Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0ef911f3661fb70c54658c1665b5a309

Tilbake på gamle tomter

Frode Askekjær, sogneprest og tidligere aktiv i friidrettsgruppa i Sylling IF var en blid og fornøyd deltaker.

Frode sluttet som sogneprest i Sylling i vinter. Nå er den idrettsinteresserte presten bosatt med kona like utenfor Tønsberg. På veien hjem var var han innom gamle venner i Sjåstad Menighet. - Møtet har startet for lengst, men jeg har lovt å stikke innom, sa Frode som tok seg god tid til å prate med gamle venner i målområdet. Og så måtte han selvfølgelig få med seg premieutdelinga.

Jan Vidar Avdal (29) var en svært lovende skiløper og fotballspiller i Sylling IF i tenårene. Nå er han bosatt med familie på Hokksund. Jan Vidar har deltatt  både i Hauern, Vasaloppet og Birken denne vinteren, så han så ut til å fullføre Kanada Rundt i fin stil. Faren Vidar Avdal , nå bosatt i Mjøndalen, deltok også.

En annen som vender tilbake hvert år er Øyvind Mørk (faren til den nye "Kanada Rundt-kongen") på sykkel. Han følger spesielt godt med som sekundant fra toppen av Skjæggerudbakkene og inn mot flatene mot Sylling sentrum. I år ble det også en sjarmøretappe for far -- sønnen var helt uten konkurranse, dessverre.

1/2 (avdal.JPG)
2/2 (moerk_sen_og jun_re.JPG)
Forrige artikkel:Fra Leirdalen til DakarNeste artikkel:Seksualisert oppvekst og pornofisert samfunn
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode