58 sekunder bak en så sterk løper som Jørgen Aukland i sin klasse, mens Oddvar Nygaard (60) tapte mye på et stavbrekk på slutten, i kampen om en klasseseier i årets Birkebeinerrenn.

Resultatene fra Kirkevalget 2009

Over 2000 liunger stemte i årets menighetsrådsvalg. Nesten 1600 stemte også i valg av medlemmer til bispedømmerådet.

Finn ukas post!

- Utsikten fra området ved Kraftkollen (se kartutsnitt th) er verdt hele turen opp, skriver trimgeneral Arne Ask i Lierbygda O-lag

Sterk prestasjon av Martin

Martin Bekken Nilsen tok en fin sjetteplass i Lygnaseterrennet like før jul

EM i Gøteborg

For 4 år siden var 21 barn og ungdom fra Sylling IF med på Europas største friidrettstevne på Nya Ullevi i Gøteborg. Der er det EM i år.

Til Storsteinsfjell?

"Ukas Post" er i gang med den fjerde trim- og opplevelsesturen - etter slagordet "Friluftsliv for alle - når en selv vil"

Suksess i premièren

Både publikum, arrangører og ikke minst løperne (her representert med junioren Martin Bekken NIlsen fra Sylling) var strålende fornøyd med det første "Eggekollen opp" ---

Suverene vinnere

Både Øystein Mørk eller Silje Bæra Hørthe kunne lett innkassere nye premier i Kanada Rundt i Sylling.

Står på for de hjemmeboende eldre

Hjemmesykepleien fra Gifstad arrangerte i sin fritid, førjulsfest for de hjemmeboende eldre på Sjåstad Samfunnshus onsdag 28 nov

Vil engasjere barn og unge

Det er et av de feltene som engasjerer mest for sangstudent Ingeborg Soot (19), Sylling, yngste medlem i de nye menighetsrådene i Lier for 2011-2015. Vi presenteret her en fullstendig navneliste etter valget.

Veteranene holder koken

Ekteparet Frances Lutken og Arild Pedersen har vært med helt siden Kanada Rundt startet i 1981

NM-gull til Silje Bæra Hørthe

Løpstalentet fra Sylling vant juniorklassen i terreng-NM på Jessheim lørdag

Løpsglede i 30 år

Månedens Blomst for mai gikk til Friidrettsgruppa i Sylling IF ved Arild Pedersen, Frances Lutken og Jens Bjørnå for fremragende miljøskapende arbeid som har gjort Kanada Rundt og Syllingløpet til en idrettsfest for alle, spesielt i de siste årene.

Arne Christoffers seier varmet i kulda

Kulda skremte nok mange fra å gå Thorleiv Haugmarsjen. Det var minus 20 grader tidlig på morgenen. Men på Saga var det som vanlig fin og avslappet stemning rundt bålet og den store kjelen. Og Arne Christoffer Sands gode prestasjon i Hauer`n varmet arrangørene.

Fjorårets beste er klare --

Både Øystein Mørk (på bildet) og Gjermund Sørstad har trent bra foran tirsdagens duell i Kanada Rundt i Sylling

Sterkt av Kurland Olsen

- Vi veksla om å dra opp til 8 kilometer, men da rykket han fra meg, sa Arne Christoffer Sand som måtte gi tapt for landslagsjunioren Eirik Kurland Olsen i Hauer`n i dag.

Resultater Eggekollen Opp

Resultatliste for motbakkeløpet Eggekollen Opp 12. september 2009. Tekst, bilder og video kommer på Liernett i løpet av kvelden.

Liers mest allsidige?

Langrennsløper Martin Bekken Nilsen er klar for Kanada Rundt på tirsdag, etter at han både har spilt fotballkamper, løpt og syklet siste uke.

Sylling IF J13 jublet i Ekneshallen

Sylling IF J13 vant over Solberg 21-14.

24 på bankett på Egge

- Det blir bankett hjemme hos oss på dem som fullfører trim- eller konkurranseklassen, lovte Jon Arne Fossen i Eggebakkene til venner og familie, like før han returnerte til Egge skole for å delta selv.

Flere kvinner med

I tillegg får gruppeleder Søren Falch Zapffe (på bildet) og ordførerkandidat Helene Justad sannsynligvis selskap av flere "nykommere" i kommunstyresalen etter høstens valg.

Jens Bjørnå

35 år på Svangshagan/Sylling skole.

Lettbeint håndballspiller

- Løpinga er en bihobby, sa Silje Bæra Hørthe som løp inn til ny rekord på sekskilometeren under Kanada rundt tirsdag kveld

Sølv i junior-NM

Løpstalentet Silje Bæra Hørthe fra Sylling tok andreplassen i lørdagen NM i terrengløp for junior

Hyggelig på niendeklassenes friidrettsdag.

Hvert år møtes niendeklasser fra hele Lier for å konkurrere i friidrett. Stedet er Liers fineste om ikke eneste anlegg for friidrett – Sylling. I år var det nok Tranby som stjal mye av showet. Det jeg satte mest pris på var det gode været og den fine stemningen. Mange hyggelige unge, i ikke for alvorlig konkurranse.

Til Tour de France

Familiene Bekken Nilsen og Hornstuen Mathiesen håper å få oppleve fire-fem etapper av sommmerens største idrettsbegivenhet

God stafettinnsats

Ingen av løperne fra Sjåstad/Vestre Lier fikk gå på Buskeruds 1. lag i Hovedlandsrennet på ski, men Ole Vidar Eriksrud (på bildet th) på 2. laget gikk en fin etappe på 2. laget

Resultater Eggekollen Opp 2011

158 deltakere deltok i konkurranseklassen i årets utgave av det populære motbakkeløpet på Egge.

17. mai i Sylling

Sylling

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Kirkevalget 2009: Sylling

Presentasjon av Sylling menighets kandidater til menighetsrådsvalget

Sylling kom tilbake

Fotball herrer 7.div

Sprudlende åpning

I går ettermiddag ble Sylling Brygge åpnet på Svangstrand.

Fortsatt menighetskontor i Sylling

Menighetskontoret for Sylling og Sjåstad flyttes ikke til Lierbyen, slik kirkesjefen ønsket. I alle fall ikke ennå.

- Jeg vil heller ha en geit!

Familiediskusjonene har i den siste tiden dreid seg om det nå er tidspunktet for å få seg en hund i huset, skriver ukens gjesteskribent Brynhild Heitmann

Slo i alle fall Jens Arne --

Det sa Arne Christoffer Sand (midten) om gamlekompisen og skiesset (til venstre), men Kristian Horntvedt (til høyre) fra Stokke slo dem begge med sin tredjeplass.

Kampoppsett Sylling IF A-lag

Kampoppsett Sylling IFs A-lag herrer 2007

Sylling skole åpnet!

Onsdag 14.04.2004 ble nye Sylling skole åpnet. Et krafttak for lierbygda ble dermed fullført. Over 70 millioner er investert i Liers fremtid.

To hjemmeseire for Sylling-jentene

Nå gleder de seg til Tine Fotballskole neste helg

Sterke løpsprestasjoner

Silje Bæra Hørthe (tv) fra Sylling og lagvenninnen i Modum FIK, Veronika Blom var suverent best i Fredrikstad i helga, men Gjermund Sørstad hevdet seg også godt.

Nærmer seg norgestoppen

Både Silje Bæra Hørthe (bildet) fra Sylling og Veronika Blom fra Modum imponerte alle i Kanada Rundt.

Silje på landslaget

Silje Bæra Hørthe fra Sylling er uttatt til Nordisk mesterskap i terrengløp

Flere liunger i toppen

Haavard Nygaard (tv) i kl 19-20 år var en av flere klassevinnerne fra Lier. Han kjempet jevnt med Lars Gurandsrud fra Lier IL som ble nr 3 i kl 21-25 år.

Tilbake på gamle tomter

Frode Askekjær, sogneprest og tidligere aktiv i friidrettsgruppa i Sylling IF var en blid og fornøyd deltaker.

Treer i klassisk

Junioren Martin Bekken Nilsen, Sjåstad/Vestre Lier IL, hadde en bra sesongåpning på Bul-sprinten i helga

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Lier-lag i Holmenkollstafetten

5 lag fra Lier deltok i vårens vakreste eventyr, og Lier kommune BIL slo Sylling IF

Fem klasseseire til Lier

Ole-Vidar Eriksrud (th), fra arrangørklubben Sjåstad/Vestre Lier, var en av vinnerne under gårdagens Eggesprint

Idrettsglede i Sylling

Det viser denne trioen som nøt godværet under Kanada rundt i går.

Regionmesterskap i volleyball – gutter 15 år.

Inspirert av fjordårets suksess dro årets utgave av Sylling Desperados til kongsberg for å slåss om plass i landsfinalen. Det skulle dessverre ikke holde denne gang.

Syllingløpet 2006

96 barn løp syllingløpet i strålende vær.

Lokalderby i 10 årsklassen

Even Wilhelmsen (th) scoret ekte hat trick for Sjåstad mot Sylling

Historisk fotballkamp

For første gang i historien er det blitt spilt seriekamp med et lag sammensatt av spillere fra Sylling og Sjåstad.

Liungen vant mot Sylling

Håndball herrer, 4. divisjon

Trim-og opplevelsesturer

Det blir musikk ved åpningen av årets første kulturminnetur. Første post er plassert ved gravrøysene ved Vinkova (se kartet).

Ridestevne i Sylling

Bilder fra BRYK*s Vintercup Sprang - Sylling Rideklubbb på Valstad gård i sylling 19. feb. Resultatene ligger på hjemmesidene til Sylling Rideklubb

Best igjen

I det individuelle løpet i forbindelse med den tradisjonsrike Holmenkollstafetten viste nok en gang liungen Gjermund Sørstad vinnervilje --

Syklet til Marienlyst

Tine og Marita fra Gullaug skole ledet an for de disiplinerte syklende sjetteklassingene på vei hjem fra Tinestafetten på Marienlyst på onsdag i forrige uke.

Jentene strømmer til

-Vi fokuserer på å ha det gøy, møte gode venninner og utvikle oss som spillere, sier trener Øyvind Nilsen om den svært store interessen for kvinnefotballen i Sylling.

G-sportlekene 2004

Friidrettsgruppa til Sylling IF reiste som vanlig til Gsportlekene i Lillehammer. Vi hadde leid buss og var klar for 4 friidrettsdager i Lillehammer. Vi reiste totalt 18 stk opp til Lillehammer, reiste med buss og overnattet i store leiligheterr ved Sjusjøen.

Hauer'n og skimarsjen i gang

Også i år er Minneløpet og Marsjen slått sammen i et felles arrangement, Thorleif Haug Skifestival. Minneløpet er på 41 kilometer. Th. Haug marsjen er 35 kilometer. Begge traseene starter i Kanada i Sylling og ender opp på Spiralen i Drammen.

Liungen vant i lokalderby

Handball, 4 div menn - Liungen slo Sylling

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Løpertalent mottar stipend

Syllingkjøpmann Odd Arne Vangen synes det er viktig å støtte idrettsungdommer som talentfulle Silje Bæra Hørthe

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Seiersikker nederlender best

Gerard Cornelissen (tv på bildet) hadde kommet til Sylling for å slå tidligere trippelvinner Øystein Mørk (th) fra Tranby --

Trivsel gir resultater

Håkon Grøttland, nylig suksess som trener for Norges J-15 landslag, overrakte pokalen til kaptein Marit Bekken Nilsen etter at Syllings kvinnelag ble en suveren kretsmester for sjuerlag.

Liunger i NM i terrengløp

Martin Hoset fra Gullaug og Silje Bæra Hørthe fra Sylling deltok i NM i Tønsberg denne helgen.

Friidrettensdag i Syllinghallen lørdag 27 mars.

Syllinghallen var gjort om til friidrettsarena på lørdag. 61 barn og mange foreldre hadde tatt turen for å prøve friidrett. kompi sprint og hekk i samme løp, frekvenshopp, kule, spyd, tresteg og lengde var øvelsene som stod på dagsorden.

Enorm bredde i norgescupen

Martin Bekken Nilsen fra Sylling fikk denne gang best plassering i klassisk i norgescupen. Liungene Marcus Braathen (tv), Anders Haverstad og Vetle Fuglerud deltok også blant flere hundre unge skiløpere fra hele landet.

Ukens lag: Sylling miniputter

Når Liers mest profilerte lag må tenke trening, kamper og poeng kan Syllings miniputter slappe av og nyte ferien i Holmenvika eller på Svangstrand.

Reddet poeng

Men Sylling imponerte ikke

Månedens blomst

Månedens blomst for desember går til tre damer fra hjemmesykepleien på Gifstad.

Fjerdeplass og bronse

Silje Bæra Hørthe fra Sylling er mest fornøyd med søndagens stafett under NM i terrengløp i helga.

Sylling sangkor 30 år

Koret starter jubileet med stor kirkekonsert i Sjåstad kirke onsdag 10. mars. Dit har koret fått med seg Røyken pikekor og Hokksund mannskor, så aldersperdningen er god. Og slik skal det være i kormiljøet. Korene har et variert og spennende program, og konserten vil inneholde mye for alle sangglade.

Syllings jentelag heiet på Røa

-- Vi heier på Røa, sa Øivind Nilsen, treneren for Syllings jentelag før cupfinalen mellom Asker og Røa. -- Begrunnelsen for det er at det er nykommeren mot det etablerte cuplaget, sa treneren før avreisen fra Kroa i Sylling. Røa vant som kjent, og treneren og det unge fotballaget i Sylling fikk en flott sesongavslutning.

Klasse

Løp

Startnr.

Plass

Navn

Klubb

Tid

K12-13

KR6

53

1

Caroline Torgersen

Sylling IF

28.14

K12-13

KR6

57

2

Sunniva Marthinsen

Sylling IF

29.07

K12-13

KR6

46

3

Henriette Micka

Sylling IF

30.24

K12-13

KR6

64

4

Sigrid Moen

Lier IL

33.05

K12-13

KR6

65

4

Maren Haverstad

Lier IL

33.05

 

 

 

 

 

 

 

K16-19

KR6

77

1

Iselin Bekken

Sylling IF

27.19

 

 

 

 

 

 

 

K50-55

KR6

67

1

Frances Lütken

Sylling IF

24.57

 

 

 

 

 

 

 

K30-39

KR6

66

1

Mette Justad

Sturla

21.43

 

 

 

 

 

 

 

K40-49

KR6

62

1

Kirsti Aas Olsen

Eiker O-lag

24.35

K40-49

KR6

59

2

Sonja Borge

Lier IL

28.48

 

 

 

 

 

 

 

M12-13

KR6

55

1

Martin Bekken Nilsen

Sylling IF

22.13

M12-13

KR6

56

2

Håkon Martinsen

Sylling IF

28.15

M12-13

KR6

47

3

Martin Stadheim

Sylling IF

28.22

M12-13

KR6

58

4

Henrik Illøkken

Sylling IF

28.31

 

 

 

 

 

 

 

M14-15

KR6

50

1

Hans Jørgen Gurandsrud

Sylling IF

33.52

 

 

 

 

 

 

 

M40-49

KR6

54

1

Oddbjørn Homstvedt

Trøgstad

19.51

 

 

 

 

 

 

 

M50-54

KR6

63

1

Ottar Dørum

Sjåstad/V.Lier

24.04

 

 

 

 

 

 

 

M55-59

KR6

60

1

Arne Kristian Røren

IF Eiker Kvikk

29.39

 

 

 

 

 

 

 

M65-69

KR6

68

1

Roald Rones

-

29.29

 

 

 

 

 

 

 

M70-74

KR6

52

1

Kjell Julin

Sturla

30.46

 

 

 

 

 

 

 

M75-79

KR6

51

1

Harry Olsen

Modum FIK

28:48

 

 

 

 

 

 

 

M85+

KR6

61

1

Kristen Røren

Bakke IF

35.07

 

 

 

 

 

 

 

K14-15

KR12

48

1

Kristina Grøndahl

Sylling IF

74.00

K14-15

KR12

49

1

Tone Strøm

Sylling IF

74.00

 

 

 

 

 

 

 

K30-39

KR12

69

1

Anne Mia Olsen

Sylling IF

58.13

 

 

 

 

 

 

 

K40-49

KR12

70

1

Solfrid Kvemo Dahl

Sylling IF

63.39

 

 

 

 

 

 

 

M16-19

KR12

29

1

Thomas Borge

Lier IL

46.23

M16-19

KR12

30

2

Øystein Sørensen

Eiker IL

46.54

M16-19

KR12

3

3

Marius Elvedal

Sylling IF

57.37

M16-19

KR12

1

4

Ole Thomas Helgesen

Sjåstad/V.Lier

58.46

 

 

 

 

 

 

 

M20-29

KR12

83

1

Gjermund Sørsdal

Sturla

44.13

M20-29

KR12

10

2

Arne Martin Moen

Sylling

53.54

 

 

 

 

 

 

 

M30-39

KR12

45

1

Håkon Kylland

Drammen BK

48.01

M30-39

KR12

87

2

Sten Oluf Horn

Sylling IF

48.09

M30-39

KR12

84

3

Morten Kløvstad

Liungen

48.47

M30-39

KR12

43

4

Steinar Hennum

Lier IL

54.28

M30-39

KR12

92

5

Jon Arne Fossen

Sjåstad/V.Lier

54.30

 

 

 

 

 

 

 

M40-49

KR12

90

1

Roar Bye

Modum FIK

46.00

M40-49

KR12

11

2

Tor Treffen

Sjåstad/V.Lier

46.26

M40-49

KR12

2

3

Arne Skretteberg

Modum FIK

47.43

M40-49

KR12

85

4

Nils Haugen

Lier kommune

49.40

M40-49

KR12

28

5

Dag Ivar Caspersen

Sylling IF

50.58

M40-49

KR12

42

6

Rune Klukstad

Ringerike Sykehus

51.43

M40-49

KR12

40

7

Håkon Johansen

Nesbygda

52.39

M40-49

KR12

8

8

Kjetil Brenna

-

52.58

M40-49

KR12

9

9

Egil Brandu

Lier kommune

55.25

M40-49

KR12

37

10

Anders Moen

Ditt Tempo

55.30

M40-49

KR12

39

11

Trond Bekken

Sylling IF

56.26

 

 

 

 

 

 

 

M50-54

KR12

31

1

Dag Jacobsen

Siggerud

44.50

M50-54

KR12

88

2

Knut Olav Skaug

Drafn

48.06

M50-54

KR12

89

3

Oddvar Nygaard

Drammen Politi BIL

49.14

M50-54

KR12

38

4

Ole Bjørn Braathen

Sjåstad/V.Lier

50.33

M50-54

KR12

22

5

Murath Sertkaya

Lyche Idrettslag

52.33

M50-54

KR12

5

6

Ole Kristian Moen

Modum

53.14

 

 

 

 

 

 

 

M55-59

KR12

41

1

Svein Arne Sølvberg

Ski IL

44.31

M55-59

KR12

23

2

Johnny Løvstad

BUL Ski/Kajakk

46.53

M55-59

KR12

44

3

Jan Terje Nilsen

Sylling IF

56.36

 

 

 

 

 

 

 

M60-64

KR12

86

1

Per Treffen

-

61.01

 

 

 

 

 

 

 

Trim

KR12

6

 

Kari Martinsen

 

 

Trim

KR12

7

 

Bergljot Strøm

-

 

Trim

KR12

12

 

Else Ellevåg

Gifstad

 

Trim

KR12

13

 

Ellen Øien

Gifstad

 

Trim

KR12

14

 

Bente Fossli

Gifstad

 

Trim

KR12

15

 

Anne Mari Dørum

Gifstad

 

Trim

KR12

16

 

Wenche Lillebuen

Gifstad

 

Trim

KR12

17

 

Samrit Larsen

Gifstad

 

Trim

KR12

18

 

Inger Meren

Gifstad

 

Trim

KR12

19

 

Bjørg Olsen

Gifstad

 

Trim

KR12

20

 

Vigdis Høyjord

Gifstad

 

Trim

KR12

21

 

Astrid Korgerud

Gifstad

 

Trim

KR12

24

 

Karianne Korgerud

Gifstad

 

Trim

KR12

25

 

Toril Prytz Kverneng

-

 

Trim

KR12

26

 

Veronika Hovde

Gifstad

 

Trim

KR12

27

 

Dorte Kraugerud

Sylling IF

 

Trim

KR12

32

 

Eva Margrete Thorud

Sylling IF

 

Trim

KR12

33

 

Sonja Sande

Sylling IF

 

Trim

KR12

34

 

Berit Bekken

Sylling IF

 

Trim

KR12

35

 

Aagot Gurandsrud

Sylling IF

 

Trim

KR12

91

 

Silje Kvemo Dahl

Sylling IF

 

 

 

 

 

 

 

 

Trim

KR12

36

 

Jostein Helgesen

Sylling IF

 

Trim

KR12

4

 

Alf Henry Andersen

Sylling IF